Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Kompiler pro VS2005

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Tak to vam nezavidim - vypada to, ze ma MIO mizerny vykon ve vsech smerech.
    Zkuste aplikaci sledovat chvili profilerem. No a ten nativni kod mate porad v zaloze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    mno spise bych to videl ciste na problem NetCF, jeho knihoven a vubec jeho integrace do systemu na Miu... a ten profiler vezmu kde?
    PS: s native me nestraste jeste mam porad nocni mury z toho jak jsem zoufale volal o pomoc se zakladnimi vecmi ovladani klavesnice v sample DvorakSip ktery je u WM5 SDK nakonec jsem si na to samozrejme musel prijit sam zhe... :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Viz muj tip vyse - pridejte polozku do registru a spustte aplikaci.
    A k nativnimu kodu- ted jsem nasel jen jednu vasi trochu zmatene (s prominutim ) formulovanou otazku k SIPu, na kterou se dalo tezko odpovedet bez znalosti kodu. Chapu ale, ze pro cloveka, co v C++ nepise, je to proti C# dost nepohodlne kodovani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    ok zkusim jinak ohledne klavesky pokud myslite tohle http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=25793 tak z toho se dalo dost dobre pochopit o co mi jde je tam prilozeny i hotovy programek (jak jinak nez v C# ) podle ktereho se to dalo pochopit jake funkce potrebuju resit tedka uz to ale vim tak me jenom ceka "mraveniste" (tj. mravenci prace ).


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Presne to jsem mel na mysli - omlouvam se, kod jsem prehledl, jinak bych se do nej podival - reseni uz ale stejne mate.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Jen tak pro doplneni k rychlosti spousteni aplikaci programovanych NetCF... tedka na svem Miu A701 provozuju velice kvalitni WM6 ROM (5.2.1933 - build 18533.0.7.0) puvodem z nejakeho HTC a spusteni jednoduche aplikace programovane v NetCF trva tak kolem te 0,5 - 1 s, jak tady uvadeli nekteri majitele HTC PDAcek. Skutecne zalezi, jak je NetCF do systemu integrovano a kdyz neni moc dobre integrovano, tak zadna instalace NetCF (ani vyssiho treba 3.5) nepomuze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od bkf1
    Skutecne zalezi, jak je NetCF do systemu integrovano a kdyz neni moc dobre integrovano, tak zadna instalace NetCF (ani vyssiho treba 3.5) nepomuze.
    Metadoplneni - Doplneni k doplneni O nejakem stupni integrace se neda mluvit - proste na vykon CLR (vcetne GC) ma vliv celkova rychlost a vyladenost ROM.
    NetCF aplikace je vzdy aktivovana stejne - tzn., ze na pocatecni start aplikace ma nejvetsi vliv rychlost vytvoreni hostitele CLR v procesu a rychlost kompilace IL instrukci).
    A samozrejme novejsi verze CNFmuze mit vliv na rychlost spousteni aplikaci i na horsich ROM (daji se poznat na jakekoli ROM rozdily mezi CNF 1.0 a CNF 3.5).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    -p- -p- je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    jinak zkousel jsem na test vytvorit ten nejjednodusi program v NetCF tj. prazdny Form a tlacitko na zavreni a stejne doba spousteni tohoto "programku" je 8s
    Je to nejspíše proto, že tvůj .NET CF není v ROM a na tvém zařízení neběží jiný .NET CF program. Do paměti RAM se v tom případě musí načítat plno knihoven běhového prostředí.

    Soubory v ROM v sekci Modules mají pevně danou adresu a není potřeba je při spuštění nahrávat.

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Funkční kompiler C++pro WM 5.0
    Od rhadesan_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 17:35
  2. Je libo kompiler c/ c++ primo na PPC?
    Od Snehulak_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2004, 10:08