Dekuji mnohokrate...A muzu teda flashnout pouze to radio aniz bych prisel o vsechny softy a nasledne je musel preinstalovat?
Dekuji mnohokrate...A muzu teda flashnout pouze to radio aniz bych prisel o vsechny softy a nasledne je musel preinstalovat?
Ano, flashnutí radia nemá vliv na instalované programy a nastavení zařízení.
To je presne to , na co se ptam uz od vanoc , naposled v prispevku pred tebou a nikdo mi neodpovedel ani neporadil. Me by stacilo aspon to BT HF . Jestli umis trochu anglicky , napis primo Sakajatimu , ktery ty Rom vyrabi. Me jeste neodpovedel.Původně odesláno od rado101k
![]()
![]()
![]()
neni tam videohovor, protoze romka ma v sobe Canvas Dialer a ten videohovory nepodporuje. Dialer se da preinstalovat. Staci kdyz si na XDA najdete video dialer a podle navodu preinstalujete. Nebo si najdete na xda romky, ktere dela Anryl ktery dava na vyber jestli chcete opal dialer nebo video dialer. Instalacni caby na oba dialery se v jeho topicu daji stahnout zvlast, ale nevim jestli budou fungovat na romce hyper dragon, protoze anryl dela romky jenom ve verzi 6.5
co se tyka BT HF tak u HD romky nevim. V te dobe kdy jsem ji mel, tak sem k ni HF BT nepripojoval, ale nemyslim si, ze by to neslo. To by sakajati urcite opravil. Vim, ze to urcite jde u romky PDA Corner, tam to ozkousene mam.
už jste někdo zkoušel češtiny z tohoto odkazu - http://alocala.com/index.php?option=com_remository&Itemid=54 ? mě to připadne jak nemoc, okamžitě mi přestane fungovat záložka programy a nastavení(
Tak jsem flasl todle Anryl_21215_ultimate_LITE - je to klon nebo spis cista rom 6.5 a po dvou dnech mohu jen doporucit.Beha paradne kaiser to stiha jako by se nechemlilo i s novou today obrazovkou. Jako radio jsem dodal 1.71.09.01 a vse bezi bez problemu, GPS fix do 10-20s. U me spokojenost
nedal by jsi sem link pro info?
Ahoj pouzivam ROM AthineOS bohuzel se mi zaclo stavat ze asi po pul mesici se zacne vzdy hrozne sekat, treba sms nejdou vubec otevrit ani nektere programy. Pomuze jen hard reset. Nevite nekdo cim to muze byt ?
Prosim o radu!! Mam HTC TyTNII. Bol v nom ROM Orange 1.81.68.3 WM 6.0. Kedze som chcel novsi WM 6.1 3.28 nahral som ho v ceskej verzii. Islo to celkom dobre az do vtedy, kym neprestal fungovat dotykovy display - vobec nereagoval. Po soft resetoch i hard resetoch nic, tak som vratil naspat WM 6.0. A tu je problem. Dostanem sa do kalibracie display, prebehnem tych 5 bodov a nedostanem sa dalej. Stale chce kalibrovat display. Vie mi niekto poradit v com je problem? Hladal som moj problem na fore a zatial som nic nenasiel. Dakujem vopred
Jo Anryl to je šikula. Včera jsem flashnul jeho 6.5 cz 21232_2 a jsem spokojenej.... můžu doporučit
JJ, šikula je, ale pokud jsem to pochopil dopře, jeho dráha už k dalším romkám na kaisera směřovat nebude( viz:
http://anryl.freeforums.org/0405-po-adavky-napady-ceska-romka-start-t17-10.html
Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
Dneska jsem to četl. Věčná škoda...
CZ ROM
muzete me pls doporucit stabilni ROM v CZ, pls? respektive jsou v CZ verzy dostupne i jine nez oficialni?
dikes
Jistě, můžu) viz výše...
sem si nevsiml, dik![]()