Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Automaticky neodpojí :-(

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Ahoj. Když dám: "Odeslat a přijmout" emaily, tak se Treo správně připojí, stáhne a odešle poštu. To vše OK. Jen pak zůstane připojeno k netu. U jiných zařízení jsem byl zvyklej, že se přístroj po stažení pošty i sám odpojí. Jde toto někde v Treu nastavit? Zatím jsem na to nepřišel. Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    V čem je problém, proč nechceš být připojený?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Kvůli ceně připojení, žere to batery a je možné se mi dovolat když jsem připojený EDGE?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nejde se ti dovolat pouze v případě, že stahuješ nebo odesíláš (pošta, surfing...), což nepůjde v obou případech.

    Přijde mi to, pokaždé se připojovat, jako nepraktické a zbytečně zdržující. Osobně jsem připojen 24/365 a odpojuji se (vypínám), pouze ve vyjímečných případech (audience u anglické královny, papeže, dalajlámy apod.).

    A mnohem větší žrout baterky je např. displej. Pokud jsi připojený i jen GSM částí (jako mobil), tak stejně každou chvíli dochází ke kontrolní komunikaci mezi mobilem/PDA komunikátorem/smartphonem a BTS. Pokud jsi v místě se slabým až žádným signálem nebo máš v okolí 3-4 BTS, které se ti perou o mobil, máš baterku prázdnou za půl dne (jako já v KŽ )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Díky za info. Takže ta možnost toho vypínání tu není?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    V programu phoneAlarm je možnost zvolit automatické odpojení za x minut. Můžeš si sám zvolit za kolik minut. Je tam i volba Přidat tlačítko pro odpojení. To tlačítko jde přidat přes registry:

    Kód:
    Add a 'Disconnect' button (and Timer) to the Connection List for GPRS
    To add a Disconnect button:
    HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 8 (DWORD decimal)
    To add a Disconnect button and a timer display showing how long GRPS is in use for the session:
    HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 16 (DWORD decimal)
    To disable both the Disconnect button and the timer:
    HKLM\ControlPanel\Phone\Flags2 = 0 (DWORD decimal)
    Takže si myslím, že ta možnost automatického odpojení je registrech taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    automaticke odpojeni pri ukonceni aplikace uzivajici GPRS packety mi funguje pri teto uprave:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\ConnMgr\Planner\Settings

    hodnotu SuspendResume buď smažte nebo v případě budoucího vrácení do původního stavu přejmenujte na:

    Value name: SuspendResume přejmenujte na SuspendResuxx
    zdroj: Petr Sybol Qtek Web
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Automatický příjem hovoru na HF
    Od cop2 v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-06-2009, 12:40
  2. Automaticky zamek PDA
    Od sinco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-12-2007, 05:59
  3. Automatický reset
    Od fabiahtp v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-10-2007, 13:27