Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: HTC a VISTY

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    3

    Používám HTC Artemis, a synchronizuji ho se dvěma NTB. Na jednom mam XP a poslední verzi AS, synchro funguje bezchybně. Při připojeni K Vistám se spojí a začne běžet synchro, které se náhle přeruší, oznámí mi hlášku chyba - která zní "Program AS zjistil chybu v zařízení (Plocha)" připojení zůstane , ale synchro se neprovadí a tak stále dokola. Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jak ti muzou visty oznamit program AS .....Pro Visty je urceno Windows Mobile Device Centre(posledni verze 6.1) nikoliv active sync
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    3

    ano vím že nejde o AS, ale o cetrum WMDC ver. 6.1, přesto ta hláška je přesně tak jak jsem ji napsal, dle hlášky předpokládám, že chybu hlásí AS z HTC, protože mu něco nejde ve Vistách.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    Zdravím Vás!
    pořídíl jsem si notebook a visty home. K tomu mám rok bezproblémů synchronizovaný Vario (s XPéčkama). Na vistách ani houby. Stáhnul jsem nový wmdc a jediné čeho dosáhnu, je připojení a možnost sesynchronizovat media, ale kalendář ani nic jiného. mohu procházet složky i kartu, ale nic víc.

    zůstane mi na ploše zelené okno se slovy, že se spouští WMDC a že mám počkat, ale tato hláška vydrží hodně dlouho (hodiny) a nic se neděje (procesor 0, disk v klidu).

    zkoušel jsem odinstalovat, znova nainstalovat ale výsledek je stejný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    to vážně nikdo neví?
    zatím synchronizaci řeším přes emoze, ale rád bych ty mizerné Visty rozchodil. psal jsem na technickou pomoc microsoft a tam mi hodný pán napsal, že to není jeho problém, ale výrobce HTC.... todle vědět, tak si nechám linux, a nebudu kupovat takový šmejd.
    zařízení je připojeno, můžu procházet zařízení i kartu, na liště je zelená ikonka jako u activeSyncu, ale nedá se spustit centrum zařízení WM.. zatuhne na úvodní obrazovce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Vypni si firewall ve Vistách. To pomůže. Jak ho nastavit, aby mohl být zapnutý nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ad firewall ve Vistách - zapíšeš do registrů stejné výjimky, jako v XP pro AS a funguje to no probs.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    v tomdle chyba nebyla...
    ikdyž je povolena vyjímka pro synchronizaci (nebo úplně odstavím firewall), stále vidím jen zelené okno "Počkejte, dokud se aplikace centrum zařízení WM nespustí" a tím to skončí(před tím se zeptá na heslo, odklepnu, připojí se). zařízení je připojeno, můžu procházet, kopírovat atd... ale centrum nespustím, ikdyž je zařízení odpojeno, prostě vytuhne na této obrazovce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    Problém vyřešen.
    Nainstaloval jsem visual Studio2008 Beta, načež začalo fungovat ASP.NET a dokonce i NETframework a následně se rozjelo vše co doposud nefungovalo vč. správce zařízení WM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    předpokládám, že visual Studio2008 Beta není zadarmo. ...kašlu na ty podělaný vistový wokna, i když cihlu si bez nich nedovedu představit a mý vario III je nenahraditelný. Jdu do MAC OSX. Tam to všechno jede naprosto dokonale a ještě navíc i při synchronizaci kalendáře a kontaktů vidím všechny složky PDA včetně paměťových karet :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    Beta je zadarmo a standard edice je taky zdarma i po vydaní oficiální verze, takže to jde.
    Byl jsem jeden z mála, komu se něco podobného stalo, tzakže je možné, že to v základu funguje, jen jsem měl smůlu. Nikde na diskuzích podobný problém nikdo neřešil...
    Jen mně štve help linka mrkvosoftu, za tak šílené prachy se mohl pán alespoň snažit, ale takhle sprostě mně odbýt, že to NENI jeho problem, mně nadzvedlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od salvator
    Jdu do MAC OSX. Tam to všechno jede naprosto dokonale a ještě navíc i při synchronizaci kalendáře a kontaktů vidím všechny složky PDA včetně paměťových karet :-D
    - Ve Vistách v průzkumníkovi vidím PDA i kartu
    - Nikdy nic nefuguje dokonale a naprosto dokonale už vůbec ne.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. MTTY a Visty
    Od ljelencik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2010, 11:51
  2. Vývojový nástroj pro PPC zdarma (na Visty)?
    Od z3ro_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-10-2008, 19:40
  3. Problém synchronizace wm 6.1 a Visty
    Od Jirka_j v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-10-2008, 00:36
  4. Synchronizace Vario - Visty
    Od Mac_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-02-2008, 13:32
  5. Visty dobývají Českou Republiku! Heslo je "Wow"!
    Od atomion_ce4you v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-03-2007, 11:49