Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Jaké mám vlastně Treo?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Ahoj. Včera jsem si koupil v bazaru treo 750. Přesněji: Treo 0750-1.15-VFD
    Hardvare verze A. - Je to orig od Vodafonu.
    Všichni tu píšete o 750v. Co je to v? Platí pro mě ty rady co jsou pro 750v?
    v = Vodafon?
    Díky za odpověď Jakub
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ano.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Neví někdo jakej je rozdíl mezi 750 a 750v? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Stejný, akorat v má Vodafone customizaci. Zbarvení, grafika, myslím, že trošku jiná ROMka. 750v nemá MSN nebo Windows Live, což klasická 750 má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Aha.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Tak už jsem se dopídil. Mám německou verzi od Vodafonu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    2

    A je mozne nejakym sposobom prehrat 750V na 750 original? Chcem tam dostat anglicke WM5. Dakujem za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Zkusil bych patrat tady:
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=322

    Je tam thread kde jsou vsechny officialni verze WM6 na Treo 750. Jsou tam pak i nejake Romky s 6.1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    2

    Chcel som sice WM5, ale diky za link. Postupom na downgrade cez pamatovu kartu som tam dostal anglicke WM5 Vodafone a na to uz nebol problem lokalizaciu od Sunnysoftu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Já jsem své treo poslal do Brna do servisu a vratili mi to přeinstalovaný na WM5 EN. Pak jsem si dokoupil tu lokalizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Palm Treo 750 - jaké programy?
    Od Barbados v sekci Palm
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 22:20
  2. Co vlastne mam ?
    Od Koper1 v sekci iGO
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-06-2008, 08:57
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-05-2007, 08:30
  4. Jak to vlastně funguje?
    Od Paia_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-08-2004, 10:39
  5. Jake PAMETOVE KARTY a jake jsou ZKUSENOSTI???
    Od teekey v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-03-2004, 19:23