Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 3 z 3

Téma: Uprava klavesky pro WM

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Zdarec vsichni,
    delam klavesku ve VC++ (VS2005) podle samplu z WMCE 5.0 SDK a mam takovej problem kterej nedokazu vyresit. Jsem takovej ten pseudo-programator odchovanej na Delphi (a ted C# ve VS2005) tak s tim mam proste problemy. Upravil jsem klavesku tak ( je to na www.taptapsms.wz.cz/files/Dvoraksip.rar ) aby mela jen dve tlacitka ktery pisou jenom cislice 1 a 2 a tedka bych potreboval vytvorit z tech tlacitek takovy prepinace na podobnym principu jako je SHIFT ale po prvnim stisknuti se zmeni prepinac na klasicke tlacitko. Tim myslim konkretne aby po prvnim tapnuti na jedno nebo druhe tlacitko se nic nenapsalo ale doslo k takovemu "prepnuti" ze nasledne stisknuti jednoho z tlacitek teprve napise nejaky znak. Treba aby to bylo tak ze:

    - stisknu prvni tlacitko, nic se nestane a ted kdyz stisknu prvni tlacitko tak se napise cislice 1 a kdyz misto prvniho tlacitka stisknu druhe tak se napise cislice 2 (po napsani 1 nebo 2 se klavesnice opet vrati do puvodniho stavu tzn. prvni stisknuti nepise ale prepina)

    - stisknu prvni tlacitko, nic se nestane a ted kdyz stisknu prvni tlacitko tak se napise cislice 3 a kdyz misto prvniho tlacitka stisknu druhe tak se napise cislice 4 (po napsani 3 nebo 4 se klavesnice opet vrati do puvodniho stavu tzn. prvni stisknuti nepise ale prepina)

    Mohl by me nekdo aspon trochu navezt jak tohle rozpohybovat?

    Predem diky vsem za rady
    BKF.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    4

    programujem sice len v cecku ale to co si napisal sa navzajom vylucuje oba pripady sa nedaju sporavit, pokial ide len o jeden z nich tak ja by som to robil normalne cez if a naplnanie premennej po kliku na prve tlacitko
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    jj to je presne ono pres IF...THEN by to bylo ok ale problem je v tom ze moc se v tom kodu neorientuju jsem takovej ten hloupej Pascalista :/ nektery mista kodu mi neco rikaji ale v podstate v tom dost plavu Mohl by ses prosim na to aspon trochu mrknout jestli tomu budes rozumnet? Uplne by mi stacilo aby treba tlacitko 1 pri podmince ze promena "test" je rovna 1 napsalo "A" a kdyz je rovna 2 tak treba "B" ja uz bych to pak snad nejak dokazal modifikovat aby to fungovalo i na ostatni tlacitka
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Uprava CAB suborov
    Od Leon.nr v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 23:17
  2. Úprava map
    Od Boban1108_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-06-2006, 19:56
  3. Uprava PDF manualu
    Od CommanderZ_ce4you v sekci eKnihy
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 21-12-2005, 18:36
  4. úprava doc. dokumentov
    Od wolodaw v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-09-2004, 21:32