Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Hledám programátora WM6&Windows XP

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    0

    Prosím o pomoc potřebuji někoho kdo dokáže přetvořit soubor s příponou *.exe na něco co bude fungovat na platformě windows mobile5&6 dříve program bez sebemenších problémů fungoval bez jakýchkoliv úprav na zařízeních s windows CE jedná se o program na správu a dohled sítě konkretně routrů s operačním systemem MIKROTIK a program se jmenuje winbox po bližším kontaktu zajemcům pošlu meilem. Předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Pokud mužu poradit, tak používejte VNCčko na PC, kde beží mikrotik, takhle to funguje bezchybně
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    0

    To je sice hezke ale ja mám na správu asi 30ks routrboard 532 a 133C a asi dvě PC na kterých běží mikrotik a tím moc problém nevyřeším jinak díky za snahu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Na jakych zarizenich presne predtim behal? A co ten program dela, ze nefunguje? Hlasi neco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    0

    Tak to netuším školitel na školeni mikrotikprohlasilže na zařízeníchs windows CE tento program funguje ale na nových kde je windows mobile5/6 že je toproblem že bysemuselprogrampředělat a žese nikdo tak dobrej nenašel tak jsemse připojilk hledání
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Bez detailnich informaci nejde moc poradit. Obecne, binarku, cili "exac", nepredelas. Nejlepsi je mit zdrojaky.
    Ale je tu sance ze ten program je napsany se Visual Basicu, jenz na WM5 a vyse nema defaultne runtime.. Doinstalovat zkusit.. Nebo, pokud mas aspon tu binarku, nad ni se da taky lecos zjistit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    0

    pokusim se někam hodit ten soft
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, tak tohle na WM nepobezi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    0

    neni něákreálná šance že se někdo najde kdo by to předělal pro WM
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Mas binarku zkompilovanou pro WIN/x86. Bez zdrojaku, ze kterych by se zbuildovala apllikace pro WM/ARM to nejde..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    0

    tak to bohužel nemam skusim se kouknout na www.mikrotik.com třeba tam něco je to je výrobce a doravatel tohoto zařízení i SW mikrotik a programu jako je winbox
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-06-2009, 19:21
  2. Hledám programátora
    Od brabec v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-10-2008, 12:56
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 21:52
  4. Hledám programátora
    Od Mlok_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 14:31