Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 135 PrvníPrvní 12341252102 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 2017

Téma: HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) - Nové ROM, flashování, zkušenosti...

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Malý návod na flashování

    A to jsi zkoušel stahovat z odkazu co jsem dával o stránku dříve? A nefunguje to? Tak jedině zkusit nějaký Download Manager ten si ohlídá, aby soubor byl stažený kompletně (třeba FlashGet).
    Na co chceš dělat návod? Fleshování WM zařízení je pro malé děti. Windows vše udělá za tebe. To flashování některých "hloupých" telefonů to je jiná věda!
    Ve zkratce:
    Vse co napisu jsou moje zkusenosti - takze se muzu i plest.
    Do extROM se ve WM6 nedostanes.
    ExtROM se upgradem OS ROM prepise - o cestinu prijdes.
    Není vsak problem pokud ti anglina nesedi si tam dat češtinu i kdyz neni pristup do extROM.
    Soubory s cestinou od SS jsou totiz u novejsi varky, kde nejsou uz v MyDocuments videt, i v adresari Windows.
    Jedna se o .cab:
    1.HTC-Kaiser_1in1_CZ.cab,
    2. sunnysoft_certified.cab,
    3. sunnysoft_ulc.CAB.
    Tyto soubory si nakopiruj z PPC windows do PC.
    Pak si sesynchronizuj PPC s PC pomocí AS.
    Spust HardSPL a postupuj podle instrukcí - je treba mit nabitou baterii nad 50%, ale ono te to stejne jinak nepusti dale. Po dokoncení (pri fleshovani vypnout na pouzivanem PC vsechny usporne rezimy, sporice obrazovky a vsechny mozne procesy - nejlepsi je take pouziti notebooku pro pripad vypnuti proudu v prubehu nahravani ROM) standardni zapnuti.
    Nahrani HardSPL je podle me dulezite pro 1. moznost nahrávat do zarizeni neofiko ROM a za 2. pro moznost "oziveni" mrtveho" zarizeni.
    Pak si muzes nahrat treba i novejsi radioROM(KAIS_Radio_Only_1.27.12.17_CustomRUU), postup stejny jako pri nahravani HardSPL - synchronizace s AS...atd.
    Pak nahrat novou ROM: doporucuji helmi_kaiser_aku.0.7.0_04_dynamic.exe. Zase stejnym postupem jako HardSPL, RadioROM. Tim je hotovo. Pokud bez cestiny nemuzes zit i za cenu zpomaleni systemu tak:
    potom na kartu nakopirovat ty tri .cab od SS a nechat je nainstalovat - neptaji se kam se budou instalovat, ale instaluji se samy primo do zarizeni.
    Pak nasleduje softreset vyvolany uzivatelem.
    Pri nabehnuti ti to nabidne volbu jazyka - das si tedy cestinu a potom bude cca 3minuty PPC "chroustat" po ukonceni procesu si samo provede soft reset a po nabehnuti ti pojede sviznejsi rom v cestine.
    Pokud se ti jedna o to jak vratit cestinu do extROM původní ROM se kterou jsme zarizeni kupovali, která je ke stazeni na internetu, tak to fakt nevim - to by se asi musela uvarit celá nova ROM - to neumim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Hard SPL

    Koukni na predchozi stranku. A postupuj jak jsem napsal. Bez HardSPL to nepůjde!
    Přímý link na stažení: zde.
    Diskuze k tématu: zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Vodafone Kaiser lokalizace

    Kaiser Vodafone nema ceskou romku.Pouziva ceskou lokalizaci dodanou firmou Sunnysoft
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    ExtROM
    Citace Původně odesláno od rADo2
    Jak se dostanu k obsahu EXT_ROM? Hledal jsem na XDA, ale nenašel..
    to tady asi nikdo neví, taky jsem se ptal a nic, snad to ani nejde:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Mizení ikony
    Citace Původně odesláno od mikro
    no mne ta ikonka hore tiez mizne, po otvoreni inej aplikacie. Problem je v aplikacii Spravca uloh, tam mam 2 zalozky uplne prazdne.
    Je to z toho důvodu, že v ROM od helmi_c je použitá novější verze správce úloh. Těm co neinstalují češtinu problém nevznikne. Vznikne pouze těm co si nainstalují češtinu, protože překlad nepasuje a tím pádem jsou tam "prázdné" záložky. Řešení je nasnadě. Nainstalovat třeba verzi správce úloh (HTC task manager) 1.51 sestavení (build) 30470. Vyzkoušeno funguje.

