Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC TyTN WM5 alebo WM6

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Ahojte mam mensi problem.Mam Orange SPV M3100
    Je este rok v zaruke takze tam mam WM5.
    Rozmyslam o preflesovani na WM6 cim pridem o zaruku.
    Otazka znie mam ci nemam???
    Ak budete hlasovat ze neoplati sa to dajte prosim vediet preco
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    tak minimálně dva jiné přístroje jsi podle tvých příspěvků tady na ce4you snad i několikrát přeflašoval a teď máš najednou problém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Nemam problem s flasovanim.To uz ani zdaleka nie.Len tie predchadzajuce nemali zaruku.O to sa mi jedna ci sa oplati prist o zaruku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    49

    Pokud tam nahrajes pri reklamaci zpet WM5,bude vse o.k.Ja mel zaruku,tytn se po... nahral jsem WM5(i jinou verzi nez jsme origo měl) a pohoda..mozna na SK je to jine ale v CR to vzali v ppohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od Neo_vs_Uzel
    Pokud tam nahrajes pri reklamaci zpet WM5,bude vse o.k.Ja mel zaruku,tytn se po... nahral jsem WM5(i jinou verzi nez jsme origo měl) a pohoda..mozna na SK je to jine ale v CR to vzali v ppohode.
    Tak tato informacia ma naozaj potesila
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    17

    No, ja mam tiez SPV M3100 z Orange, mal som tam WM2006 a pokazil sa, zostal na prvej uvodnej obrazovke (z TNT2) Zaniesol som ho do opravy, vymenily mi zakladnu dosku v ramci zaruky
    ..ale im to trvalo presne mesiac
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Ja 2x Reklamoval s oficialnima WM 06 a prošlo to, pak sem měl tu drzost a poslal jsem jim to s nějakyma custom WM06 a taky to prošlo .... takže asi tak
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC TyTn II alebo HTC Touch PRO? + nejaké otázočky
    Od Michal.PU v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 12:39
  2. CZ alebo EN
    Od peter63_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 17:54
  3. SPV 3100 ( alebo htc tytn ) a Infra klavesnica
    Od Eurino_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 21:06
  4. htc wizard alebo htc tytn
    Od m1977 v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 21:51
  5. Aky pda-komunikator-navigator: QTEK 9060 + BT GPS alebo hw6515 alebo ...?
    Od ameron v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-12-2005, 21:50