Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 35 z 135 PrvníPrvní ... 2533343536374585 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 511 až 525 z 2017

Téma: HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) - Nové ROM, flashování, zkušenosti...

  1. #511
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Tak tu "super rychlou" rom WM6.1 mam cca 4 hodiny a jde pryc naprosto bez slitovani. Seka se to, sezralo to na muj fkus az nejak moc pameti a navic se mi to zda spis jeste pomalejsi nez byla puvodni romka od vyrobce. Fuj, uz nikdy vic. Jedine co mi bude chybet je smsky jako chat, protoze na kaisera sem presel z palmu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #512
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    Tak už jsem byl nahlodanej že po půl roce flashnu novou ROM ale jak čtu tak to není žádná sláva. Tak jaká je teď opravdu rychlá a stabilní ROMka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #513
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Stara dobra helmiho clean a pak nothrills
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #514
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    jenom sem nesmel poslouchat vase rady, ale originalni text. to usbcko se musi pripojit hned pri resetu a pak spustit aplikaci. jakmile se ukaze usb, vyndat a zase zandat kabel a je to ok
    Neplati pro kazdy HardSPL.Jsou totiz tri druhy instace HardSPL. Hard SPL v1 a po te manualni HrdSPL 1.56 a 1.93.
    Pro kazdy plati jiny postup.Ten co jsi popsal ty prati pro klasicky Hard SPL v1
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #515
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od denitex
    A to jsi zjistil kde, že máš původní ROM? Na úvodní obrazovce nebo jsi se podíval do nastavení-systém-info o zařízení???

    Podíval jsem se do Nastavení - systém - info zřízení. Je tam neustále beze změny:
    ROM: 1.56.405.5
    ROM datum: 08/28/07
    Rádio verze: 1.27.12.32
    Protokol verze: 22.45.88.07H


    Bez jakékoliv hlášky "úspěšně flashuju", abych po restartu HTC zjistil, že verze ROM zůstala stejná... ... Tak co s tím??


    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #516
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Zrejme flashujes pouze HardSPL dokola a nikoliv samotnou rom.Pokud jsi provadel HardSPL cekali by te celkem dva flashe,nejdrive samotne HardSPL,coz trva chvili, a pak novy flash jiz zminene csy romky,coz je hruba priblizne 10 minutova zalezitost pokud jde o kompletni realese vcetne radia,nebo cca do 5 minut flash samotneho OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #517
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Zrejme flashujes pouze HardSPL dokola a nikoliv samotnou rom.Pokud jsi provadel HardSPL cekali by te celkem dva flashe,nejdrive samotne HardSPL,coz trva chvili, a pak novy flash jiz zminene csy romky,coz je hruba priblizne 10 minutova zalezitost pokud jde o kompletni realese vcetne radia,nebo cca do 5 minut flash samotneho OS.
    Mno, prográmek píše, že by to nemělo trvat déle než minutu. A taky že ne. Nejdříve je tam 0% a za 3 sekundy 100% a hned restart.
    :-/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #518
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Protoze flashujes porad dokola to same a to HARD SPL nikoliv romku.Prober se.Proto to trva jen takovou chvilku!Jak uz jsem psal flashujes porad dokola HardSPL,nikoliv romku!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #519
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    To jsou mi veci, koukam, ze tady vice nez jinde plati - kdyz dva delaji totez, neni to totez. Ale dneska mam asi den blbec, nahral sem si RUU_Kaiser_HTC_CZ_1.83.462.0_CSY, slabe paradne rychle, neseka se, zabira malo pameti, jenom takovy maly detail - naprosto vubec mi NEJDE ZVUK! Proboha, ja uz nechci nic flashovat. Nesetkal ste se nekdo stim??? Nemel sem prehrat radio? Nebo jak to vlastne stim radiem je, prepise se samo spolu s romkou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #520
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Mas nekompaktibilni radio k teto rom,proto ti nejde zvuk.Pred timto uz take nekolikrat varovano.Flashni napriklad 1.27.15.32.
    ZDE verze radii podle rom - WM6 nebo WM6.1.Hlavne vynech RADIA od AT&T
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #521
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zrovna sem to prelouskal na xda-developer sem hold vul, driv jednam nez myslim. Nejak moc nechapu, jak na te strance mam spravne radio vybrat, jedine kriterium co vidim je verze WM (6, nebo 6.1). Mohl by jsi me prosimte jeste trochu nakopnout, nebo radeji doporucit. Moc diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #522
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    1.83 je romka WM6 takze logicky vybiras radia pro WM6.Co je na tom sloziteho.Vyhybej se radiim od ATT
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #523
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    To jsem nastesti taky pochopil, ale pak je tam moznost z nekolika dalsich, takze sem postupoval dle selskeho rozumu a sosnul tu podle data posledni 1.27.15.32 tak snad to pobezi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #524
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Samozrejme ze pobezi,uz jsem te jednou na tuto verzi odkazoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #525
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    flashni to radio co mám v podpisu, a potom nezapomeň na HardReset, bez HR by to mohlo dělat problémy, mě třeba začal zlobit foťák
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 35 z 135 PrvníPrvní ... 2533343536374585 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1203
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 11:02
  2. Reakcí: 245
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 09:20
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 16:49
  4. HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 22:53