Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: A696 a skype

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    5

    zdravim ,ide niekomu skype po poslednom upgrade WM6?? mne sa raz spustil a potom vyhlasi chybu device.exe a uz sa neda ani nainstalovat iba zas po HW resete ked sa nahra znovu windows z ROM a potom to zas zdochne, ja neviem preco microsoft vsetko posere, kopu programov co islo uz nejde

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    26

    Nazdar , ano mne to dela presne to same pred updatem mne skype makalo bez problemu ted nejede.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Satrej
    Nazdar , ano mne to dela presne to same pred updatem mne skype makalo bez problemu ted nejede.
    uz som to vyriesil dal som staru verziu a ta ide

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    26

    Mohl by si ji tady nahodit nebo mne posla tna email. Dekuji

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Satrej
    Mohl by si ji tady nahodit nebo mne posla tna email. Dekuji
    tu je http://www.ce4you.cz/software/detail.asp?s=573

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Podobný problém je/byl i u jiných PDA - prostě jedna z posledních verzí Skype na některých modelech nefungovala vůbec nebo jen částečně a ne zcela korektně. Předchozí a pak další verze byla bezproblémová.

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    4

    Já jsem si skoupil A696 už s naistalovanými WM6. Skype, který je přibalen na CD funguje naprosto korektně a bez problémů.



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To: Telman:
    otázka ale je, akú verziu FW tam máš - ja, ačkoliv som ho kupoval okolo 15.11. mám tam verziu xxx.720 - t.j. tú, čo jej zamŕza pamäťový slot na kartu (treba ju po čase vždy vybrať a znovu zasunúť).
    Až verzia 730 to rieši.

Podobná témata

  1. Asus A696
    Od RDN v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-03-2008, 08:35
  2. A696 (WM6) Nabíjení
    Od kuksx_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 11:12
  3. Jak rozebrat A696?
    Od slay_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 17:03
  4. Skype pro Asus A696 na WM6
    Od MatesJ v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 13:37