Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 135 PrvníPrvní ... 41495051525361101 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 2017

Téma: HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) - Nové ROM, flashování, zkušenosti...

  1. #751
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    185

    Prosím o vyextrahovaný SPL na Kaisera od Vodafonu CZ, jestli je to možné. Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Zdravim! Obracim se na vas s prosbou o radu.
    Puvodni CSY ROM od O2 jsem preflashoval novou WM6.1 CSY z HTC klubu.
    Navzdory tomu, ze jsem nemel nahrany HardSPL mi ta WM6.1 nechodila uspokojive, tak jsem ji sundal, nahodil HardSPL a zkusim nejprve Diamond V4 (taky bezela na prd) a konecne HyperDragon II. S touhle ROM jsem pomerne spokojen az na jeden zasadni problem. A totiz ten, ze GPSfix v TT mi trva klidne 10 - 15 minut. Neresil jste nekdo podobny problem? Nevite, kde by mohl byt zakopany pes? ROM bych menil jen nerad, pze mi ve vsech jinych smerech vyhovuje. Nicmene tohle je dost zavazny problem (
    Predem diky za pripadne napady a rady!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    185

    TEn fix GPS nespravíš. Dej si tam tenDiamond V4, ta je momentálně nejlepší, co můžeš mít. Je velmi slušně odladěná. Nevím, jak to myslíš, že Ti jela na prd, ale mne jede zatím bez problémů a fix GPS mám na TT do 1 min. A to jen za předpokladu, že ho chytám v zastavěném terénu V otevřeném prostoru mám fix za 15 sec. Na doladění použij MemMaid. Taky nezapomeň po naflashování ROMky nahrát zpět original SPL a provést Hard Reset. Pak nainstaluj pár používaných app a po pár Soft Resetech si ta V4 sedne a jede jako vítr. Je vážně dokonalá. Sice na ni nejede iGO, ale pokud používáš TomToma, tak Ti to může být jedno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    132

    Já zkusím napsat svůj postřeh a poprosol bych, kdo v tom umí dobře chodit, aby mi to vysvětlil.

    Mám HTC kupované u nás s češtinou od Sunnysoftu verze 1.56. Abych mohl flashnout českou 3.28 originál, musel jsem použit HardSPLv1. Dotud mi to je jasné.
    Flash ROM se povedla, reakce na tapnutí na displej byla trochu slabší, taktéž reakce a křížek na Today obrazovce fungoval náhodně.

    Pak jsem ze stranky 69 stáhnul Návrat SPL.rar a pod tím RUU_signed.nbh. První uložil Wodka a ten nbh soubor oksid. Po flashu tohoto SPL se rychlost reakce na tapnutí zrychlila a taktéž křížek na today reagoval bezchybně. Včera jsem si tady stáhnul Change SPL.rar od uiqjirka v domění, že tam patří SPL 3.28. Flash se povedl, ale reakce a chování displeje byla stejná, jako když jsem naflashoval CSY 3.28, tedy pomalejší a ten křížek na today opět vynechával. Vrátil jsem to tam tedy dle stránky 69 od Wodka a opět to šlape dobře.

    Teď jsem se tedy podíval, jaké vlastně SPL v Kaiserovi mám a je tam 1.56. Může mi tedy někdo vysvětli, proč mi to tedy jede se SPL 1.56 lépe než se SPL 3.28 ? Nebo bych tam měl použit jinou verzi SPL 3.28, ted y pro CSY protože nová verze je CSY nebo pro WWE, protože původní verze byla WWE. Nebo tam mám nechat tu verzi SPL 1.56, protože tam původně byla verze 1.56 ? Co tam máte ostatní, kteří jste přešli z 1.56 s češtinou od Sunnysoftu na CSY 3.28 přes HardSPL ?

    Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Mne to s SPL od uiqjirky nejede ok, obcas nereaguje dotykac...uz jsem tu chtel napsat, ze je ta rom naprd, ale jeste teda zkusim SPL 1.56 a uvidim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    28

    Mám problém - hledám řešení. Pokoušel jsem se do Kaisera od Sunnysoft nahrát novou českou ROM VM 6.1. Bohužel to asi po 15% skončilo hláškou ERROR [262] : UPDATE ERROR. Původní ROM je tím pádem bohužel již nenávratně poškozena a na obrazovce mi svítí je BootLoader s těmito texty:

    KAIS130
    SPL-1.93.0000
    CPLD-8

    Nemohu se z toho dostat. Zkuste poradit. Díky.

