Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Qtek 8310- zobrazeni stavu baterie

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    45

    Ahoj, chci se zeptat jestli jde na homescreenu zobrazit stav baterie v procentech, myslim tim abych nemusel instalovat nejaky plug-in nebo davat jiny homescreen,nechci si zadny instalovat,chci tam mit ten od vyroby,ale libilo by se mi tam mit jeste stav baterie.
    Dekuji a preji vsem hezky den
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    Bez plug-inu to obávám se nepůjde. Homescreen si klidně nechej, pokud se ti líbí.
    Stačí nainstalovat patřičný plug-in a pak upravit ten tvůj homescreen resp. dodat do něj "využití" onoho plug-inu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    45

    aha,a jak to mam udelat?jaky strucny navod?
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Pokud netrvas na procentech, mrkni na tohle
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=21935
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    45

    sqely diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Saman
    Pokud netrvas na procentech, mrkni na tohle
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=21935
    Procenta jsou lepsi skus BatteryLife plugin v0.3
    Budes mit i predikci vydrze a historii odberu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00247021_ScreenShot022_tNvX.png 
Zobrazení: 37 
Velikost: 71.0 KB 
ID: 7232  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    prisel nekdo na to, jak tomu udelat transparentni pozadi ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    aha, uz to mam, necekane bgcolor="transparent" :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    45

    ja to stahnul a nainstaloval,ale stejne s emi to na homescreen neukaze,kde delam chybu?nebo se to jeste odnekud vytahuje?diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zobrazení stavu baterie
    Od zajic79 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-05-2010, 15:20
  2. Chybne zobrazeni stavu baterie
    Od Michael99 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 13:07
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 13:56
  4. Zobrazení stavu baterie, volné paměti a pamětové karty
    Od Mira_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-02-2004, 23:30