Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: PLS HELP!!! obnova dat na SD karte

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Poradi mi niekto prosim???

    Kolega robil pokusy ci mu do "fotaku" nejakmy TRUST ci co vlezie moja karta... pre istotu som si ju lockol proti zapisu... po prehodeni naspat do iPAQa mi sice vypis adresara spravil (ocividne ale len za cache) a po opatovnom preliezani struktorou mi uz refreshol len na nejaky divny "fotakovy" adresar 100_cosi...

    Je nejaka sanca dostat data spat???

    Mal som tam veci ktore som si tam odkladal...

    kazda rada potesi a ak pomuoze bude o to lepsie prijata...


    D.mooooc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zkuste trebas Pocket Mechanics. Jestli na te karte neco je, muze to zkusit najit a opravit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kolega tu ma 1.43ku... kde presnejsie to tam je??? Ktora z tych poloziek???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Scan Disk. Ale kde presne to je nevim, program jsem zatim nepotreboval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ScanDisk nenasiel nic, ani problemy... ani s FAT1 ani s FAT2
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    48

    Stalo se mi presne to same, strcil jsem SD do digitalu Mustek a po vraceni do PDA nebylo nic videt :-(. Zadnym zpusobem se data nepodarilo obnovit. V tom digitalu se SD zformatovala. Ted ale uz jde cist i v digitalu i v PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od risko
    ScanDisk nenasiel nic, ani problemy... ani s FAT1 ani s FAT2
    V tom pripade to neni naborene, ale skutecne si ji ten fotak upravil k obrazu svemu. Mne se toostalo diky vlastni blbosti, zkusil jsem dat SD kartu plnou dat do Palma, a po ě vterinach vyla cista jak z vyroby.

    Jenom me trochu zarazi to, ze se to stalo i pres tu ochranu prepinacem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    A da se teda po tom naformatovani ve fotaku normalne prohazovat jedna karta mezi PDA a fotakem?

    Ze uvazuju o porizeni karty k PDA, nejspis SD (v budoucnu ji snad budou podporovat mobily), a az budu porizovat fotak, chtel bych poridit s tou samou kartou a prohazovat...
    Ale po precteni tohodle fora mi opadla iluze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Zalezi na typu fotoaparatu, nekdy to problem neni, jindy je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Jo, ten problém znám loni z dovolené a MDAI.Strčil jsem SD kartu bráchovi do foťáku (HP) aby mi udělal fotku, že ji pošlu domů. Fotka tam byla, ale data ne A už na ní nešlo v MDÁčku ani zapisovat, nepomohl ani program (tuším CardManager??), nešla ani smazat, ani zformátovat, prostě nic. Po návratu jsem ji doma strčil do USB čtečky, vrazil do počítadla a, světe div se, všechno tam bylo. Tak jsem to zkopíroval do počítadla, kartu zformátoval a pak nakopíroval zpět (kromě toho adresáře 100xxxx). A bylo po problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od adamekma
    A da se teda po tom naformatovani ve fotaku normalne prohazovat jedna karta mezi PDA a fotakem?
    Zalezi skutecne pripad od pripadu. Ja uz par let s uspechcem pouzivam 1GB MicroDrive mezi notebookem a Canonem G1.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Obnova dat ( nejedná se o HR a obnova dat z Backapu)
    Od svenhassel v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 01-06-2008, 11:53
  2. Obnova dat z karty po HR
    Od HTY v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-05-2008, 09:25
  3. obnova poskozene FATna SD kartě, nejsou dostupna data
    Od marcon_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-02-2008, 08:53
  4. obnova dat
    Od stanyjol v sekci Acer
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 21-01-2006, 16:30
  5. obnova dat
    Od Igor96 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-02-2005, 14:14