Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: ASUS P535 - navrat z WM6 na WM5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    5

    Ahoj,
    tak jsem si ze zvedavosti nainstaloval na sveho ASUSe P535 WM6 a chtel bych se vratit zpet, ale pri prochazeni fora jsem se docetl ze to snad neni ani mozne. S WM6 jsem docela spokojeny, i kdyz mi blbne telefon, ale nejde mi hromada aplikaci a kdyz jsem se informoval u vyrobcu tak sice o chybach vi, ale verzi pro WM6 teprve chystaji.
    Jde to tedy vratit?
    Diky
    j_j

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    vratit se na WM5 da, ale ne na ceskou verzi, bohuzel



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    5

    No pokud mam ceske WM6 tak nemuzu flashnout jinou nez opet ceskou verzi SW, teoreticky ;-) Zajimalo by mne ale proc by to neslo. Nemas nejake blizsi info?
    Diky

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    97

    Kdyby si si prohlédl tohle fórum, tak zjistíš, že sem tady založil topic jestli je lepší WM5 nebo WM6. A ještě k tomu sem tam fouknul i tu, právě tebou, zmiňovanou verzi českých WM5.

    Tak aby si to teda nemusel hledat, tak tady máš odkaz na ten topic:

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=25544&ps=DisplayResults

    Kdyby to tam už nebylo, tak napiš, já to znovu upnu. A pak napiš, jak to maká.

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    oficialne se vratit z WM6 na WM5 neda, je to blokovane ASUSem, neoficialne to jde a neoficialne jdou menit i jazykove verze OS. Ceska ROM s WM5 ktera je zde ke stazeni neumoznuje prechod z WM6 na WM5, je ulozena v nevhodnem formatu

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    97

    Tak to já nevim, protože sem to ještě nezkoušel. Původně ji upnul někdo jiný a ten psal, že mu tuhle verzi poslali z Asusu, aby mohl opětovně přehrát WM6 na WM5.

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    tou verzi lze prehrat pouze WM5 na WM5 a to jeste CZ na CZ



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od palacinka
    oficialne se vratit z WM6 na WM5 neda, je to blokovane ASUSem, neoficialne to jde a neoficialne jdou menit i jazykove verze OS. Ceska ROM s WM5 ktera je zde ke stazeni neumoznuje prechod z WM6 na WM5, je ulozena v nevhodnem formatu
    Mozes dat nejaky odkaz kde sa pise o navrate na WM5. WM6 ma uz dost hneva (dlhe zapinanie telefonnej casti, dlhe zaostrovanie pri foreni - cca 3 az 5 sec, kazda 3 fotka je rozmazana, kratsia vydrz pri pouziti WiFi ...)

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    5

    czuraak: diky, ale nejak nechapu jak mi to ma pomoct. Nersim co je lepsi, ale mam WM6 a chci na WM5. Ceskou verzi WM5 i WM6 mam.

    palacinka: pridavam se, chci zpatky na WM5 :-( WM6 jsou des :-( ted mi tam zacaly mizet i SMS zpravy :-( prijde, prectu, ulozim, ale nikde neni :-(

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Já teda nevim -ale mě zprávy nemizej.... přečtu a jsou pořád v doručených..nemůže být příčina někde na straně nějak špatně odinstalovaných správců ? či jiných prográmků třetích stran?.. s verzí 3RD jsem nenarazil na sebemenší problémek .. bluethooth,wifi,gprs-všechno korektně .
    Čili bych si netroufal tvrdit že by byly pětky lepší... tvrdim opak .
    Jedině co mě vadí je že v zákl. nastavení se odpojuje připojení -- ale to se v případě potřeby dá taky upravit :-)-v tom nejjednoduším jen prodloužením vypínáním zažízení :-)... v tom elegantnějším -softem ... ale nenechme se mýlit že to je chyba ---je to záměr od asusu v romce :-)
    Prostě každá romka je na těchto zařízeních jiná od vydavatele k vydavateli :-)-Připomenu že krom třech apl. používám jen free prográmky .
    Trošku je na škodu že na csy verzi nejdou aplikovat věcičky z touch... škoda-na angl.jdou ....teda pro přesnost -né všechny .-)

