Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Správce úloh WkTask v Češtine a Slovenčine

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    11

    Dobrý deň!

    Preložil som skvelého freewarového správcu úloh (task manager) do Češtiny a Slovenčiny. Aplikáciu si môžete stiahnúť tu. Na stránke programu je aj veľmi názorné video ukazujúce čo všetko táto aplikácia dokáže. Prosím napíšte mi Vaše výhrady a komentáre k prekladom. Ďakujem

    Update: Aplikácia od verzie 1.0.4.0 používa nový formát jazykových súborov. Po ich stiahnutí a skopírovaní do priečinku WkTask môžete jazyk aplikácie meniť priamo z aplikácie zo záložky "O programe" bez nutnosti úprav v databáze Registry. Pokiaľ používate starú verziu lokalizačných súborov (.MUI), tieto treba pred použitím nových prekladov odinštalovať.





    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    diky moc, cestina se hodi. wktask pouzivam uz docela dlouho, musim uznat ze lepsa taskmanager by pohledal.
    opravdu doporucuju vsem tuhle aplikaci vyzkouset
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Přesunuto do Software v češtině a upraveny screenashoty v první příspěvku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele jkubovic
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    45

    Ahojte.
    Akym sposobom sa meni jazyk v aplikacii?
    Po nainstalovani "WkTaskSK_1031.cab" mi v adresari aplikacie pribudli subory "WkTask.exe.041b.mui" a "WkTaskSetting.exe.041b.mui" ale aplikacia je stale v anglictine a v nastaveniach aplikacie som nikde nenasiel moznost zmeny jazyka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od jkubovic
    Ahojte.
    Akym sposobom sa meni jazyk v aplikacii?
    Po nainstalovani "WkTaskSK_1031.cab" mi v adresari aplikacie pribudli subory "WkTask.exe.041b.mui" a "WkTaskSetting.exe.041b.mui" ale aplikacia je stale v anglictine a v nastaveniach aplikacie som nikde nenasiel moznost zmeny jazyka.
    Treba upravit v registroch kluc 'SysLang' v 'HKEY_LOCAL_MACHINE\MUI' na 1051(041B) pre slovencinu, ci 1029 (0405) pre cestinu a restartovat PDA. Odskusane na mojom PDA.



    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, když si prohlížím poslední hovory nebo mi někdo volá tak mi zůstane nahoře v liště záložka telefon a nejde vypnout jedině " okamžitě ukonči" a když to ukončím tak se mi vypne telefonní část a nelze příjmout hovor, dělá to ještě někomu????
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    11

    Pro telefon zvolte moznost "vzdy skryj" - k teto se dostanete dlouhym tapnutim na tlacitko telefonu na panelu anebo z menu pristupnem dlouhym tapnutim na tlacitko X. Pak se da telefon ukoncit cervenym tlacitkem telefonu bez soucasneho ukonceni cele telefonni casti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele jkubovic
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    45

    2 KarhU
    Dakujem, ide to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    mám HTC TyTN a požíval jsem verzi 1100 a teď jsem stáhl nejnovější verzi 1173c, která mi bohuže nahoře na display udělá čáru a nevím jak se jí zbavit. Nevíte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    ...a neni to ukazatel stavu baterie? Da se vypnout v menu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    TO: EmiK Díky za radu bylo to přesně jak si napsal!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    Skvely program akorat ma problemy s programy od LCG...Kdyz mam zaply slick a prijde mi na icq zprava tak okamzite vybafne tlacitko stejne jako kdyz podrzim stylus na spustenem programu tzn. moznosti: Zavrit, minimalizovat, okamzite ukoncit atd....nevite nekdo jak se toho vyvarovat?...obcas se mi stava ze omylem potvrdim zavrit a slick nebo profimail se zavre
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Ahoj. Je to fakt výborný program, po dlouhé době se zbavuji svého oblíbence MagicButtonu. Jedna věc mě mrzí; na mém Looxu C550 mě nefunguje regulace podsvícení ? Mezi uvedenými typy podporovaných přístrojů je v nastavení i Loox N560, což je až na silnější procesor a integrovanou GPS to samé zařízení jako mám já. Tak v čem je problém ? Má někdo podobné zkušenosti ?
    P.S. Ještě chci pochválit výbornou, OPRAVDU českou lokalizaci programu I s diakritikou!!! Super!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus P320 (Spravce uloh)
    Od Dominiktoreto_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 14:36
  2. java a spravce uloh
    Od Mara_MDAII v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-04-2007, 12:33
  3. Správce úloh ála XP
    Od PiTRiS_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-06-2006, 22:37