Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Ukazatel Baterie x500 WM6 0436

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    Dobry den

    Po nainstalováni WM6 jsem aplikoval patch na ukazatel baterie ovsem pristroj i kdyz je plně nabitý porád svíti cervená ledka jako ze se nabiji,druhý poznatek je ze mi pri prichozim hovoru skoci ukazatel baterie o 5% dolu a po skonceni telefonatu se vrati zpet.a jeste jedna vec jak se vam ukazuje kapacite baterii me se to posouva vzdy po 5%,na foru jsem cetl ze nekomu to ukazuje po 1%.diky moc za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Cau. Mam stejnou kombinaci (X500 & WM6), ihned po po HR jsem jako prvni nainstaloval "X500 Battery FIX.cab" a jiz mi nezlobi ukazatel (byl stale na 100%). S cervenou LEDkou zkusenost nemam. Mi to obcas skoci o 5 % dolu a zpatky nahoru i kdyz pristroj jen zapnu (zapnu display) - pricitam to nedokonale vyresenemu mereni, myslim ze to nejni nejaka zavada. Pri beznem pouzivani mi baterie skace dolu po 5-ti, obcas najednou i o 10% - znovu si myslim ze nejni uplne odladene to mereni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    Diky za reakci,docela me to stve ze tento eten neni schopný měřit napětí baterii po 1%,netusim kde je problem kdyz 99%zařízeni od jiných výrobcu ukazuje klasicky po 1%.a jeste mam jeden dotaz ,blika vam po aplikaci FIXu na PIn a Email zelena GSM ledka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    NeVykej mi pls
    Tento patch sem neinstaloval - PIN ani Email nepouzivam... Ale pise se po forech ze GSM LEDka skutecne po aplikaci tohoto fixu prestane blikat.

    Ted koukam ze sem se trocha sekl. Ihned po HR jsem nainstaloval BatteryX.CAB - ma 30kilo a ten mi mereni fixnul trvale (az do dalsiho HR).
    Ten o kterym sem psal: X500 Battery FIX.cab ma 1,6 kilo a fixne meric "jednorazove" - pokud nabijis tak se zase muze stat ze to zamrzne na 100%. Pak musis o5 aplikovat tento patch a udelat SR. Sorry za moji chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Mam dotazek ohledne baterie - resp ranniho stavu. Pokud vecer nabiju v cca 22 hod. tak rano v 7 hodin je baterka na 85%. Mam v noci zapnuty jenom GSM modul, sila signalu perfektni.
    Prijde mi ze 15% za noc je docela dost.

    Jake jsou vase zkusenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Kdyz sem to koupil tak sem testoval. X500 se zapnutym GSM mi vydrzel 60 hodin. Prislo jen jen par SMS a klapal sem par veci do kalendare + ukoly. 15% po 9 hodinach je de fakto uplne to stejne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Tak to je v poho - myslel jsem si to ze to tak asi bude.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jak na ukazatel baterie v TP2
    Od goos_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 08-10-2009, 06:04
  2. tytn> ukazatel baterie
    Od Re4DeR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 11:59
  3. Ukazatel stavu baterie
    Od mobilik v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 16:07
  4. X500 - ukazatel stavu energie
    Od mala v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 11-08-2007, 14:46