Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: HTC Album

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdar, nainstaloval jsem si HTC album do Tytn II funguje skvele, ale nemuzu prijit na to, jak mu rict, aby byl defaultnim prohlizecem.Obrazky jsou asociaovany furt s tim co je ve win.netusite nekdo?Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    Ty asociace se daji predelat v Total Commanderu, je to sice cesta bokem ale vysledek bude stejny
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Super, diky moc.To jsem nevedel, uz to jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    hmm tak to slo chvili, ted to ten prohlizes sice otevre ale fotku ne. mam normalne jako parametr "%1 "
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Mám trošku tiež s ním problémy - pri každom spustení otvorí obrázky v stroji, ale ani za ten svet neviem ako zmeniť cestu, ako ho prinútiť pozerať sa na kartu medzi obrázky. Poradíte niekto??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od Slamka
    Mám trošku tiež s ním problémy - pri každom spustení otvorí obrázky v stroji, ale ani za ten svet neviem ako zmeniť cestu, ako ho prinútiť pozerať sa na kartu medzi obrázky. Poradíte niekto??
    Vyresil jsi to nejak? Taky to marne hledam. Jak v zarizeni, tak tady a na xda-dev
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    nasel jsem jedno reseni - novejsi verze aplikace, zobrazuje dotaz na cestu, kterou ma prohledavat pri kazdem spusteni... viz. http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=189
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    37

    Mne ale zobrazuje teraz nekorektne fonty a ani ikony v programe nie su vidiet. A nejde mi ani otacanie a priblizovanie obrazkov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ahojte chtěl bych se zeptat zda jde nějak udělat aby mi htc album zobrazovalo fotky ve složkach jak je mam nahrane na paměťovce a ne všechny pohromadě
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC album
    Od dwcko v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-05-2008, 08:27
  2. HTC album
    Od m100_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-02-2008, 16:21
  3. Qtek 8310 - Lepší HTC album pro SP
    Od Milan Švec v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-04-2006, 11:49