Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 42

Téma: Aka najlepsia ROM na MDA Vario

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1

    Chcem sa spytat aka je momentalne najlepsia ROM na MDA Vario. Co sa tyka stability a vzhladu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    Jestli si dobre vzpominam, dobra byla TNT, uz je to ale nejakej patek, myslim jsem pouzival 3.0
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Odzkoušel jsem velkou spostu ROM ať už WM5 tak i WM6, ale zatím nejlepší (a to i do výdrže baterie) je podle mě tahle
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    A jak je na tom rychlostně Vim že tam nejsou nějake rozdíly ale vypada to hodně dobře a většinou to co vypada hodně dobře potřebuje na Variu trošku přitaktovat a pak to baterku zase sosa....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Jedna z nejrychlejších, nejstabilnějších a s nejlepší výdrží co jsem ve Variu měl
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    díky Tak doufam že se s tím nějak poperu Měnil jsem teprve jednu rom návod byl v češtině a ještě jsem se s tim docela pral tak uvidim:? Ale rozhodně díky moc za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od Player
    díky Tak doufam že se s tím nějak poperu Měnil jsem teprve jednu rom návod byl v češtině a ještě jsem se s tim docela pral tak uvidim:? Ale rozhodně díky moc za info
    Jesli jsi měnil ROM, tak počítám, že maš CID unlock a tahle ROM má uplně standardní instalaci, takže nemusíš mít strach :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Ahoj...velice se mi zamlouva tato ROMka...chapu spravne ze jde nacpat do CID LOCKED G4 Wizarda? (G4 - Use sSPL to flash it like a regular rom (instructions and files needed included - more info about sSPL http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=329147 ) )

    IPL a SPL mam 2.21.0001 . Nerad bych si to bricknul, tak kdyby mi nekdo zkusenejsi dal pozehnani, pripadne par rad, byl bych vdecny

    Jo teda vlastne taky nastoprocent nevim, jestli to mam locknute. Je nejaka snadna cesta jak to zjistit? Pripadne byl by problem, kdybych uplatnoval ten domely postup pro LOCKED zarizeni na UNLOCKED zarizeni?

    Diky predem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    13

    ja som si prave tam dal tu romku, inak musel som trocha upravit start, lebo mi to vypisovalo blbosti, + doinstalovat par veci napr. omapclock a pod.
    Inak sa mi celkom paci ta kocka.
    Grafiku mam modru, neviem preco je na tom webe cierna, skusim vyriesit skinom
    a este jeden problem,
    Nezmizli mi tie povodne tmobile blbosti na main screene, a tie neve su rovno pod tym, neviem co s tym .

    pls. help
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    13

    ozaj> aj ja mam G4 unlock, robil som to podla navodu na http://ppctuning.org/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    G4 Unlock? Ja si prave myslim, ze to mam locknuty..nebo co si delal podle navodu na ppctuning? Zjisteni lock/unlock, nebo flash?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    13

    hups som sa sekol, mam G4 lock ale podla toho navodu to v poho spravis, akurat mi to flesovalo skoro hodinu tak pri konci som sa uz celkom bal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Takže ROM uspěšně flešnutá pomocí SoftIPL:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    hm tak asi cihla. přehravam ROM všechno jede tak na chvilku odejdu přijdu telefon stoji na 58% a notebook zrestartovany kdyř přístroj resetuji tak mam 3 barevne pole červene zelene a modre napsane PL a SPL nahoře v pravo RUU a dole v levo USB když je připojen k počitači Počitač ho rozpozna ale active sync nespoji.....Vidim to asi na cihlu Je možno nějak oživit cihlu? Pls potřebuji rychle JEDNAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Mas zamknutej nebo odemknutej G3, nebo G4? Dostanes se do bootloaderu, takze by to melo jit. IMHO zapnout, nechat dojet do toho barevnyho modu, pripojit k PC a flashnout tam nejlip oficialni ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. aka je najlepsia rom?:)
    Od mirko185 v sekci Touch HD
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 06-12-2010, 11:48
  2. Co koupit Vario IV nebo Vario Compact ?
    Od honzii v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 21:50
  3. Pamatova karta - aka je najlepsia pre X500+
    Od Vestman v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2007, 12:15
  4. Graficky najlepsia navigacia-poradte.
    Od pdq v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 20-11-2006, 16:07