Zdar, nainstaloval jsem si HTC album do Tytn II funguje skvele, ale nemuzu prijit na to, jak mu rict, aby byl defaultnim prohlizecem.Obrazky jsou asociaovany furt s tim co je ve win.netusite nekdo?Diky
Zdar, nainstaloval jsem si HTC album do Tytn II funguje skvele, ale nemuzu prijit na to, jak mu rict, aby byl defaultnim prohlizecem.Obrazky jsou asociaovany furt s tim co je ve win.netusite nekdo?Diky
Ty asociace se daji predelat v Total Commanderu, je to sice cesta bokem ale vysledek bude stejny![]()
Super, diky moc.To jsem nevedel, uz to jede![]()
hmm tak to slo chvili, ted to ten prohlizes sice otevre ale fotku ne. mam normalne jako parametr "%1 "
Mám trošku tiež s ním problémy - pri každom spustení otvorí obrázky v stroji, ale ani za ten svet neviem ako zmeniť cestu, ako ho prinútiť pozerať sa na kartu medzi obrázky. Poradíte niekto??
Vyresil jsi to nejak? Taky to marne hledam. Jak v zarizeni, tak tady a na xda-devPůvodně odesláno od Slamka
![]()
nasel jsem jedno reseni - novejsi verze aplikace, zobrazuje dotaz na cestu, kterou ma prohledavat pri kazdem spusteni... viz. http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=189
Mne ale zobrazuje teraz nekorektne fonty a ani ikony v programe nie su vidiet. A nejde mi ani otacanie a priblizovanie obrazkov.![]()
Ahojte chtěl bych se zeptat zda jde nějak udělat aby mi htc album zobrazovalo fotky ve složkach jak je mam nahrane na paměťovce a ne všechny pohromadě![]()