Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 85 z 135 PrvníPrvní ... 3575838485868795 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,261 až 1,275 z 2017

Téma: HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) - Nové ROM, flashování, zkušenosti...

  1. #1261
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    WiFi běhá v pohodě... GPS perfektní. Volání taky.
    Zůstávám u téhle ROM.

    K těm linkům... Oni tam sice u toho hyperdragona jsou, ale polovina z toho nefunguje :-(
    Zrovna teď sem hodinu lovil funkční HTC TaskManager (aby nezavíral aplikace při potvrzování nastavení... to v jiných ROM nedělá)

    Zrovna jsem sestavil ten balíček aplikací... Jdu ho uploadovat. Až bude, dám zprávu (vše otestované, funkční).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1262
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od denitex
    Děkuji vyzkouším a ještě se zeptám, dost mě štve že při soft resetu telefon nečeká na vložení PIN kódu a startuje dál a pak se musím přes nastavení složitě vracet na zadání PIN. Nedá se to někde nastavit aby čekal na PIN kód jak tomu bylo u oficiální ROM.
    Já mám na HTC tlačítko "volání" (takový zelený telefon) a pokaždé po startu, nejen u této ROM, ale i u mojí předchozí, když nebyl zadaný PIN a já zmáčknul toto tlačítko, tak se mi místo dialera jako první objevil požadavek na PIN, zadal jsem a hned poté se objevil dialer.
    A, jak jsem již předsdělil, i u HD IIIi Lite tomu není jinak a tento postup je jednoduchý.

    Nevím jestli hledáš nějaké kouzlo pro zadání PINu, já s tím nemám žádné obtíže.

    Zkus to.

    Tom
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1263
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    HOTOVO!
    Takže... Balíček do začátků s HyperDragonem je zde
    Balíček trochu naboptnal, takže jsem z něj udělal samorozbalovací 7zip (pro zachování menší velikosti).
    Obsahuje i readme, kde je popsáno, jaký balíček k čemu je, atd...

    Vše 100% otestováno a funkční s HyperDragon IIIi Lite. Obsahuje pouze základní software, který by neměl nikde chybět. Samozřejmě ale každý preferuje jiné aplikace (např. pro prohlížení obrázků), nebo nepotřebuje MMS a další drobnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1264
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    tom.tnt: to je dobrý návod to musím vyzkoušet, já to dělal složitě přes ikonu anténky na obrazovce a následně přes settings, toto mě nenapadlo:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1265
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    115

    N3o21 - dobrá práce. Nejdřív jsem o ho HD IIIi lite ani neuvažoval (kdo má všechno shánět), navíc L26 v9 mi běhá stabilně a rychle (rychleji to snad nejde ), ale díky tvému balíčku o flashi uvažuju. Přeci jen, už je to 12 dní, co jsem naposledy flashoval

    I když jsem se dočetl, že snad má dost bugů, a ohledně těch driverů - ono v tom asi moc rozdíl oproti l26 v9 nebude, ale nechme se překvapit.

    smazat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1266
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    N3o21 - velmi dobra prace.

    Prave jsem si preflashoval na Hyperdragona Lite, tak uvidime..... rychlost se zda zatim hodne slusna, rekl bych tak o ctvrtku/pulku rychlejsi oproti L26. No, uvidime, az tam naperu vsechno, co je treba
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1267
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    Citace Původně odesláno od Wodka
    I když jsem se dočetl, že snad má dost bugů, a ohledně těch driverů - ono v tom asi moc rozdíl oproti l26 v9 nebude, ale nechme se překvapit.
    Já zatim při mém používání nenarazil na jediný bug. Je fakt, že tahle ROM je dost specifická v tom, že s ní nefunguje každý SW, a nekterý SW se chová divně (například novější verze HTC Album, proto jsem dal do balíčku starší funkční verze - nové nepřináši žádné další funkce). Běžné aplikace ale nemají problémy.

    Ohledně rychlosti. Oproti L26 v9 budeš hodně překvapen ;-)
    3D hry jsem nezkoušel, protože nehraju. takže nevim, jak je to s použitím D3D. D3D drivery ale nemají na běžné vykreslování vliv - na to jsou jiné drivery, které jsou také v téhle ROM mnohem lepší (teda myslím si to). D3D drivery se týkají jen těch aplikací, co D3D používají - některé hry, možná iGo 8 (ale to mám dojem D3D nepoužívá).

