Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Synchronizace WM6 s Exchange 2003

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    Potřeboval bych tak nějak komplexně poradit a osvětlil následující problematiku...

    Mám přístroj HTC Herald s oficiálním uprgrade na WM6. Dále pak Windows Vista Ultimate s funkčním Centrum synchronizace a synchronizováním s Outlookem 2007. Pracovní emailovou schránku mám na Exchange serveru 2003 a já potřebuji synchronizovat kdykoliv a kdekoliv přes EDGE/GPRS. Jsem-li připojen přes USB, WM6 se s exchangem bez problémů synchronizuje, v případě EDGE nikoliv. Při nastavování mě průvodce v zařízení říká, že mám zadat adresu webového rozhraní exchange, ale výsledek je stejně nefunkční. Jinak webové rozhraní jede.

    Ptám se proto, co musím učinit za kroky, abych mohl vzdáleně s exchangem synchronizovat? Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    To je malo informaci:
    Mate spatne zadanou adresu serveru? Co sifrovani? Autorita, ktera vydala certifikat?
    Dobry clanek je zde na webu - http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=152
    A vyzivna diskuze je i pod nim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    Díky za answer, ale obávám se, že mi moc nepomohla. Jak jsem psal, potřebuji nějaký tutorial ke kombinaci WM6 + VISTA + Exchange2003. Vámi poskytnutý návod je ve spojitosti s ActiveSync, v případě Visty je tedy irelevantní .

    Potřeboval bych: podmínky, co mají být splněny ze strany Exchange2003 vůči synchronizaci s WM6 přes grps-edge; jak nastavit ze strany wm6 takové napojení

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    VISTA na synchronizaci mezi PDA a Exchange mam minimalni vliv - Mobile center je jen AS v novem kabatku.
    Vetsina problemu plyne ze zabezpeceni/neplatneho certifikatu.
    Ale treba najdete nekoho, kdo z kristalove koule vyvesti, kde je problem a nabidne reseni pro Visty
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    Ahoj, mám podobný problém.
    Chci to sesync s Exchangem.
    Certifikáty má, to je ok.
    Adresa fachá, na serveru vše aktivované a nic.
    Vyhazuju mi to hlášku 0x85010004
    u toho číla mám v textu : your account in MS Exchange does not have permission to sync with your current setting. Contact admin...

    Nastavení mám v pořádku, SSL zapnutý a pořád to kdáká tento nesmysl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    No řeším podobný problém, ale obávám se, že problém je v tom certifikátu. Já jej mám stažený, ale za boha ho nemůžu do zařízení s WM6 dostat. Nemá někdo tip jak to zařídit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    no nahraj ho tam, a nainstaluj.
    jako ve widlích
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. WM a MS Exchange 2003 - neprobíhá synchronizace
    Od Glesva v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 11:47
  2. Outlook 2003 vs. Exchange vs. firewalls
    Od sep_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2006, 23:29
  3. Synchronizace posty v Outlooku 2003, kalendare apod-data z Exchange ...
    Od Orbb_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 17:10
  4. Neúplná synchronizace Exchange 2003
    Od Pit_ce4you_oldd v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 19:30