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    5

    Stava se mi to porad :-( Poprve jsem si myslel, ze jsem ji omylem smazal, ale nebyla ani v kosi a kdyz se mi to stalo asi podruhe tak jsem si na to zacal davat pozor a od te doby jsem prisel snad o 10 zprav. Je to opravdu zvlastni. Ulozim, ale kdyz se pozdeji podivam do seznamu dorucenych je pryc.
    Abych byl uprimny tak celkove mam z tohoto ASUSu rozpacite dojmy. Prvne HW. Protoze je na tom P535 s vydrzi opravdu spatne tak jsem si poridil nahradni baterii. Nejednalo se o original ASUS a problemy pricitam tomu. Baterie vydrzela cca. do 40 - 45% a pote se PDA vyplo a uz se nezaplo. Baterii jsem vyreklamoval, ale u druhe byl vysledek takrka stejny. Koupil jsem si tedy original ASUS baterii, ale to je jeste horsi. PDA se neustale vypina. Nekdy jej ani nezapnu. Zacne nabihat, ale po cca. 10-ti sekundach se vypne. Nekde je proste chyba! A pochybuju, ze bych dostal 3 spatnou baterii.
    Kdyz jsem mel WM5 tak jsem byl relativne spokojeny. Zase mi ale temer nefungovala bankovni aplikace. Po prechodu na WM6 mi taky nefunguje (kdyz se chci do bankovni aplikace dostat tak hlasi chyby v aplikaci, neustale musim PDA resetovat, protoze teprve po resetu mi bankovni zprava prijde, apod.), prestala mi fungovat hromada aplikaci, po hovoru mi temer vzdy zamrzne cele PDA a pomuze jen reset, skoro nikdy mi na uvodni obrazovce nefunguje menu bezdratova sit (proste na nic nereaguje a opet pomuze jen reset!) a tak 3x za den najdu na obrazovce hlasku, ze doslo k chybe v shell32.exe.
    Kdyby se jednalo o Mio za 6.000 Kc tak se nedivim, ale ja jsem za nej dal 16.000 Kc ! ! ! A co jsem za to dostal? Polofunkcni kram, ktery nemuzu ani vratit na WM5 a technicka podpora ASUSu spis neexistuje. Nekolikrat jsem volal na jejich helpdesk a opravdu by mne zajimalo co za lidi tam sedi. Temer netusili o cem je rec a nikdy mi nedokazali odpovedet. Temer vzdy si na mne vzali kontakt, ale NIKDY se NIKDO neozval. Smutne :-(
    Podotykam, ze na PDA nemam temer nic nainstalovane! Cekam az vyrobci uvolni verze pro WM6, protoze jinak je vetsina aplikaci zcela nepouzitelna.
    Pred P535 jsem mel temer rok MDA Vario a se slzou v oku na nej vzpominam. Nepamatuju, ze bych mel nejaky vazny problem. Bylo ale opravdu pomale a chybel mi integrovany GPS modul tak jsem se rozhodl pro vymenu. CHYBA :-(

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    Pokud P535 dela takove problemy jak pisete a dela to i uplne ciste po HR tak je to na reklamaci. Mel jsem v nem nainstalovanou ROM WM6 CZ 3rd i 4th a s obouma to lapalo bez problemu. Kdyz jsem zjistoval jaky je mezi nema rozdil tak v podstate zadny, i podrobne porovnani souboru s ROM vyslo ze jsou shodne. Takze byt Vami tak P535 reklamuju.



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    5

    Bohuzel ano :-( Nad reklamaci jsem samozrejme taky premyslel, ale 90% problemu zacalo po prechodu na WM6. Proto resim prechod na WM5, ale zatim to vypada, ze asi neuspeju.
    Samozrejme jsem to resil i ASUSem, ale myslite, ze se mi nekdo ozval? :-(

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    1/ To co popisujes samozrejme neni normlani a je na reklamaci.
    2/ Neoriginalni baterky nekupovat :!:
    3/ A ta originalni je taky na reklamaci

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    Já bych se vrátil k tématu - jde se vrátit z WM6 na WM5? Pokud ano, jak?

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. ASUS P535 s WM5 & WM6
    Od rokycz v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-09-2007, 16:37
  3. Asus P535
    Od equilibrium v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-04-2007, 16:38