Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: t39 a manažer kontaktů

  1. #1
    Fifes
    Guest

    Mám t39tku a rád bych ji spravoval její kontakty pomocí nějakého gsm manažeru. Ale všechny manažery, co jsem vyskoušel mi sice přetáhly do ipaqu3630 kontatky, ale kontakt obsahoval jen pozici,číslo a jméno. Kontakt t39tky ale obsahuje zvlášť jméno, příjmení, bydliště, fax, atd...


    neporadí mi někdo, jaký software použít? možná jsem hlupec a stačí jen někde něco nastavit

    peknej den a díky

    Fifes
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Problem je v tom, ze neexistuje zavazna norma pro to, jak ma telefon tato data ukladat a jak s nimi zachazet. Norma je pouze na ty veci, ktere pisete, ostatni si kazdy vyrobce "vymysli" sam, takze je v tom peknej neporadek. Nekdy nejsou kompatibilni ani dva telefony od jednoho vyrobce, proto zadne univerzalni reseni zatim nepripada v uvahu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Stejny problem byl kdyz prisli Nokie 7110 prip. 6210 ktere mezi prvnimi umoznovali vice cisel k jednomu kontaktu. S Nokiemi vim ze uz spolupracuje nejak (alespon co se do poctu cisel tyce) posledni SunnySoft GSM Manager. Ale zatim se nenarazil na zadnej ktery by byl vytvoren pro Erika.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    2


    Vyzkoušel jsem několik GSM managerů a nejednodušší a plně funkční je používat Contacts v PPC2002. Problémem je nemožnost dávkového odeslání více kontaktů, takže z T39 přes tel. seznam, vizitky, odeslat kontakt a z iPAQ odesílat pomocí Beam Contact - tedy prvotní naplnění tel. seznamu je zdlouhavé ale, další práce už je jednoduchá. Všechny položky - fax, home, work, mobil, email, company se z T39 i IPAQ přenášejí bez problémů. Na T39 můsí být zapnuto řazení tel seznamu podle příjmení. V iPAQ si k těmto kontaktům přiřadím kategorii T39 a jednoduše zjistím koho mám v tel. seznamu. Co nefunguje je čeština a synchronizace (ale to vás zřejmě netrápí).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    cez com7 by to šlapat mohlo, BT je právě na comu 7 a 8

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    Přes com 9 vám to šlapat nemohlo. Na comu 9 je trvale USB.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    57

    A čo tak toto:
    Kúpiť si kábel pre Erica na pripojenie k PC. POmocou softu na CD k T39m preniesť kontakty do Outlooku na PC a odtiaľ do iPAQu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Jo, takhle podobne (az na telefon - n6310i) jsem to resil i ja.

    Navic jsem si tem kontaktum priradil kategorii, abych v tom mel poradek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ja s erikem, ale ne pres kabel, ale pres BT :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    A myslis ze ja to snad delal kabelem? V dnesni dobe :-) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Jo mimochodem, nový mPhone v2.1 by měl umět více čísel k jednomu kontaktu obousměrně.
    Mimochodej docela dobruj soft.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    11

    Tak jsem prozkoušel nový mPhone 2.1 - bez problémů více kontaktů pod jedním číslem, synchronizace s Outlookem, pohodlné SMS i dlouhé, podpora BT (zatím nevyzkoušeno), Dialer - uvidím s BT HF (používat IPAQ a pokud potřebuju zavolat nemusím vytahovat telefon), nějaký ty zvonění a loga.. S T39 asi nejlepsí manažer. Příští týden něco podrobnějšího o BT spojení... (Kam se hrabe Sunnysoft)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    Máš bezpochyby pravdu, a s BT to běží perfektně



    k3

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nero_ce4you
    Guest

    Jake je vlastne omezeni te free verze mPhone 2.1 oproti plne? zacal jsem to pouzivat od patku a musim rict, ze je to oravdu zatim nejlepsi manager kontaktu pro t39, ktery jsem mel moznost vyzkouset - vsem doporucuji... s BT to chodi vyborne, neseka se, nepada, akurat blbne synchronizace - nastesti se to da obejit - pro nahrani polozek z t39 pouziju download a pak misto synchronize pouziju upload z iPAQ na t39... Otazka je, jak se to bude chovat, kdyz na t39 pridam nejaky kontakt... Nebo neco delam blbe? Funguje nekomu ta synchonizace?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. manažer kontaktů jiný než Outlook
    Od pokorny_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 12:46
  2. souborový manažer
    Od xxxharleyxxx v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-04-2005, 20:09
  3. Download manažer pro Pocket PC?
    Od Rodian v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-07-2004, 16:20