Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: preneseni map na vetsi pametovou kartu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    Ahoj, rad bych si k vanocum poridil a701 s mapama, protoze se ted pohybuje cena kolem 8000 s MioMap V3 EU na gigove karte.

    Zajimalo by me, zdali se da casem dokoupit napriklad 4gigova pametovka a mapy na ni jednoduse prehrat napriklad v PC prec ctecku karet. Predpokladam ze tam bude nejaka ochrana jako seriove cislo nebo tak neco.

    V zadnem pripade se mi nejedna o dalsi sireni map, ale pouze o fakt, ze bych do budoucna chtel mit ve sve a701 i nejake mp3ky ci jina objemnejsi data a nechci stale nosit po kapsach vice karet.

    Co jsem tak letmo projizdel toto forum, tak jsem bohuzel na podobny dotaz nenasel odpoved.

    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    36

    Taky mám MioMap V3 zakoupený společně s A701. Originální MioMap ale po zkopírování na jinou kartu fungovat nebude právě kvůli těmto ochranám.

    Osobně jsem to vyřešil tak, že jsem si našel cracklou verzi MioMapu, kterou teď používám na vlastní SD kartě právě proto, aby se mi tam vešly i moje data a aplikace a nemusel jsem pořád karty pohazovat, což taky Miu moc neprospívá. Tuto cracklou verzi mám ale pouze pro osobní použití a rozhodně ji nehodlám dál šířit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    tak to si me moc nepotesil, ale jestli se to da takto obejit, tak mi asi nic jineho nezbyde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    Citace Původně odesláno od kufik
    tak to si me moc nepotesil, ale jestli se to da takto obejit, tak mi asi nic jineho nezbyde
    nuz na ipmarte(nedawam tu celu adresu z dowodu warezu,dufam ze poznas tu stranku,ak nie napis pm)som widel map unlocker pre igo a ze wraj funguje aj na miomap,je tam aj nawod ako ix odblokowat w pc!Tymto nexcem podporowat sirenie warezu je to len pre twoje info!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    ok diky.
    zkusim se jeste podivat jeslti neprodavaji rovnou se 4gigovou kartou o par stovek drazsi model.

    pripadne samostatne mapy.. ale to je palba
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    Citace Původně odesláno od kufik
    ok diky.
    zkusim se jeste podivat jeslti neprodavaji rovnou se 4gigovou kartou o par stovek drazsi model.

    pripadne samostatne mapy.. ale to je palba
    100pro nepredawaju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Ja bych to řešil nějakym klonovacim nebo kopirovacim programem.Třeba Acronis trueimage ti udělá kopii hdd na jiný disk,který normálně nabootuje komplet se vším,widle,hry,programy,viry....V podstatě to samé co potřebuješ a karty jsou vlastně taky disky.Ten program pužívám k plné spokojenosti.Akorát je dobré po vytvoření obrazu disku tu zálohu nechat programem hned zkontrolovat,jinak později zaplačeš jako já nad nefunkční zálohou.Existují samozřejmě i jiné programy,tohle jen pro příklad.
    P.S. jestě mě napadlo pokud to hlídá třeba velikost disku tak si na 4gigu udělat malý oddíl jen pro mapy.
    Kurna to by bylo aby to nešlo,ono to jde jen vědět jak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    ja si spis myslim ze to bude hlidat nejake ID te karty.. coz by asi ve vysledku mozna nemusel byt zase takovy problem zkopcit. No uvidim za par dnu

    urcte bych se radsi vydal touto cestou nez shanet crack ktery nemusi byt uplne koser.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Crack mě štve akorát u TT6,že mě to nepustí na net,jinak funkce ok.Tohle jsem vyřešil crackama i na PC,deptalo mě u orig. her furt hledat cd nebo dvd ke konkrétní hře nebo programu.Tak mám v PC cracknuté originálky.:yes:
    Jo ten zálohovací program používám hlavně na zálohu systému kvůli reinstalaci.Udělám klasickou instalaci jen jednou,zazálohuju,a pak instalace XP+ovladače a programy ze zálohy trvá asi 15min i s restartama.ID karty to asi nebude,zkus tu orig kartu dát do jiného PDA,pokud se chytne a bude všecko fungovat tak to hlídá asi jen soubory.Ono nejde o to ty soubory jen všecky zkopírovat,jde o to jak se zkopírují.Bude to něco jako ty windowsy.Když zkopíruješ windowsz jednoho hdd na druhý tak se ti to nerozjede,ale za použití např. Acronise nebo jiného podobného prokramu nabootuje i ta kopie.Tohle jsem řešil už kdysi dávno s instalační disketou od Microsoftu.Začala blbnout a pouhé zkopírování nepomohlo.Pak mi ji někdo "obšlehl" nákým programem a šlo to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Stáhnul jsem čerstvější mapu ČR do Mia A 710 na IGO a pořád nechce mi ji to načíst. Píše to před tím znaky R.I.P. - to je potřeba ještě něco zrestartovat nebo tak?? Se starou mapou funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    mas spatny licencni soubor - tedy ne spatny ale ta mapa proste neni obsazena v licencnim fajlu :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    15

    Přesně tak,ke každé mapě patří licenční číslo,pokud nesouhlasí tak se mapa jeví jako zamčená,tady by pomohla jen změna souboru licence,ale to si kontroluje zase igo.exe,taky jsem to zkoušel (jinak kopie na větší kartu nejde-to zase hlídá hardwarové ID karty).
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jak přejmenovat paměťovou kartu na htc kaiser
    Od zorro_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 15:57
  2. Uloženi souboru *.tsk na pamětovou kartu
    Od deadman_kt v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-01-2008, 21:04
  3. Jak vyměnit paměťovou kartu?
    Od jTk_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 14:46
  4. Jakou SD pametovou kartu?
    Od zipiik_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 20:17