Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 135 PrvníPrvní ... 9101112132161111 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 2017

Téma: HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) - Nové ROM, flashování, zkušenosti...

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    Furbo: mel jsem ji tam napoprve a tragedie... vsechno graficke se sekalo a to i HTC album nehlede pak na video... tak sem provedl HR v domeni,ze se tam jen neco seklo a ono se delo uplne to same!!! pri projizdeni fotek htc album trhane proste to same zase. Mozna se jednalo o nejakou jednorazovou chybku nebo neco bylo spatne v rom a uz to treba ihned opravil,ale proste me nesla temer vubec.. vratil jsem tam tu predchozi verzi. Nevim mozna se to nemelo s necim rado nevim.. zas mi prijde divne, ze by to tak spatne jelo vsem no.. ale ja sem z te rom byl hodne zklamany teda z ty novejsi verze
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Zkoušel jsem všechny možné ROM ,momentálně jedu na Duttyho ROM tzn. Duttys_Official_WM6.1_Rom_5.2.19716_UC.zip a zatím mi připadá dobrá! Všechno aspoň mě chodí jak má(maily,TomTom,tmcp,zvuky...)(Radio 1.58....) Aspoň já sem s ní spokojenej!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    86


    pls. ake presne radio pouzivas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    pouzivam Duttys_Official_WM6.1_Rom_5.2.19716_UC. IGO funguje ked v HTC Home vypnete pocasie a music. Zatial facha v pohodke ale vcera sa mi pri ceste autom stalo to, ze pri beziaom IGO som mal hovor a proste cele PDA zmrzlo. Moze to byt aj radiom. mam najnovsie co je tam. Este prosim nemozem najst romku Helmi clean, date odkaz... thx
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Zdravim! Já používám Radio 1.58.26.20. A jinak HelmiROM by měla být tady:ftp://xda@ftp.xda-developers.com/Uploads/Kaiser/Test/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    323

    tak jsem o víkendu poměrně intenzivně testoval novou Dutty’s Official WM6.1 Build 5.2.19716. Dodržel jsem i přesný postup flashování tzn. s mezikrokem HR.

    Dále jsem zkoušel všechna 3 doporučovaná rádia. Nakonec jsem vyhodnotil jako nejvíce vhodné to Radio 1.58.26.20

    Závěrem musím říct, že mě tato ROM velmi mile překvapila a prozatím jsem nenarazil na nic kvůli čemu bych jí musel měnit. Nový build Windows má i příjemné změny např. volbu Silence při příchozím hovoru atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    33

    Mam mozna blby dotaz. Mam Kaisera asi pul dne a chtel jsem si do nej nahrat novou rom. Postupovalů jsem dle navodu na flashovani ale zasekl jsem se hned u druheho bodu. Po spusteni Hard-SPL v1 dam ENTER a pak cekam az se mi objevi trikolora ale ne a ne se zborazit abych mohl pokracovat. Muze mi nekdo rict kde delam chybu. Predem dekuji za jakoukoli pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    80

    Měl jsem podobný problém zkus tento návod ten mě pomohl
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    323

    Citace Původně odesláno od DJakub
    furbo: preco si vyhodnotil radio 1.58 ako najlepsie?
    U všech ostatních jsem měl drobné problémy se zvukem. Tzn. např. u systémových krátkých zvuků se to chovalo jako když nejdříve lehce nestíhá procesor tzn. nepřehrávali se plynule. Toto Radio to nedělá. Ale může to být samozřejmě jen případ mého konkrétního Kaisera.

    to: JEREM555: Jinak ke stažení jsou Radia ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    jardin_ce4you
    Guest

    Podařilo se mi vyřešit trhané přehrávání videa použitím přehrávače CorelPlayer v 1.2.0. Video ve formátu MPEG4 320x240 (QVGA), video Bitrate 1 024 Kbps. Video běží naprosto plynule. Při přehrávání s přehrávači Windows Media a TCPMP se video dost trhalo. Na stránkách jsem se dočetl o lepší podpoře CorelPlayeru pro chipsety Qualcomm.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak nevím co se ti podařilo vyřešit, mě jede video 320x240 při 1,5Mb/s zcela plynule v TCPMP. Kaiser má hlavně problémy s větším videem než je nativní rozlišení displeje, video se stejným rozlišením jede zcela plynule i při vysokých bitrate
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    42

    mam cca tyden mda vario III od tmobile a chtel bych vyzkouset jinou romku(pac ten branding je docela fuj)
    cetl jsem forum na xda-developers (postup, problemy, ...). romek je tam pozehnane, kterou si vybrat, resp. ze ceho vybirat (par tipu) ?. jak je to s cestinou do tech romek a cestinou pri psani a zobrazovani ?
    dekuji za tipy
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    64

    lampacz: Uz jsem to tu psal, ale neda mi to a presto ti odpovim, na ceskou ROM muzes asi s klidem zapomenout, na doinstalovani cestiny taky. Samozrejme existujou dve cesky ROMky ktere si tam muzes dohrat misto te brandovane, ale jsou to verze s WM6.0 kdezto v En verzi muzes mit uz WM6.1 Jinak v En verzich romky samozrejme ceske znaky funguji normalne a ceska klavesnice se tam da bez problemu doinstalovat, treba Jimmyho keyboard.Kdyz si tam nainstalujes nejaky program ktery je cesky tak samozrejme bude fungovat cesky i s diakritikou.Tak to jen na uvod co se tyce Cz. Jaky je rozdil mezi WM6.0 a WM6.1 si urcite najdes sam na netu, treba na XDA.
    No a kdyz uz jsme u toho XDA tak co se tyce tech ROMek ktere jsou tam k mani, tak kazda ma vetsinou nejaky popis a vetsinou i nejake ty screenshoty pripadni wiki, chce to se v tom trochu pohrabat a vybrat si to co by ti mohlo vyhovovat.Pripominam, ze musis mit HardSPL odblokovani pro prehrani ROM a pak je take dulezita verze radia, take to u tech ROMek byva napsane jake radio s nimi chodi a jake ne.Ale tohle vseeeeeechno uz tady v te diskusi padlo, tak mozna by jsi mel zacit tim, ze si prolezes komplet tuhle diskusi a pak se vrhni na XDA.Asi jsem te moc nepotesil, ale tezko muzu vedet jake mas pozadavky na tu ROMku, co tam chces mit a co ne.Tak treba Alexovy ROMky, je jich tam nekolik a kazda ma v sobe neco jineho, nektera je treba uplne orezana od vseho balastu okolo, nektara ma zase naopak spousty programku uz v sobe atd atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    42

    takze hard spl haze white screen
    kdyz jsem zkousel podle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=354061, tak mi hodi error 262 update error
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Po tomto erroru zařízení neodpojuj od kabelu, nevypínej a zkus program na PC spustit znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 135 PrvníPrvní ... 9101112132161111 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1203
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 10:02
  2. Reakcí: 245
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 08:20
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:49
  4. HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 21:53