    Do diskuze o různých "bastlech" ROM apod...: pokud máte možnost vyzkoušejte si podobné pokusy s rychlostmi zařízení s různými ROM nejlépe tak, že budete mít alespoň dvě zařízení s porovnávanými ROM vedle sebe. To se to totiž nejlépe porovnává. Náhodou jsem měl tu možnost a jediné co můžu říci je to, že rozdíly nejsou např. při překlopení displeje po vysunutí displeje anebo po zobrazení obsahu složky windows v "průzkumníkovi rozhodně v řádech 0,1 sekund, ale v řádech sekund a ve druhém případě možná i v řádech desítek sekund. Naprosto neuvěřitelný je rozdíl v zařízení s nainstalovanou češtinou od SS (původní ROM s lokalizací v ext_ROM) a WWE cooked verze. Všechna porovnávání samozřejmě prováděna po HR! Prvotně popisované "objevy" s tím, že zpočátku po vyklopení klávesnice se první naťukaná písmenka objeví na displeji cca se 3-5 sekundovým zpožděním se prostě v anglické cooked verzi vůbec neprojeví.

    EDIT MRH: Přečti si pravidla o citacích, už jsem Tě upozorňoval a příště budu vnořené citace mazat rovnou s celým příspěvkem!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    13

    Návod na vrácení původní ROM

    Rad by som tu napisal postup na vratenie sa na povodnu ROM pre pripad reklamacie

    Vratenie sa spat na original ROM
    1. Stiahnut Original HTC ROM - RapidShare Official HTC Kaiser ROM
    2. Flashnut original rom do PDA
    3. Nakopirovat ROM do tempoveho adresa a rozbalit cez Winrar
    4. Stiahnut subor
    5. Stiahnut SSPL-Kais.exeTU a nakopirovat do PDA
    6. Spustit SSPL-kais.exe z PDA
    6.1 ked spustite na PDA tento subor, musite vytiahnut usb z pda a zasunut spat, az potom pokracovat.
    7. Ked bude zobrazena Bootloader obrazovka spustite KaiserCustomRUU.exe , ktory stiahnete
    TU
    8. Ak je to hotove, overte vasu SPL stlacenim tlacidla POWER a Kamery pocas Soft resetu
    9. To by malo byt vsetko :-) ODSKUSANE !!!!
    Teraz tam mam v bootloaderi napisane
    KAIS130
    SPL-1.56.0000
    CPLD-8

    Mozete mi niekto napisat, ci to mam zhodne?



    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Duttythroy Hybrid Rom Final FULL a LITE

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=340024

    Prave nyní je ke stažení opravdu povedená rom od Duttythroye,která obsahuje nejnovejsi build (Build 18533.0.7.0 CE OS 5.2.1978) a aplikace z HTC Touch Dual.
    Velice libivou aplikaci HTC Album,kde pomoci tahu prstu nadherne a jednoduse ovladate vase fotky a pro me zajimavou aplikaci HTC Action sreen,kde mate predefinovane akce jako nova sms,nova mms,novy kontakt,nova poznamka atd.A nejen toto najdete v nove rom...