    Ať zkusím colokiv, vždy mi to skončí na ERROR [262] : UPDATE ERROR

    Šla naistalovat pouze original rom, kterou mi nabídl ke stažení klub HTC
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    pro ty, kterym SPL nejde... kdyz spustite v zarizeni JumpSpl, tak musite vypojit a zapojit zarizeni... v pripade, ze vam to udela to co me tot, ze vam PC nahlasi USB zarizeni nebylo rozpoznano, tak pak se stane to co tu pise jeden uziv. a to je Error ... vyreseni je jednoduche, provedte hard reset zarizeni, pak ho pripojde k pc (pro jistotu do jineho USB) nechte nabehnout activesync, ale nemusite konfigurovat co se ma synchronizovat.. spuste znova jumpspl, vypojit a zapojit a uz to pobezi

    jinak sem si vsiml male chybky.. pravdepodobne se tyka kombinace HTC home a vyzvaneni Innovation. Vychozi stav profil na vyzvaneni, tak je vsechno ok.. prepnu profil na vybrace (v htc home jenom prepinam) nekdo vola a vybruje taky spravne... prepnu zpet na zvoneni a ejhle telefon pri prichozim volani zase vybruje... zkusil sem to same s uplne vypnutym vybraci a zvoneni a pri prechodu zpet na zvoneni zase nic a prestoze jsou zvuky zapnuty tak se to chova jako predchozi profil, respektive jakekoliv prepinani z cehokoliv zpet na zvoneni nefunguje.. ale prisel sem na to, ze to takhle zlobi jen u toho defaultniho vyzvaneni Innovation... u jineho mi to uz nezlobilo.. tak jen pozor na to
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Mne to s SPL od uiqjirky nejede ok
    To neni me vlastni SPL mnou vyrobene,ale z xda-developers.Na MDA Vario III s rom 3.28 CSY chodi perfektne.Rom netrpy zadnymi zaseky,tuhnutim displeje apod.Tez na xda si toto SPL pochvaluji.Tot vse
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    123

    For Bomber: v teto kombinaci zařízrení co máš nemusíš nic upravovat pokud chceš zustat u této české ROM. Máš českou ROM + SPL od výrobce (neupravené)
    V této kombinaci ovšem nenaflešuješ neoficiální ROM typu DUTTYS nebo DIAMOND V4, aby si je mohl naflešovat musíš změnit Bootloader SPL na SPL oli 1.0 pof a to uděláš pomocí nástroje HardSpl viz začátek tohoto tématu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    123

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Mne to s SPL od uiqjirky nejede ok
    To neni me vlastni SPL mnou vyrobene,ale z xda-developers.Na MDA Vario III s rom 3.28 CSY chodi perfektne.Rom netrpy zadnymi zaseky,tuhnutim displeje apod.Tez na xda si toto SPL pochvaluji.Tot vse
    Cituji a doufám že srozumitelně používejte na tuto ROM original SPL pokud máte kaisera od AT&T jako já tak si stahnu origoš rom pro AT&T vyextrahuji podle návodu SPL a toto SPL flašnu do svého kaisera!!! Pokud máte kaisera od T-Mobile tak by jste ted už měli vědět jaký SPL si vyextrahujete
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    185

    A jaké SPL bude od Vodafonu CZ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od xxxharleyxxx
    For Bomber: v teto kombinaci zařízrení co máš nemusíš nic upravovat pokud chceš zustat u této české ROM. Máš českou ROM + SPL od výrobce (neupravené)
    V této kombinaci ovšem nenaflešuješ neoficiální ROM typu DUTTYS nebo DIAMOND V4, aby si je mohl naflešovat musíš změnit Bootloader SPL na SPL oli 1.0 pof a to uděláš pomocí nástroje HardSpl viz začátek tohoto tématu
    no ja měl puvodně nějaky ten HARDSPL 1.56 nebo 1.96 nebo tak nějak a neofiko verzi ROM...pak jsem natahl tu oficialni WM 6.1 CSY ale přes ten HARDSPL pro neoficilaní verze...a vše se mi zda že chodilo ok...a ted čtu tohle tak jsem zkoušel dat tam puvodni bootloader 3.28.00 a asi budu muset znova flash tu oficilani verzi pokudto dobře chapu....dodávám jen že se mi někdy ta odezva zda sakra pomala....nebo spiše lináááá
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    51

    Má cenu vracet SPL od výrobce, pokud nemám problémy s odezvou při ťuknutí na displej? Zlepší se ještě nějaké další vlastnosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Slavek69
    A jaké SPL bude od Vodafonu CZ?
    1.56 muzes pouzit to ze strany 69.

    Dal jsem ho tam a musim rict, ze je to o poznani lepsi:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od headquest
    Citace Původně odesláno od Slavek69
    A jaké SPL bude od Vodafonu CZ?
    1.56 muzes pouzit to ze strany 69.

    Dal jsem ho tam a musim rict, ze je to o poznani lepsi:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 135 PrvníPrvní ... 41495051525361101 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1203
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 10:02
  2. Reakcí: 245
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 08:20
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:49
  4. HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 21:53