Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 134 z 135 PrvníPrvní ... 3484124132133134135 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,996 až 2,010 z 2017

Téma: HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) - Nové ROM, flashování, zkušenosti...

  1. #1996
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    1

    nenahraval si nahodou druhe radio?Mam dojem ze to roby radio 1.65.30... .Mne sa to stalo tak isto.To radio je zamknute a preto ti nedovoli nahrat ani originalROM lebo tie su s radiom.To radio sa da ale prehrat zo starsim 1.55. ... na xda-dev. som to nasiel.Prehras to a potom ti pojde zase vsetko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1997
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od Lynx12
    Jo Anryl to je šikula. Včera jsem flashnul jeho 6.5 cz 21232_2 a jsem spokojenej.... můžu doporučit
    Kde se to da stahnout? Nikde nemuzu najit.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1998
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    63

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=492001
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1999
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Da se to flashnout jinak nez pres SD kartu? Napr. primo z pocitace?

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #2000
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od peter34
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=492001
    Tak jsem to fiknul do sveho Kaisera a i s cistou instalaci je to pomale jak smrt. Tohle jsem fakt necekal. Vracim se zpatky na svoji overenou ROM.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #2001
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Dobrý den, existuje někde pěkný český návod jak dosatat do Kaisera WinMobile 6.5 CZ bez doplňků? Našel jsem vždy jen nějaký kousek postupu, který mi v celku nedával smysl.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #2002
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    19

    Tady
    http://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?f=18&t=18149
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #2003
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    2Gampik: ja pouzivan Anrylovu anglickou 21725 http://anryl.freeforums.org/21725-t36.html a maximalni spokojenost, skoda ze si koupil jinej telefon a uz nekuchti pro Kaisera
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #2004
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2

    Prosim vie mi niekto poradit aka verzia RUU bude fungovat na AT&T Tilt s WM6.1.

    potrebujem nainstalovat cesku versiu windowsu ale nedari sa mi najst ROM ktora by fungovala. Vcera som skusil jednu a dostal so error 262 takze sa to nepodarilo. Skusal som na xda web nasiel som nakoniec jednu linku ale nefungovala.

    Ak niekto vie o dobrej spolahlivej verzii WM6.1 prosim dajte mi vediet kde to stiahnut.

    diky moc.

    Libor
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #2005
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    47

    Mam take Tilt a pouzivam na nem 6.1 HyperDragon, momentalne verzi Rhodium - tu plnou, ne light. Neni sice Cesky, ale z ROMek co jsem zkousel mi tato prijde nejkomplexnejsi a nejsviznejsi (myslim tim z vetsich romek obsahujicich i veci jako je prave Manilla 2D apod.) a take spolehliva http://sakajati.com/blogs/2009/04/hy...on-iv-rhodium/.
    Dalsi pry dobra (me subjektivne prisla pomalejsi nez HyperDragon) je romka od Anrila, zminovana v nekolika prispevcich vyse.

    CAu Ondras
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #2006
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    24

    tak jsem po velmi dlouhe dobe nasel hodne dobrou a hlavne rychlou ROMku - je z dilny Ondraster (CZ)

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=535940

    Romka je rychla a stabilni, zatim jsem na ni nezaznamenal jediny problem


    Jinak Ondraster vyvyjí nastroj na kuchteni romek, tak to muzete zkusit sami - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=540704

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #2007
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    Včera jsem zkusil nainstalovat do Kajzru toto HERO on Kaiser / Android + SenseUI...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=547264
    Na pohled a co se týče rychlosti je to špičkové, ale spousta věcí ještě nefunguje jak má...ZKOUŠEL TO NĚKDO TAKÉ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #2008
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    skusal som to.. je tam stale novsia verzia.. Tentoraz s podporou WiFi..Market place... no je ten systen sympaticky.. Rychlost podla mna este pomala..Oproti Androidu prvemu co je na xda, ktory bol z G1.. Ten SENSE je ale celkom fajn. Vyzera to stale lepsie.. A uvidime co bude po vydani novsej verzie, ktora uz vysla na HERO
    mam rad WM a to najrajsej wm6.1 bez grafickych srandiciek, ale Android je fakt graficky pekny do konca..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #2009
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    49

    Nemáte někdo možnost stažení Nového HyperDragon MEGA IV
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #2010
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    Chtěl jsem si ho stáhnout, ale nějaxe nemůžu zaregistrovat na tu jeho stránku odkud se to tahá:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1203
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 11:02
  2. Reakcí: 245
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 09:20
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 16:49
  4. HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 22:53