Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 62

Téma: Jak mít konečně funkční M700

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Petr36
    A nahrada za Scenarios? Profily a jejich rychle prepinani mi prijdou prakticke a pouzivam je. (tlacitkem vlevo zboku misto hlasoveho ovladani, ktere je k nicemu).
    použí PocketAlarm vynikající na profily
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Bonusem při neinstalovani eten aplikací je zisk spousty volných megabytu paměti. Po HR ukazoval že má volných 54 MB, myslím že úspora je tak 20 MB.
    Ještě by bylo príma mít možnost je vybít z paměti úplně a získat další volné megabyty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Udělal jsem další HR a bez instalace E-TEN sena tam je 52,7 MB volného místa,
    po instalaci výběru z E-TEN aplikací (Backup, Battery Meter, GPS Viewer, Satellite Data Update, SIM Manager) je tam 50,3 MB volného místa.
    Po instalaci lokalizace Mobilnaut v1.2 zbývá 45 MB.
    I po instalaci lokalizace fungule telefon okamžitě! Nezpozoroval jsem nějaký vliv na rychlost telefonu. Myslím že není pravda, že tato lokalizace zpomaluje telefon.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Tak to musis mit v cihle WM5, protoze M700 ma stejne parametry pameti jako X500 a tam mi po instalaci WM6 zbyvalo cca 20MB pameti!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Kdepak, mám WM6, ale vyhodil jsem všechno to seno od E-TENu.

    Zrovna jsem zjistil, že mi nefunguje GPS Viewer, což mě opravdu netrápí.

    Asi jsem něco nenainstaloval. Ani se nedivím, protože při doinstalování aplikací se mi místo rozumných názvů aplikací ukazuje PREI_CVC.CAB, PREI_ETMERGEEX_ENG.CAB atd. V tom aby se čert vyznal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Tak to je velice zvlastni, jelikoz ja mam WM6 a pameti mam:
    Uloziste:
    celkem: 57.2 MB
    pouzita: 47.08 MB
    volna: 10.12 MB

    Je ale pravda ze jsem vsechny eten aplikace odstranil az po instalaci (tzn. nestopnul jsem instalaci techto aplikaci, ale odebral jsem je dodatecne).
    Nechapu tedy jak ty muzes mit volnych cca 50MB a ja na podobnem zarizeni ale se stejnymi parametry jen asi 18MB (zbytek jsou doinstalovane programy do zarizeni).
    Ma nekdo pro to nejake vysvetleni??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    To nevím, ale rozhodně jsem celkem spokojený. Po instalaci spousty sw, který používám mi hlásí:
    Celkem: 57,23 MB
    Použítá: 22,53 MB
    Volná: 34,79 MB

    Ješte v pátek, před cvičením resetem jsem se motal okolo zoufalých 5 MB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    20

    ahoooj,

    ako sa da odinstalovat IE /internet explorer/???? mam minimo2 a ta mi staci.

    prosim prosim prosim
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    ja musim mazat kazdy druhy den soubory cache IE a tim si pomuzu k dalsim 15MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    20

    jj, ale nevies kde jak sa da odinstalovat IE? add/remove programs nie je ani v active sync. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Kámo, to neklapne. ten prostě neodinstaluješ, je tam na pevno. Běžný uživatel nemá šanci, někdo kdo si hraje s romkama a hodně do toho vidí, by teoreticky..... ale ani tomu nevěřim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    20

    takze asi uvarit novy rom bez tej blbej ingrediencie IE :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Tak jsem provedl HR u X500 a zastavil jsem instalaci balastu od E-TENu a skutecne volna kapacita uloziste je ted 52,8MB - ovsem po obnoveni dat ze zalohy se smrskla na nejakych 13MB, takze znovu HR a nainstaluju si vse pekne znovu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    To je logické. Při obnovení ze zálohy se ti tam nahraje vše zpět. Jestli jsi udělal zálohu a potom hned hard reset a potom zase hned obnovení, tak v tom případě hard reset ztrácí smysl. Záloha by byla k něčemu, jen kdyby nebyla kompletní (jen kontakty, zprávy, atd..).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Jj jak rikam uz jsem to pochopil taky, takze znovu HR, obnoveni jenom zakladnich veci a ted vse instaluju nanovo, alespon se zbavim ruzneho balastu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 19:47
  2. Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 18-04-2009, 12:53
  3. E-ten s 3G - konečně!
    Od Zdenek Malinsky v sekci E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-03-2007, 08:59
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 18:46
  5. Nejnovější verze Skype, snad i pro Vario konečně funkční..
    Od Miloš Strouhal v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-12-2005, 13:39