Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: TyTN II - Nepřipojí se k síti wi-fi

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Nedari se mne pripojit Kaisera pres wifi k domaci siti. K verejnym hotspotum v kavarnach se pripoji uplne bez problemu, doma k zabezpecene siti ani za boha. Experimentoval jsem uz snad se vsema nastavenima i na routeru (Asus) i v telefonu, sitovy klic zadavam urcite dobre a porad nic.

    Po zadani sitoveho klice se telefon tvari, ze se uz se pripojil (vyplnena tabulka s mac adresou routeru, rychlost pripojeni, nazev site atd.) ale po par sekundach vyskoci hlaska, ze spojeni nebylo uskutecneno a ze mam prekontrolovat nastaveni site.

    Jsem fakt zoufaly. Poradte. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    no moc Te asi nepotesim, mam ten samy problem a zkousel jsem nekolik reseni ale bez uspechu. Nejsem az tak velky sitovy odbornik ale vypada to ze ma Kaiser nejake problemy s overovanim WEP klicu. Musel jsem nastavit otevrenou sit bez hesla. Snad to bude umet nejaka nova verze radia, v soucasne dobe pri prihlaseni bez hesla je vse ok
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    Mám stejný problém,k zabezpečené síti se nedostanu ani za nic...
    Navíc se mi někdy stává,že se nedostanu ani k nezabezpečené,musím udělat SR a až třeba na podruhý se připojí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2

    tak nevím ale mám Kaisera pár dní a hned jak jsem ho vytáhl z krabice a zapnul wifi tak to našlo zabezpečenou síť a po zadání hesel jede vše absolutně v pohodě. Pár lidí tady na fóru psalo, že Kaisera reklamovala kvůli wifi tak jestli to nebude váš případ. Ta moje wifina v Kaiserovi je perfektní a kam se na ni hrabe wifi z TyTn I.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Tak to je fakt divne.

    Muzete nekdo potvrdit, ze se pripojite na Asus router se zapnutym wpa-psk, tkip a wep 128bits? Popr. na jak zabezpecenou sit jste se pripojili? Zkusim tu svou sit pak nastavit stejne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Tak po hodinach experimentovani jsem zjistil, ze kaiser proste nezkousne site, ktere maji zapnuto wep. Bohuzel. Tak jsem to vypnul a pripojuje se okamzite.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    tak mam dalsi poznatky o wifi, makalo to zhruba 14 dni a vcera se mi to zase nepripojilo restart nepomohl, musel jsem restartovat router a pak se to zase rozjelo, je to fakt divny
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No, pokud jsi musel resetovat router, tak jakou vinu na tom má Kaiser?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    no nevim, nejsem sitovy odbornik, ale nb mi jel porad dal, takze si nemyslim,ze by vina byla na strane routeru
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od Surgical
    No, pokud jsi musel resetovat router, tak jakou vinu na tom má Kaiser?
    Nepsal reset, ale restart. To je rozdil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Riadenie spotreby-Najvyssi vykon. Vtedy ide wifi bez problemov. Presne taky isty problem ma wifina v E60. Na najvyssi vykon proste slape.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    tak nastavene to mam na nejvyssi vykon ale stejne obcas problem mam uvidime az bude nejaka nova ofiko rom jestli se to vylepsi. Problem tam proste je pri pripojeni k zabezpecene siti
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    huncut_ce4you
    Guest

    Mam stejny poznatek. U domaci wi-fi site (Asus WL500Gp) mi pripojeni velmi casto padalo, napriklad po minute.
    Na druhou stranu u jine wi-fi site, zabezpecene stejnym zpusobem (take wpa-psk), ale bezici na jinem routeru (Linksys) to bylo bez problemu.

    Po nastaveni vykonu wifi na maximum je to zatim v poradku i na tom Asusu. Uvidime po delsim testovani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    no ja mam tez Asus WL5460, ale nevim jestli je mozne ze to je routerem od asusu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od gampik
    Tak to je fakt divne.

    Muzete nekdo potvrdit, ze se pripojite na Asus router se zapnutym wpa-psk, tkip a wep 128bits? Popr. na jak zabezpecenou sit jste se pripojili? Zkusim tu svou sit pak nastavit stejne.
    Používám Asus WL500gP router (firmware 1.9.2.7-7g-USB-1.65), WPA-PSK / TKIP+AES, skryté SSID, filtr na MAC adresu, Radio Power = 19 (max je 84), na Kaiserovi je WIfi výkon na středové poloze, a připojuji se v pohodě z pokoje vzdáleného přes 3 stěny.. Připojení je naprosto stabilní, další počítače mají Windows Vista x64 a jeden WIndows XP a také pohoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HD2 se nepřipojí k systému win7
    Od trend99_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-04-2010, 15:52
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2009, 10:48
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-10-2008, 02:18
  4. PDA se nepřipojí v kolebce na internet
    Od KEnik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 19:30
  5. 3850 se mi nepřipojí k pc
    Od kingbean v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-05-2007, 07:30