Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: wap u P535

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    36

    jde se nekomu připojit na vodafone live! vzdycky když zadám adreseak to napíše, že neexistuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Zkuste pouzit protokol wsp misto http://.

    wsp:// <adresa>
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    36

    bohužel nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Muzete presne popsat, co delate? Mate vytvoren wap profil v pripojenich?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Tohle mam ulozeno jako funkcni pripojeni pro vodafone:

    Start > Nastavení > Připojení > Připojení
    Upřesnit > Vybrat sítě > Nové> Obecné
    Název připojení: Vodafone live
    vyberte záložku Modem > Nové
    Název připojení: Vodafone live
    vyberte modem: Mobilní linka (GPRS)
    Další
    Název přístupového bodu: data.vodafone.cz
    Další
    Uživ. jméno: wap
    Heslo: wap
    Doména: nevyplňovat
    tlačítko Upřesnit > TCP/IP
    Používat adr. IP přiděl. serverem
    záložka Servery
    Používat adr. IP přiděl. serverem
    OK a Dokončit

    vyberte záložku Nastavení serveru proxy
    zaškrtněte volbu Tato síť se připojuje k Internetu a Tato síť používá pro připojení k Internet server proxy
    vyberte Upřesnit > WAP
    Proxy WAP
    Server: 10.11.10.11 Port: 9201
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    36

    dík, pomohli mi to už mi to jde
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    61

    nemel byste prosim nekdo pobdobny vypis parametru pro O2? Nedari se mi zaboha pripojit se pres APN Wap. Bohuzel kdyz se pripojuji "normalne", tj. pres APN internet, nedostanu se na wap.o2active.cz (O2 hlasi, ze pristup je mozny pouze pres APN wap) a kdyz si nastavim pripojeni pres APN wap, tak se nepripoji nikdy nikam. Asi bude zakopany pes v proxy pro WAP, ale bohuzel se mi nepodarilo nikde ziskat adresu pro tuhle proxy pro O2
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Proxy u O2 by mela byt 160.218.160.218, port 9201
    //Edit

    APN: wap
    Uživatelské jméno: O2
    Heslo: wap


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    61

    RStein: diky!, funguje to

    ale jen pres IE, pres Operu se mi to nepodarilo zprovoznit
    v IE zadam adresu wsp://wap.o2active.cz - rozjede se v pohode

    v Opere dam wsp://wap.o2active.cz, spojeni se navaze, ale pak Opera nahlasi "The address type is unknown or unsupported ..." - to Opera opravdu nezna wsp?
    sice nemam IE moc v lasce, ale zatim to pres nej budu provozovat, O2 za spojeni pres wap na o2active nic nechce a zakladni info co potrebuju, tam najdu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Operu Mobile taky pouzivam, ale myslim, ze wap opravdu neumi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    61

    nainstaloval jsem zrovna novou Operu Mobile 8.65 a wap uz z ni jede taky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    chtel bych se zeptat,jestli kdyz budu mit nastaveny wap profil bude soucasne fungovat internet profil? abych to spravne vysvetlil....mam spoustu aplikací u kterych potrebuju aby se pripojovali pre internet profil,ale abych se dostal na vodafone live tak musim pres wap. slo by to nejak pouzivat soucastne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Lipon: Jak jsi to prosím udělal? Mě v opeře prostě WSP:// nejede. Mám taky 8.65.

    Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    61

    O2 active už mi v Opeře nejede, ve stavovém řádku je loading page, ale žádná nenajede, v IE bez problémů
    nevím jestli O2 nedělalo nějaké změny ve smyslu blokování opery ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Jak jsem psal, Opera mi automaticky přehodí wsp na http a pod http wap nenajede. V IE je problém, že nemůžu nic stáhnout. Nejde to. Takže hledám nějaký prohlížeš, kde by to šlo. Na Vodafone na mě kašlou, nejsou schopni mi odepsat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SAR P535
    Od Rom4n v sekci P5xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-12-2009, 10:40
  2. P535 jak na GPS
    Od HoRa_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-12-2007, 07:42
  3. P535 a GSM
    Od Tresik v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2007, 09:09
  4. P535 a tel. seznam
    Od hrosikjiri v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-07-2007, 06:28