Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Qtek S200 Problem s wifi a nastaveniami

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    15

    Ahoj, neviete mi please poradit? Mam HTC prophet (Qtek s200) a nejde mi na nom wifi. V comm manageri mi nejde zapnut, ale ked vyberem sim kartu, a zapnem ho bez nej, tak ide bez problemov. Po vlozeni sim sa to samozrejme opakuje. Mozno to je sposobene tym, ze som skusal instalovat konfiguracne caby na mms a wap, ale akosi mi nesli a skusal som ich nastavovat aj manualne. Bol som zvyknuty na smartphone edicie... ale nastavit mms a gprs na Orange SK a na WM 6 je pre mna fakt spanielska dedina... a este ani to wifi mi nejde. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Prídávam sa. Taktiež mám problém s pripojením do WiFi na tomto telefóne (alebo je to možno vec WM6 (menil som za WM5) obecbe). Keď som dosahu WiFi siete, zapnem WiFi ale nič sa neukáže. Ako sa vlastne na týchto OS vyhľadáva sieť? Ani som nenašiel možnosť "zobraziť dostupné siete" alebo tak nejak. Zaujímavé, že na nete sa ide do oveľa väčších podrobností a toto sa akosi nerieši Možno je to fakt až príliž triviálne... Hm, no ja mám pocit že som skúsil už snáď všetko.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Mám WM6 a Wifi mi funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    15

    No ako som spominal, ja som to uz vyriesil, bol to problem WM 6 rom. Je predsalen vela verzii. Ked tak, treba skusit najst na xda-developers lepsi rom. Po preflashovani mi to slo bez problemov. Ak by si si nevedel poradit, napis mi mailna thegrino@gmail.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Používám verzi TNT V5 Official ,staženou s xda-developers. A wifi jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Používam tú istú verziu ako bagio. A WiFi mi nejde :-( Ako sa pripájaš bagio? Nastavoval si niečo? Ako to u teba prebieha? Ako vyhľadávaš siete a tak... Thx
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Úplně normálně.Zapnu si Wifi,automaticky mi začne hledat sítě .pak vlezu do nasatavení WiFI,tam kliknu na Menu ,zadám Network Cards a tam jsou všechny co našel.na jeden kliknu a dám Connect. A je to .
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problém se zvukem.Qtek S200.
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-02-2008, 18:23
  2. WM6 ROM Prophet,Qtek S200.
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-10-2007, 18:28
  3. QTEK S200 - problém po HardResetu nestartuje
    Od Williem v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-09-2007, 11:54
  4. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33