Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Permanent Password - přehrání ROM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Dobrý den, nevím jak to má Fujitsu-Siemens vyřešené, ale zapoměl sem heslo a to tam zůstalo i po hard resetu. Pomůže přehrát ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    43

    bez hesla si ju sam neprehrajes... musis ho dat do servisu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A kdyby spustil upgrade v pripade ze bude pripojene PDA v Bootloaderu?..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    43

    netusim, treba vyskusat, ale ako spustis pda do bootloaderu? :P
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Zkusím to, potom dám vědět ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    Ahoj. Shodou okolností jsem se dostal do stejných potíží :?. Můj LOOX C550 občas zamrzal, tak jsem si včera, (po 6 měs. od koupě ) řekl, že ho pročistím (tj. restart do továrního nastavení) a postupným přidáváním aplikací najdu která způsobuje zamrzání. Reset se mi povedl, ale po úvodní kalibraci displeje to po mě začalo vyžadovat heslo o kterém vůbec nevím, že bych ho kdy nastavoval :disgusted: . Od zablokování PDA mě teď dělí poslední pokus(10 celkem). Na servisu (getronics) mi řekli, že jediná možnost je, poslat PDA s kupní smlouvou na centrálu do Prahy, kde oni "vykomunikují" se Siemensem odblokační kód - poplatek 850Kč.
    Takže Filipe, pokud ti to zabere, byl velice rád za jakoukoliv informaci jak na to ! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Pokud me pamet neklame, tak tady z fora byl v prazskem servisu(getronics) uzivatel Zax a tomu to bez problemu odblokovali a nic po nem nechteli
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Citace Původně odesláno od Carabei
    Pokud me pamet neklame, tak tady z fora byl v prazskem servisu(getronics) uzivatel Zax a tomu to bez problemu odblokovali a nic po nem nechteli
    Presne tak, nechteli po mne ani halir... mozna to bude tim, ze sem mam pda v zaruce... a nebo sem to tak dobre okecal
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    PDA teda sice mám v záruce, ale ta se na odblokování hesla nevztahuje, budu to navíc posílat přes brněnský servis, takže nebudu moci osobně zapůsobit . Jsem si sice jistý, že jsem při prvním spuštění PDA (hned po koupi) přeskočil ten krok se zadáváním hesla, ale to mi při reklamaci nejspíš nepomůže.
    K čemu je vlastně taková ochrana, která vyžaduje heslo jen po hard-resetu :? ? Očekával bych, že FSC password vyskočí po každém soft-resetu, nebo volitelně i po každém probuzení, aby se mi nikdo cizí nedostal k osobním datům, takhle případný zloděj prostě nebude provádět hard-reset a je v pohodě !
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    18

    Také já jsem dával PDA na odblokování do servisu GETRONIC z důvodu požadování hesla po hard resetu. V servisu jsem (pravdivě) uvedl, že jsem žádné heslo nezadával, a protože jsem měl záruku, byl mi po 2 dnech přístroj odblokován bez poplatku. Když jsem se ptal, proč po mně přístroj chtěl heslo, které jsem nezadával, bylo mi sděleno, že se jedná o systémovou chybu a že těchto odblokování již měli několik. Mám LOOX N560.
    Přeji hodně zdaru při vyřizování reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od Krakenek
    K čemu je vlastně taková ochrana, která vyžaduje heslo jen po hard-resetu :? ? Očekával bych, že FSC password vyskočí po každém soft-resetu, nebo volitelně i po každém probuzení, aby se mi nikdo cizí nedostal k osobním datům, takhle případný zloděj prostě nebude provádět hard-reset a je v pohodě !
    Pro ochranu osobních dat je heslo ve WM 5, 6, 2003 SE, 2003 (dál mé zkušenosti nesahají :-) ) - Start, Settings, Lock.
    FSC password je tam kvůli tomu, když někdo najde nebo zcizí PDAčko, tak aby mu bylo k ničemu i po HR... Pokud ovšem nezcizí PDAčko joudovi, který nemá Lock nastavený, tudíž ho klidně může používat (nebo prodat) bez HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    Tak mi to dobře dopadlo. V brněnském Getronicsu (Kapsch) mi PDA odblokovali do 2.dne (museli kontaktovat člověka z Prahy, aby jim vygeneroval potřebný kód). Oprava nakonec nebyla ani zpoplatněna (i když při příjmu hrozili, že to bude asi za 850Kč) protože v Praze naznali, že to zablokování je poměrně častý problém, takže je to zřejmě systémová chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Citace Původně odesláno od Krakenek
    (museli kontaktovat člověka z Prahy, aby jim vygeneroval potřebný kód)
    Tipuju, ze museli kontaktovat nekoho z Prazskeho Getronicsu... ja byl se stejnym problemem v praze a tam me zase informovali, ze museli kontaktovat nekoho z nemecka
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    No po zaslani dotazu v anglictine na mezinarodni podporu do Nemecka mi druhy den z Prahy z pobocky FSC prisla odpoved od slovenskeho operatora s madarskym jmenem, ze po overeni dokladu o koupi mi heslo vygeneruje 2nd level support, a nejblizsi servis mam v Brne na Samalove. Tam mi pak teda rekli, ze generator hesla ma pouze jeden kolega v Praze, takze to nebude na pockani....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Zítra jedu do Brna a doufám že to taky budu mít zadarmo ... Ještě bych potřeboval adresu kam to mám dovézt? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Permanent password FSC N560
    Od peter.j v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-10-2011, 09:51
  2. Permanent pasw.
    Od Kubisan88 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-05-2011, 17:18
  3. picture password pre wm5
    Od gonzales_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 21:07
  4. Permanent password+hard reset
    Od vendelin7 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-11-2006, 18:17
  5. Permanent PIM
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-06-2003, 04:11