Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: MDA Vario III - vypnuti podsviceni

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    35

    Hledal jsem neco k tomuto tematu a nenasle. Doufam ze jsem hledal dobre a nebudu karan . Shanim nejaky malinky soft, ktery by se dal namapovat na klavesu, fungoval by pod WM6 a umel by vypnout podsviceni displaye.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Jde ti o podsviceni nebo o vypnuti celeho displeje?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    35

    Radeji bych pouze podsviceni. Mam totiz potiz, ze pri hovoru se mi na Kaisrovi vypne display. To je dobra vec, ale po ukonceni hovoru mi nejde tlacitko start a to jak kalvesou, tak stilusem. Musim zarizeni na tlacitku vypnou a nasledne zapnout. Proto jsem pomoci KaiseTweaku vypnul vypinani displaye pri hovoru. NO ale kdybych nasel soft, ktery vypne pouze podsviceni a namapoval jej na klavesu, tka bych behem dlouheho hovoru mohl podsviceni vynout.

    Kdyby byla ale nejaka aplikacen a vypnuti displaye, tak bych ji zkusil, mozno by to jelo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    192

    Phonealarm má funkci, že to při hovoru vypne displej. Po skončení hovoru se sám zapne. Pomohlo by?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    35

    Hmmm, neni to spatne, ale prijde mi to moc velke a slozite. Kdyby tak byl aaplikace na WM6, kterou spustim, zhasne podsviceni a pri kliknuti stylusem jej opet zapne, takj ak to bylo na 2003
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    35

    Tak neco jsme nasel http://devbuzz.com/pg/3059458.asp ale u nas koupit nejde a nechce se mi trapit s nakupovanim v zahranici. Navic nevim, zda to bude fungovat... neni nikde nejaka trial verze
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Mam totiz potiz, ze pri hovoru se mi na Kaisrovi vypne display. To je dobra vec, ale po ukonceni hovoru mi nejde tlacitko start a to jak kalvesou, tak stilusem
    Kdyz nastavis v nastaveni-zamek klaves-nezamykat tlactka,tak to chodi normalne,i po ukonceni hovoru nemusis mackat power apod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    35

    U me je to trosku jine. I kdyz mam vypnuty zamek, tak nejde start. Po zhasnuti displaye proste nejde pouze tlacitko start a to jak na kliknuti stilusem, tak pres klavesu. Ale ostatni veci na today jedou v pohode. Mam tam asi nejaky bug. Chtelo by to prehrat rom, ale do servisu se mi to kvuli tomu posilat nechce. Vsude ctu, jaci jsou to nicitele MDAcek, tak mam trochu strach. Kdyby to slo prehrat za originalni doma, tak to asi zrobim, ale zatim jsem nenasel zadny postup, takze to resim shanenim vypinace podsviceni, ktery si namapuji na tlacitko a uvidim, zda to pojede. Opravdu pouhe vypnuti podsviceni mi v WM6 schazi....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ty mas Kaisera od cistokrevneho nebo od T-Mobilu??

    Pokud mas Kaisera cistokrevneho,tak si rom muzes prehrat sam,romka je k dispozici,oficialni,s kterou se prodava.Zaruku tim nestracis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    35

    Mozno by nemuselo byt tezke nejaky vypinac podsviceni udelat v .NETech. Kdyby mel nekdo nejaky tip, pls pisnete. Asi se vrhnu na prostudovani knihoven pro ppc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    52

    Ja nevim jsem asi jen velka lama ze to nemuzu najit ale mam vario III od T-mobile zatim s origos romkou a zajimalo by me jestli jde nekde vypnout podsviceni displaye. Mam samozrejme nastaveno 30 vt vypnout podsviceni ale me se po tech 30 vt snizi jen intenzita podsviceni ale display podsvicen je. Nevite nekdo jak na to? Stary wizard mi tohle nedelal proste po 30 vt opravdu vypnul podsviceni.

    Koukam ze jsem to dal omylem do jine diskuze tohle patri spis jinam.


    Přesunuto do HTC PocketPC
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Úplné vypnutí podsvícení u Touch Pro2
    Od CoffeeMaker_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-12-2009, 20:11
  2. Změna doby vypnutí podsvícení
    Od rowan_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-10-2009, 08:41
  3. Vypnutí podsvícení tlačítek
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 08:55
  4. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 16:28