Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 125 z 135 PrvníPrvní ... 2575115123124125126127 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,861 až 1,875 z 2017

Téma: HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) - Nové ROM, flashování, zkušenosti...

  1. #1861
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1862
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    7

    no, osobne jsem myslel tady, ale proc ne . mimochodem, proc je nutne zapnout clear type, kdyz celkem dost snizuje vydrz baterii?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1863
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    Nesnižuje... Jen líp vykresluje písmenka
    Co se týče baterky... Doporučuju: Nastavení-Telefon-Pásmo a nastavit typ sítě na GSM. Pokud 3G nepoužíváte, tak vám to chybět nebude, a výdrž baterie se zvýší.

    Téma na XDA už je ode dneška, zhruba od poledne.
    Tudíž mi přišlo zbytečný ho zakládat znovu tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1864
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    7

    lepsi vykresleni = vetsi zatez = vetsi spotreba... zeptam se jinak, krom toho, ze mi to lepe vykresli pismenka, je to nutne kvuli nejake funkcnosti nejake soucasti romky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1865
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    po nainstalování některého z těchto programů telefon nenajel.

    spb POCKET PLUS
    spb WIRRELEs monior
    SBSH pocket breeze
    SBSH pocket weather
    TomTom 7
    Core player

    osobně si myslím ,že to dělá pocket plus
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1866
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    S jistotou to není TomTom 7 ani CorePlayer. Oba používám bez problému.
    Taky bych to viděl na PocketPlus a konflikt s HTC Task Managerem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1867
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od myom
    lepsi vykresleni = vetsi zatez = vetsi spotreba... zeptam se jinak, krom toho, ze mi to lepe vykresli pismenka, je to nutne kvuli nejake funkcnosti nejake soucasti romky?
    Jestli si dobře pamatuji princip ClearType, tak hlavní princip spočivá v tom, že určité přechody ve znaku (zejména změna směru) se okolo hlavní linie převedou některé pixely na jiný odstín. Tím písmo sice ve své základní podstatě ztratí ostrost, ale pro oko je to jakoby ostřejší, protože pro oko ti upravené pixely lépe znázorňují změnu směru uvedené křivky a písmo tím není tak zubaté. Je to prostě obyčejné klamání nedokonalosti oka. Z tohoto důvodu nevidím důvodu, proč by zapnutí ClearType mělo mít za následek zvýšení spotřeby energie.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1868
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    Samozřejmě si nechte klidně ClearType vypnuté... Jen bývá většinou v ROMkách zapnuté. A v této je bohužel nutná aktivace ručně.

    Btw... Zrovna experimentuji s tím customizačním skriptem, co probíhá po flashi. Vypadá to, že se mi tam podaří připsat přeházení těch ikonek v nabídce programů... Obecně to vypadá, že je to slušnej nástroj a umí měnit i obsah registrů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1869
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Instaluj programy postupne a přijdeš na to, který to byl ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1870
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    OK...
    Zatím připravuji novější verzi... Která bude následovat velice rychle. Ale až bude, tak bude... Minimálně do soboty se k tomu nedostanu... Takže možná o víkendu.
    Změny budou malé - pro současné uživatele prakticky žádné.

    - Upravená mapa znaků pro HW klávesnici
    - přeházená nabídka programů
    - všechno doporučené nastavení bude (snad) přítomno hned po spuštění
    - pokusím se vyřešit smartdialing s CZ znaky

    Změny budou víceméně kosmetické. Všechno se dá vyřešit instalací nějakého malého CABu, nebo nastavit všechno ručně.
    Pokud ale máte pocit, že v ROM nějaká maličkost chybí... Nebo naopak přebývá... Ozvěte se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1871
    Luky-miki_ce4you
    Guest

    Ahoj lidi, 187 stran na čtení je opravdu dost, tak Vás žádám, pokud někdo máte doma původní ROMku aby jste se ozvali, protože z rapidu mě nejde stáhnout. Díky moc za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1872
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    a původní romka je ,která?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1873
    Luky-miki_ce4you
    Guest

    WWE rom v1.56.405.5 + radio v1.27.12.11
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1874
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    zkus trochu hledat,tohle je první co vyhodí google.

    rapidshare

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1875
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    31

    Veľmi sa ospravedlňujem ak to tu už bolo spomenuté, ale potreboval by som odblokovať MDA Vario IV zakúpené v T-mobile Slovensko. Funguje samozrejme iba v sieti T-mobile a ja ho potrebujem využívať na Orange sieti. Ak sa tu nájde niekto ochotný kto by pomohol budem sa revanžovať. Môj skype nick: tony_lkh Môj icq nick: 112093273 Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1203
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 11:02
  2. Reakcí: 245
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 09:20
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 16:49
  4. HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 22:53