    Mimochodem... Nainstaloval jsem všechen software co používám, a stále mám hodně volné ROM... přes 100MB
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1268
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    115

    okay, podlehl jsem, flashuju. Jn doufám, že mi pojede geoscout, Oziexplorer, TT7, today agenda apod. Když tak dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1269
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    Tak mám vyladěno. Zazálohováno... A perfektní.
    Na zálohování používám přiložený Sprite Backup (na CD od Kaisera) a bez problémů. (Navíc podporuje zálohu za účelem migrace => změna ROM nebo zařízení, ale nezkoušel sem to)

    iGo 8 funguje i s HTC Home. Podle mě tahle ROM nemá chybu.

    Mimochodem... aktualizoval jsem ten balík základních aplikací. Vyměnil jsem Java VM za rychlejší. Jblend za Jbed. Jblend je sice lepší po uživatelské stránce (umožňuje trvale natavit práva aplikacím, a neptá se neustále jako Jbed), ale při běžném provozu Opery Mini je hrozně pomalý. Pokud by někdo našel novější verzi Jblend, která bude rychlejší, dejte vědět.

    Dávám si flashovací prázdniny :-) Nebudu dlouho měnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1270
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    115

    Hyperdragon IIIi lite

    Mimo programů od N3o21 jsem nainstalil:

    Geoscout 1.3.8.0
    OziExplorer 2.14
    CorePlayer 1.2.0
    Opera 9.5
    S2U2 1.05
    TSPMP 0.81RC1 + kodeky
    TT 7 7.450.9028 repack2-black
    zsIRC 2008 05 13
    mobireader
    TodayAgenda armv4

    A zatím vše běží. Sice jsem měl pár problémů, ale uvidíme, jak se to po pár SR usadí. ROM je příjemná, uvidíme, jak se s ní bude pracovat.

    Každopádně, flashovat budu zas l26 v10 a nothrills v4 (až budou).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1271
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    panové, pokouším se tady prokousat těma stránkama a nějak se mě nedaří najít návod jak do Kaisera dostat SPL 3.56, když se podívám přes tlačítka vyp.+foto+softreset tak to ukáže SPL - 1.0.OliPof i když jsem úspěšně prošel instalací SPL 3.56, napovězte nějakej návod kromě eng. na XDA, děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1272
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    42

    Nevite, prosim, jak po flashnuti nove romky, zajistit aby se mi probehl active sync resp. kdyz pouziji outlook, tak vsechny veci (kontakty, kalendar, ukoly, ...) mam dvakrat, protoz active sync mi to bere jako nove zarizeni a udela uplnou synchronizaci
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1273
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    zkus nejdříve zrušit partnerství v AS
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1274
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    Citace Původně odesláno od denitex
    panové, pokouším se tady prokousat těma stránkama a nějak se mě nedaří najít návod jak do Kaisera dostat SPL 3.56, když se podívám přes tlačítka vyp.+foto+softreset tak to ukáže SPL - 1.0.OliPof i když jsem úspěšně prošel instalací SPL 3.56, napovězte nějakej návod kromě eng. na XDA, děkuji.
    Stáhni si JumpSPL zde.
    Vyzkoušej, jaká verze ti hodí 3 barevnou obrazovku - u mě třeba 1.56 tak zkus tu. (pouští se to v Kaiserovi!!!)
    Potom... si stáhni HardSPL 3.56 zde

    Vypni Kaisera.
    Vyndej z něj SIM i SD kartu. (jinak to nejde)
    Zapni a nastartuj systém.
    Připoj k PC, a počkej až se spojí s PC.
    Pust JumpSPL na Kaiserovi.
    Počkej než se dole na 3 barevné obrazovce objeví nápis USB
    Odpoj Kaisera od kabelu, a znova ho připoj
    Spust na PC "instalaci" HardSPL a pokračuj podle pokynů. (Mačkej NEXT )
    Až to proběhne, máš HardSPL. Můžeš to zkontrolovat spuštěním přístroje se stisknutým foťákem a Power
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1275
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    115

    Citace Původně odesláno od lampacz
    Nevite, prosim, jak po flashnuti nove romky, zajistit aby se mi probehl active sync resp. kdyz pouziji outlook, tak vsechny veci (kontakty, kalendar, ukoly, ...) mam dvakrat, protoz active sync mi to bere jako nove zarizeni a udela uplnou synchronizaci
    Nedělej obnovu ze zálohy (kontakty, kalendář apod.), ale hned po flashi se připoj k outlooku. Já zálohy nedělám (smsky nepotřebuju, maily mám na firemním serveru), po flaši se jen připojím k PC a je hotovo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 85 z 135 PrvníPrvní ... 3575838485868795 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1203
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 11:02
  2. Reakcí: 245
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 09:20
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 16:49
  4. HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 22:53