Prosim jeste jednou tema atonabijecky :
Vymenil jsem jiz 2 nefunkcni, muzete mi napsat, kdo jakou autonabijecku pouzivate a pokud mozno s delsim kabelem / mam octavii.../.
Dik.
Prosim jeste jednou tema atonabijecky :
Vymenil jsem jiz 2 nefunkcni, muzete mi napsat, kdo jakou autonabijecku pouzivate a pokud mozno s delsim kabelem / mam octavii.../.
Dik.
na doporuceni jsem kupoval na MOTOROLU...bez problemu - kabel dlouhy "tocity a natahovaci" .... mam Focus a telefon po leve ruce na skle a delka je vic nez dostacujici
A jaky typ a kde ev. koupit ?
joj - tak to nevim...muzu jen popsat... kabel je pochopitelne cerny .. na cerne koncovce do zasuvky yapalovace je MODRE PODSVICENE kolecko se znakem MOTOROLA ( ^^ ) ..... mysli,, ze se neda zamenit...koupeno v Eurostaru - ale bude vsude....
hehe ... nasel jsem link na njakou prodejnu...ale to je ona...http://www.mobilky.cz/p-341-CL-nabijec-Motorola-VC700-Original.html
Zajdi do tmobilu, tam maji autonabijecku kolem 200kc nebo v datartu kup hamu taky kolem 200kc oboje mne nabijeji kaisera spolehlive.
Právě ta HAMA z T-Mobile mi to též nedobíjí...., jinak dík za typ na tu z Motoroly, hned jdu koupit.
Původně odesláno od headquest
pak dej info jak a jestli funguje...
Já jsem si pořídil autoadaptér Brando 2000mA (na radu někoho tady z fóra) a jsem maximálně spokojený, předtím mi nabíječka nedokázala nabíjet při spuštěné navigaci. S tímhle adaptérem není problém - nabito při spuštěné navigaci za cca 4hod a kabel je možné mít jakýkoliv běžný USB-miniUSB
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/10033-CF0/autoadapter-+...+cka-2000ma.html
Já musím doporučit jako příslušenství Boxwave Active Case:
Active Case Boxwave
Pokud někdo preferuje tento typ "celopouzder", tak přímo toto je super. Sedí naprosto přesně a navíc vůbec nehyzdí Kaisera.
Dále doporučuju Bluetooth Headset Goertek GBH701, které funguje naprosto bezproblémově. Mám ho jen chviliku, ale za tu dobu desítky hovorů a ani jeden výpadek, ani jedno zaváhání.
ta stranka vypada dobre...jak je to s dobravou do CR a s poplatky za dopravu...dik za odpoved...
jinak podobny sortiment jsem nasel i na ceske strance ... asi od nich berou...
Tak jsem zakoupil v Elecrtroworldu za cca 270,-Kč a vzkouel na asi 1 hod. cestě tam a zpátky s výsledkem :
1. 1 hod. jen nabíjení, z 32% na 64%
2. 1 hod. se zaplým GPS TT z 52% na 62%.
Takže spokojenost a dík za zajímavý, leč účinný typ.
Původně odesláno od d.rossi
jsem rad,ze funguje...
Pokud tohle je reakce na můj příspěvek, tak mě to pouzdro plus další věci dovezl kamarád přímo z USA. Ale normálně posílají do ČR s poštovným 9.50dolarů, což si myslím, že se dá zkousnout, ale samozřejmě platba kartou.Původně odesláno od d.rossi
Btw napsal bys mi prosím tě odkaz na ten český shop? Spíše asi do soukromé zprávy.. Díky.
Taky po tom pouzdru pokukuji, jak vlastně na Kaiserovi sedí?
Původně odesláno od Franky52