Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 37 z 37

Téma: Jak instalovat nové aplikace?

  1. #31
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Diskuze je ke článku, kde to je popsané? Ty máš problémy se čtením?

    Citace: "....Na rozdíl od instalace z desktopu však instalace přímo z PDA skrývá některé záludnosti. Předně - instalační soubor se po úspěšné instalaci automaticky smaže. Pokud se tomu chcete vyhnout (napřklad máte instalačky na paměťové kartě a chcete je tam mít i nadále), musíte buď nastavit atribut toho .CAB souboru na "pouze pro čtení", a nebo použít skvělou utilitku CabInstl, která umí nejen zachovat instalační soubor i pro následující instalace, ale i změnit místo, kam se bude aplikace instalovat (včetně všech potřebných klíčů v registry)."

    CabInstl
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Zdravím.
    Moc prosím o radu s instalací. Chtěl bych nainstalovat program jinam než do hlavní poměti zařízení, ale na obrazovce ActiveSync - odebrat/přidat programy je toto políčko stále zaškrtnuté a nelze to změnit. Připojil jsem svoje staré PDA jako hosta a tam to jde v pohodě (bez problémů takhle instaluji už skoro tři roky).
    V TyTNu jsem nenašel žádné nastavení, kterým bych toto mohl ovlivnit.
    Díky za každou radu
    R.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No a když začneš instalovat, tak se potom PDA nezeptá, kam přesně to chceš nainstalovat? A varianta .CAB taky nejde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    TyTN se jenom zepta jestli to s instalaci myslim vazne, na misto ulozeni ne. Cab jsem nezkousel, ale kdyz jsem tak instaloval jiny soft, ktery jsem do zakl. pameti chtel, na umisteni se taky neptal.

    EDIT: Omlouvam se, zeptal se jestli to myslim vazne a hned potom kam to chci instalovat :-)
    Az sem jsem nikdy nedosel nechtel jsem to do zakl. pameti a hned jsem to stopnul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    0

    Já bych měl dotaz jak zachytit CAB při instalaci v PC? Jedná se o jeden instalační EXE Win32 soubor, který spustím v PC, odklikám pár YES a následuje známá instalace v PDA. Podle článku se musí do PDA poslat CAB, jenže já ho v PC nenašel, hledal jsem v tempech atp. a nic. Nebo to proběhlo tak rychle, do dočasného tempu, že jsem si toho nevšiml. CAB bych raději dal do zálohy přído do PDA, takhle jsem závislý permanentně na PC. Dík.
    Závislost na PC jsem poznal i z druhé strany, když jsem chtěl odinstalovat jednu aplikaci v PDA a vyžadovalo to odinstalovani z PC. To taky naštve.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    .cab v PC by měl na 90% být na systémovém disku ve složce Program Files\Microsoft ActiveSync\... a zůstává tam stále pro potřeby dalších instalací z PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Měl bych jeden takový hloupý dotaz. Mám svůj přístroj (HTC Herald) teprve od pondělí (16.7.07) a nevím jaké aplikace do něj nahrávat. Můj bratr má spoustu programů pro své PDA (Fujistu Siemens pocket LOOX 720), můžu je instalovat do Heralda? Z jaké sekce ve Freeware mám vybírat?
    Chápu že je to hodně blbý dotaz ale nejsem si jistý a bratr není doma. Za vaše rady předem děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. nelze instalovat zadne aplikace
    Od Spawncz v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2009, 08:11
  2. Mam HTC TyTN a nevim, jak instalovat aplikace
    Od mifune v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 12:11
  3. HTC Artemis P3300 - nelze instalovat aplikace
    Od LLLLL_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 21:56
  4. nemohu instalovat aplikace -WM5
    Od SpeedyTuning v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-11-2006, 22:03
  5. Jak instalovat JAVA aplikace na SDkartu
    Od armando v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-07-2006, 19:29