Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Displej u E-ten 500+

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Ahoj jsem čerstvím majitelem MDA e-ten 500+ a chtěl bych se zeptat na dvě věci . Tak ta první se týká dispeje: pří ztmavění displeje ne vypnutí se mi zdá ze problikává a i při nabíjení jen se chci ujistit, že je to notmální nebo ne. A ta druhá věs se týká rádia včera jsem ho chtěl vyzkoušet a chytil sem jen 2 stanice to má tak slabý přijímač. Diký za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    a) ano
    b) ano (v okoli Brna s tim az takovy problem nemam)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    68

    Ručně jsem naladil víc stanic, než mě našlo auto vyhledávání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Rovněž nechápu automatické ladění u rádia - prakticky nic to nenajde, ruční vyhledání je o poznání lepší. Co je ale horší - všechny stanice mi hrajou jen mono, nikoliv stereo. Inu, další povedená část hardwaru a softwaru od e-tenu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Me hraji i stereo, ale musi mit opravdu dobry signal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    68

    Nejsem si jistý, ale mám pocit, že rádio je od Microsoftu. Opravte mě, jestli se mýlím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Citace Původně odesláno od Jardho
    Nejsem si jistý, ale mám pocit, že rádio je od Microsoftu. Opravte mě, jestli se mýlím.
    te tedy opravuji, protoze radio tvori tuner a antena coz je hardwer a pak je aplikace co to umoznuje ovladat a ta asi bude samostatne nainstalovana.

    Jinak s radiem mam naprosto stejne zkusenosti. V porovnani s SX1 ve stejnem miste SX1 suverenne vitezi a to nebyla zadny lovec signalu.
    Radio ale nepouzivam, takze to neresim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    32

    Jak bezi video na tomhle displeji kdyz ma rozliseni 640x480? Stiha to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    35

    určitě půjde vytvořit takové video, které to bude stíhat, ale obecně vzato VGA rozlišení to nestíhá.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. displej
    Od balon_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-08-2012, 20:28
  2. 4" displej
    Od pdq v sekci Microsoft Windows Phone
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-07-2010, 20:22
  3. Displej
    Od Hoper11a v sekci Touch HD
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 14-08-2009, 12:17
  4. Displej MIO 350
    Od Pepelopez_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 17:46
  5. Displej
    Od ok2shi v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-08-2004, 08:20