Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Artemis: Oficial WM6, vibrování při hovoru, vibruje neustále nepřerušovaně

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Po upgradnutí Artemise na oficiální WM6 jsem narazil na zajímavý problém, který jsem nevyřešil.
    Pokud zvolím jako oznámení hovoru, že mi má telefon vibrovat, pak tento vibruje, ale bez přestávky, tedy vibrivat začne a nepřerušeně vibruje až do odmítnutí nebo přijetí hovoru. Je to hrůza, zvláště pokud má člověk někde na stole, chce to prostě přerušovanou vibraci. Nevím však, jak toho dosáhnout, ani zda se jedná o vlastnost nebo bug...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Jsem na tom stejne a mam pozorovani, ze to vibruje bez prestavky po dobu 1 prehrani zvuku zvoneni, pak da pauzicku a jak zacne dalsi prehravani zvuku, vibruje nanovo...pokud je tohle pravda, tak to vypada na vlastnost
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    divné, ale mě vibruje normálně, t.j. přerušovaně... na wm06
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    U mě fungují přerušované vibrace pouze u standartních vyzváněcích tónů. U MP3 je vibrace nepřetržitá. Myslím, že to je normální vlastnost WM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    zajímavé... a možné, používám .wma a tam to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tím to nebude, používám ring vision a ten je .wma . MP3 jsem nezkoušel zatím. Prostě to vibruje furt a potvrzuju, že po celou délku skladby(tónu), zkoušel jsem většinu tónů které jsou v nastavení přístupné a zatím jsem žádné úpravy nebo doplňování tónů nedělal. Přeruší se jen v mezeře mezi koncem a novým začátkem.

    Kdo z vás má nainstalován phonealarm?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    já ne a opakuji, vibrace fungují
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jelikož mám telefon po reklamaci, mám novou desku a jejich ROM s WM6, znovu jsem to zkusil. Výsledek je, že zařízení vibruje nepřerušovaně po celou dobu hraní skladby. Přeruší se jen když skladba skončí w než začne znovu. Zkoušel jsem melodie všechny. Takže je to zřejmě opravdu vlastnost...blbá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nevím, jestli to tady někdo vůbec ještě řeší, ale s novým telefonem jsme nakonec objevil program, ktrý umí udělat přerušované vibrace....
    http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-valert-v1-10.html
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-01-2010, 14:17
  2. neustálé restartování
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 13:17
  3. Update WM5 na WM6 TyTN oficial europe
    Od p.bruncla@seznam.cz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-08-2007, 13:18
  4. Neustále připojování E2C
    Od KEnik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-06-2007, 12:20
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 23:03