    1. AdobeFlashLite_2_1
    2. AdobeReaderLE_2_00_288531
    3. ArcSoft_MMS_4_2_8_1
    4. BT_BPP_1_5_0_0
    5. BT_FTP_1_2_30489_1
    6. HTC_ 10 Button Comm Mgr 3g
    7. HTC_Album=1_0_822716_0 Nová aplikace
    8. HTC_AudioManager_1_2_816716
    9. HTC_BT_Quicklink_0_4
    10 HTC_ConnectionSetup_1_0_30737_1
    11 HTC_Equalizer_1_0_2_0
    12 HTC_GifPlayer_1_10_1020611_0
    13 HTC_Home_2_0_814722_0
    14 HTC_NetworkPlugin_1_0_29714_1
    15 HTC_RandomAccess Nice One
    16 HTC_StreamingMedia_2_20_920.722
    17 HTC_Touch Keyboard + Keypad
    18 HTC_VoiceRecorder_1_10_712711_2
    19 Office 2007 + OneNote
    20 Pocket RAR_3_71
    21 SmsBackup_1_1
    22 Windows Live 10.6.33.600
    23 HTC_Task_X-Button_2_0_30995_1
    24 HTC END KEY Nová aplikace
    25 HTC Touch media skin
    26 HTC Action Screen Nová aplikace
    27 Internet Scroll Fix
    28 XT9 Settings
    29 Fixed Vibrate Sounds
    30 Fixed slidingSounds icon
    31 Fixed ugly 3g icon to nice 3g
    32 Nová battery ikona
    33 Soft reset s psshutxp
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Bugy v ROM
    Dle diskuse na XDA je ovšem v této ROMce plnu bugů,takže raději vyčkat
    Bugy uz nejsou zadne ve final rom,byly celkem 3 Bety, kde diskutujici prave meli zkouset tuto rom a sdelovat bugy,takze mnoho prispevku uz neplati,vztahovali se k betam,ktere v tomto threadu byly.Rom byla kazdy den opravovana az do vydani teto final,kde byly veskere bugy odstraneny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    13

    ExtROM
    Citace Původně odesláno od soto
    Je mozne, pokud v Kaisrovi nemam nahranou extrom, ji tam nejak nahrat? Jde to nekde stahnout?
    Toto by ma tiez zaujimalo, ja som dnes nahraval aj bootloader spat, konecne sa mi to podarilo, vid manual na predoslej strane - uz som ho pozmenil, tak aby to bolo kazdemu jasne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    130

    Zakázání XT9

    1. rozbalit soubor do slozky .\disable_xT92....pripojit zarizeni k PC
    3. spustit .\disable_xT9\start.bat
    4. soft reset zarizeni

    Odkaz na soubor disable_xt9
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    SMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    KaiserROM v1.0 Sleuth

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=343867

    Tato ROM od Sleuth v 1.0 je odlehcena originalni rom 1.56.405 a jsou v ni opraveny jeji chyby a upraveny nektere registry k pohodli uzivatelu

    GPS Camera Option aktivováno
    AGPS aktivováno
    Live Search today plugin uses Google
    Relaxed Security (doesn't nag when you install cabs)
    PIE custom navigation enable
    Kamera - Portrait mode storage fix
    A2DP nastavení pro maximální kvalitu
    All phone canvas options enabled
    Datumv today na jednom radku aktivováno
    Titlebar clock aktivováno
    PIE scroll delay bugfix instalován
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    ATT ROM zkušenosti

    ATT je obecne dobra ale trpi tim ze nekdy nejde stroj probudit,jedine resetem

    funkcni je po uprave - zkus "Tilt XDA-Live v 1.1" , je to upravena verze na zaklade nove ATT , takze by to mohlo byt O.K. , nicmene lepe nezli novy Dopod slouzit nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Nová rom Kaiser 1.83.462.0 CSY

    Tak SUPER zprava.Dadova rom je opravdu nova rom,ktera ihned po flashi mluvi cesky,takze se zadna cestina nedoinstalovava!!!!!!
    Dadova rom je jen OS bez radia.

    Chtelo by to jeste radio k teto rom,patri k ni radio 1.27.12.29

    Velke dik patri uzivateli DADO

    EDIT:

    Odkaz na stazení,najdete hned na dalsi strane c.4 u uživatele Speedek
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 135 PrvníPrvní 12341252102 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1203
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 10:02
  2. Reakcí: 245
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 08:20
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:49
  4. HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 21:53