Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Yakuma Delta 300 GPS - jak se na ní připojit přes wi-fi?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    Jedoduše - NIJAK
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Ale jde to. Existuje SANDISK SD WiFi karta s 256 MB pamětí. Už se nevyrábí, ale dá se určitě sehnat např. na Ebay.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    právě našel jsem nějaké modely ale chtějí SDIO port a ja mam SD Nevíš jaké bylo označení modelu Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud máš opravdu jen Yakumo PDA Delta (bez čísla nebo dalšího textu v názvu), tak opravdu SDIO nemá (všechny novější modely už mají), takže ti tam ta karta nebude fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Momentálně je na Ebay vidět např. tady:

    http://cgi.ebay.de/SanDisk-WIFI-WLAN-SD-Karte-mit-256-MB-Speicher_W0QQitemZ190165424720QQihZ009QQcategoryZ3 6921QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

    Označení nemá. Prostě SanDisk 256 MB+WiFi. Ten port na PDA musí mít funkci I/O (in/out). Já mám Yakumo delta 300 GPS, tedy podstatně starší typ a ten to má. Tak předpokládám, že tvé to musí mít taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Tak ja mám ješte starší a ten to právě namá Díky za pomoc (
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A nechceš si raději koupit něco novějšího? Přeci jen ten veterán patří spíše do důchodu. Teď jsi ušetřil více než 1000 Kč....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    Kurňa, já vám to říkám, že NIJAK, a vy si nedáte pokoj Ale fakt je, že bys mohl, milý Pegas 7, upgradovat, na trhu je spousta zařízení, a spousta jich má WiFi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    A nechceš si raději koupit něco novějšího? Přeci jen ten veterán patří spíše do důchodu. Teď jsi ušetřil více než 1000 Kč....
    no asi to tak dopadne :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj šla by tahle SD WIFI karta do Yakumo delta X ?? http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=53603 .Ještě jsem našel kartu Kodak http://www.kasa.cz/digitalni-foto/koupit/238361/prislusenstvi-docku/-kodak-bezdratova-wi-fi-karta-do-slotu-sd-sdio-802-11b/.Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Byl bych opatrny a chtel bych, aby prodejce pred vami kartu vyzkousel. Treba ALZA tohle bez problemu umozni pri nakupu pameti do notebooku.
    Yakumo delta X podporuje SD IO (alespon podle specifikaci) , takze by karta mela fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jasně akorád je škoda, že v Alza.cz jí nemají. Jenom nevím jestli mám jít do toho I-Teca nebo Kodaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    preferoval bych iTec - podporuje b/g.
    kodak podle popisku jen B.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jasně ještě se chci zeptat co to je ta podpora b/g. Zkusim se domluvit s DXT prodejnou jestli by to vyzkoušeli. Jinak si myslím, že by neměl být problém píšou u tý karty, že má podporu Pocket PC 2003 a snad tam musí být ještě přibalen nějaký ovladač.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak připojit mobilní net přes pc?
    Od gloom v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-06-2010, 16:32
  2. Yakuma Delta 300 GPS - foto vnitřku
    Od landys_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 11:37
  3. Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 08-11-2008, 11:51
  4. MyPal A620BT - jak připojit přes synchrokabel ?
    Od cechura v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 16:34
  5. Nejde se mi s MDA připojit na internet přes pc!
    Od milan.smart_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-08-2005, 12:54