Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: mda vario - synchronizace s pc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Zdravím, jsem začátečník a mám problém se synchronizací s pc. Při první instalaci ActiveSync 4.5 všechno fungovalo jak má, ale po nejaké době jsem přeinstaloval pc a od té doby se mi nedaří propojit své mda s pc. Zkoušel jsem to x krat přesně podle návodu, ale v ActiveSync v pocket pc je stále vybledlé tlačítko "synchronizovat". Nejde to ani přes kabel, ani přes bluetoot. Už jsem z toho zoufalý, poradí mi někdo? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Zkus HR na MDA, ale udělej před tím zálohu třeba pomocí spb backup. Nebo zkus přeinstalovat ActiveSync na nižší verzi. Mě se zase stalo, že jem nainstaloval AS4.5 a po nějaké době co makal ok me začal synchronizovat jen některé kontakty ... taky nechápu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A co známý a zde již mnohokrát diskutovaný problém způsobený firewallem?

    Přesunuto do +Komunikace a synchronizace
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Přátelé, oceňuji Vaši snahu, ale tyhle možnosti, které mi radíte jsem už všechny vyzkoušel X krát. Když MDA připojím k PC, rozezná ho, ale nedokáze se s ním synchronizovat. Volal jsem dokonce na T-Mobile na to jejich datové oddělení a ani tam mi nedokázali poradit. Tak jsem se už nas... a odnesl ho na reklamaci. Zatím se neozvali tak stále čekám. Kdyby někoho ještě něco napadlo, sem s tím. Snad nejsem jediný s tímhle problémem. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    18

    Ahoj,
    jen ze zvědavosti, co máš za firewall? Já jen, že co si pamatuju z vlastní zkušenosti s Kasperskym nepomohlo ani vypnout celý firewall včetně podporujících programů (antihacker apod) ale pomohla jedině odinstalace. Tak jen jestli to není tenhle problém.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Většinou problémy dělal Kerio. Já jsem se s tím poprvé setkal při flashnutí Dell Axim 50v z 2003 SE na WM 5
    Ale s Tiny Persona Firewall bylo po problemech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Jamiroquai
    Ahoj,
    jen ze zvědavosti, co máš za firewall? Já jen, že co si pamatuju z vlastní zkušenosti s Kasperskym nepomohlo ani vypnout celý firewall včetně podporujících programů (antihacker apod) ale pomohla jedině odinstalace. Tak jen jestli to není tenhle problém.......

    Ja mam firewal AVG. Zkousel jsem ho uplne vypnout a stejny problem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    18

    No jak už jsem psal, tak u mě pomohla jedině odinstalace. Nejsem znalec AVG, ale není to jen antivirovej program? Nebo dneska už má v sobě i firewall? Co firewall ve Windowsech?? Máš zaplej nebo vyplej???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Jamiroquai
    No jak už jsem psal, tak u mě pomohla jedině odinstalace. Nejsem znalec AVG, ale není to jen antivirovej program? Nebo dneska už má v sobě i firewall? Co firewall ve Windowsech?? Máš zaplej nebo vyplej???
    Jo, to AVG ma v sobe i firewal. Tim padem mam windowsacky firewal vypnuty uplne,aby se nehadali.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Synchronizace Vario - Visty
    Od Mac_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-02-2008, 13:32
  2. MDA Vario - synchronizace SMS
    Od kAmMa v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-07-2006, 07:52
  3. mda vario a nabíjení plus synchronizace
    Od brain_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 06:40
  4. MDA Vario a synchronizace kontaktů
    Od maXtreme_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 19:10
  5. MDA Vario a synchronizace WM5 s ActiveSync 4.1
    Od Jirass_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 20-01-2006, 09:04