Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 51

Téma: English ROM 5.2.1616.18120 - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak tady budeme pokračovat

    řeč je o English ROM 5.2.1616.18120 od autorů - EA nebo NiTroGenious, více zde :

    XDA Developers by NiTroGenious

    nebo zde :

    XDA Developers by EA

    Postup/návod při flashování, odkazy na download a první čerstvé zkušenosti naleznete zde :
    Qtek 8310 s WM6 <SPAN CLASS="red"> <<<--- první příspěvek je stále průběžně aktualizován!</SPAN>
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    jak dnes upozornil Baronm a jistě si všimli i další, máme tu novou hvězdu mezi ROMkama () a to WM6 English 5.2.1616.18120 ROM od autora EA nebo nově i od NiTroGeniouse.

    podrobnosti co která umí si můžete přečíst na výše uvedených odkazech k jednotlivým verzím na XDA foru ( zjednodušeně se dá říct, že verze Ea je s pár doplňky a verze od NiTroGeniouse ještě mnoho dalších věcí přidává ), zde jen uvedeme , že jsou to velmi rychlé ROM ( neli nejrychlejší ) , dále u nich nedochází k brzkému zhasínání displeje ( po 7 s ) a pokud vyděláte na delší čas baterku z Qteku, tak po jejím opětovném zandání není problém se ztrátou aktuálního času a data :yes: ***( seřídit čas přes GSM umí v ČR pravděpodobně jen Oskar / Vodafone siť )

    tedy vidíte sami zatím jen pozitiva, bugů poskrovnu. Nezbývá než doporučit flash. :yes:

    download na verze :

    http://rapidshare.com/files/63263215/Tornado_WM6_Eng_ROM_v2_recooked_by_NiTroGen.rar

    http://rapidshare.com/files/65283427/HTC_Tornado_WM6_v1_Eng_by_EA.exe

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tato ROM má mimo jiné umět i podporu SDHC paměťových karet, pokud by s tím měl někdo zkušenosti, tak pls napište,jestli to funguje, jsem koukal, že 4 GB mini SDHC karta stojí +- 750 Kč. ( i když nevím,jestli není ta SDHC karta tlustší a jestli by tam do toho slotu v Qteku vlezla ) :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Tobe to automaticky nastaveni casu funguje? Tohle uz maj vsechny ROM-ky od prvni Andotovi verze. Ja mam T-Mobile a ten to asi nepodporuje

    Myslim, ze na xda-developers nekdo psal, ze ty SDHC karty nefungujou ani s touhle verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    no já jsem až dnes potřeboval vyměnit v Qteku simkarty a tak jsem to schválně vyzkoušel,nechal jsem baterku asi 3 minuty vyndanou a čas běží dál správně to má nastavovat sim karta ? no já jsem použil Oskar ( není z doby Vodafone ) sim a měnil jsem za Eurotel ( není z doby O2 ) sim a pak z5 ROM mám tu V1 od EA a rádio - 02.61.01
    :yes:


    *** opravdu to funguje,čas jde správně po vyndání baterky,znovu ověřeno se sim Oskar :yes:

    --------------------------------------------------------------------------------

    aha on to tam NITroGenious píše na fóru :

    1. Install latest GSM radio update (if not already done so)
    2. Enable automatic date/time update from phone settings
    3. Cross your fingers and pray that your network supports this feature
    4. Wait and see....

    no a koukám, že verze rádia co NiTroGenious doporučuje je ta samá co jsme snad všichni použili už hned při prvním přechodu z WM5 na WM6 , takže to asi všichni splňují

    takže to fakt asi musí síť podporovat no u Oskara to funguje :yes: :yes:

    *** zkoumal jsem to a Eurotel / O2 čas přes GSM neumí ( testováno se sim ještě z dob Eurotelu ) , čas se zastaví a po nandání baterky pokračuje dál, ale je zpožděný o dobu vyjmutí baterky
    sim T-Mobile nemám , tak nemůžu vyzkoušet, ale asi taky to neumí jak píše výše Kyle
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    omlouvám se za hloupý dotaz ale zajímala by mě dostupnost češtiny pro tuhle romku. našel jsem instalační cab s češtinou pro wm6. lze použít pro všechny romky?

    ps: nechci to na nějaké testovaní a hraní, chci přejít z wm5 na wm6, nahrát tam svých pár blbostí a doufat že mi to vydrží minimálně půl roku do dalšího MR .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Kdyz spustim WMplayer, tak se telefon nezhasíná, děje se to někomu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    mě se vypne ten displej mám ROM v1 by EA :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    Nestava sa vam ze ked chcete prijat hovor tak musite 2x zmacknut tlacidlo na prijatie? Mam ROMku od EA
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Tak se mi to podsvetleni pri prehravani
    ve wmplayeru nevypina ani ve verzi 1.
    Nechapu to, nevite cim by to mohlo byt? Jedna se o cistou instalaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    mě stačí zmáčknout jednou zelené sluchátko na přijmutí
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od Bohumil Stejskal
    mě stačí zmáčknout jednou zelené sluchátko na přijmutí
    mam podozrenie zeby to mohol robit Automatic keylock. pouzivas ho aj ty?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Zkousel jsem autokeylock, i bez nej a je to stejne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    diky..tak potom to bude asi v nieco inom...budem hladat
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Tak uz jsem dostal rozreseni

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342030

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\MediaPlayer\ UIPlugins\{D7D08B8C-E755-4fa9-8E79-139FA379E00E}]
    "FriendlyName"="HTC WMP Control Plug-in"

    "Description"="HTC WMP Control Plug-in"

    "Capabilities"=dword:0
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Neo ROM 5.2.1711.18165.0.5.0 - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 09-09-2008, 17:06
  2. Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 26-07-2008, 14:13
  3. Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 20:06
  4. Perfect English Edition - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 277
    Poslední příspěvek: 21-10-2007, 15:43
  5. HTC Edition by EricJM - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-10-2007, 15:26