Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 101 z 135 PrvníPrvní ... 519199100101102103111 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,501 až 1,515 z 2017

Téma: HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) - Nové ROM, flashování, zkušenosti...

  1. #1501
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    12

    Zdravim. Mel jsem s rychlosti ceske ROM a hlavne s preklapenim a GPS docela big problemy. Myslim tim rychlost. Bylo to tim, ze jsem nechaval v zarizeneni Hard SPL i po insxtalaci ceske ROM. Tim, ze jsem vratil puvodni se to o desitky procent zlepsilo a rychlost je OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1502
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    Dobrý večer, hledal jsem to, ale nenašel, možná jsem něco přehlédl, ale nevíte co je to za aplikaci, která v některých ROMkách hlásí během vyzvánění "Call from ...", resp. by mi pomohll soubor .cab. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1503
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Opravdu je to takhle?
    Citace Původně odesláno od Slavek69
    RUU_Kaiser_HTC_CSY_3.28.462.1_radio_sign_25.83.40. 02_1.65.17.56_Ship
    neměl jste na mysli ruu-kaiser-htc-csy-3.28.462.1-radio-sign-25.83.40.02-1.65.16.25-ship.exe

    Nemůžu o něm totiž najít žádný info. Šlo by to dát někde ke stáhnutí?

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1504
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Je to ta samá verze jen s novým radiem, ke stažení třebas tady:
    http://rapidshare.com/files/139866463/ruu-kaiser-htc-csy-3.28.462.1-radio-sign-25.83.40.02-1.65.17.56-ship.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1505
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    185

    Opravdu jsem myslel tu, co jsem napsal. Uploadnu ji a pak ji sem hodím.

    Tady to je:

    http://rapidshare.com/files/147350878/ruu-kaiser-htc-csy-3.28.462.1-radio-sign-25.83.40.02-1.65.17.56-ship.zip.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1506
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Super, už jí mám, Hodo65 už hodil odkaz. Už ji mám nahranou tak uvidíme. Díky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1507
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    185

    Nezapomeň vrátit HardSPL. Ještě jedna rada. Nainstaluj "DinarSoft MemMaid" a vylaď na maximální rychlost. Stačí jen nainstalovat trial ,vyladit a aplikaci poté odinstalovat. Nebude to mít chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1508
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1

    Ahoj, mám původně AT&T Tilt, nyní s českou ROMkou (RUU_Kaiser_HTC_CSY_3.28.462.1_radio_sign_25.83.40 .02_1.65.16.25) a Hard SPL 3.29. Rád bych tam vrátil původní SPL, můžete mi poradit jakou verzi (jaká tam byla jsem si bohužel zapomněl poznamenat)? Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1509
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    K tý český ROMce by měl bejt SPL v ní obsaženej, tj. 3.28 (alespoň je to doporučení z XDA), mně to ale blblo s vynecháváním znaků na hardwarový klávesnici, vcelku bez problémů (alespoň u mě, českej Kaiser) je kombinace 3.28.462.1 a HardSPL 3.29. Kombinace týhle ROMky a jinejch SPL nebo HardSPL vždy vedla k vynechávání znaků na hardwarový klávesnici. Ale je dost možný, že je to taky kus od kusu, někdo tady doporučoval jiný kombinace ROM a SPL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1510
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    185

    Zkus opravit české znaky:

    http://rapidshare.com/files/147406625/Ceske_znaky.rar.html

    Tady jsou vsechny SPL:

    http://rapidshare.com/files/147407571/zmena_hardspl_navod.rar.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1511
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    Cus vsichni,
    jedu na L26 V12-Full a uz druhym dnem bojuju s moji wifi (zaheslovana WPA-PSK sifrovaci algoritmus AES), tel se spoji,dostanu IP, ale dal uz to nekomunikuje, nefunguje ani ping (pouzivam VX util) na ostatni zarizeni v siti ani na router. Pripojeny notebook funguje normalne. Funguje Vam wifi normalne na tyhle ROM? Jestli budu muset udelat HR, tak premejslim ze bych jeste zkusil Garmin DK4 s Manilou, mate nekdo,zkusenosti?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1512
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    měl jsem L26 V12-Full a bylo s ní docela dost problému tak jsem nahrál Garmin DK4.1 a funguje skvěle .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1513
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Slavek69
    Nezapomeň vrátit HardSPL. Ještě jedna rada. Nainstaluj "DinarSoft MemMaid" a vylaď na maximální rychlost. Stačí jen nainstalovat trial ,vyladit a aplikaci poté odinstalovat. Nebude to mít chybu.
    Nejsem ještě zaběhlej s win mobile. Prosím o nějaký tipy a triky k tomuhle programu. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1514
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    Citace Původně odesláno od MaNi
    měl jsem L26 V12-Full a bylo s ní docela dost problému tak jsem nahrál Garmin DK4.1 a funguje skvěle .
    Moc se mi do toho nechtelo, ale nakonec jsem to flashnul a musim rict ze prvni dojmy jsou skvele :yes: , mozna lepsi nez z L26, perfektni rychlost a funkcnost (trottlelauncher ma co dohanet).
    Nefunguje iGO8 (musi se vypnout touchflo na homescreen,softreset a pak to vali) , TomTom7 a oziexplorer jde v pohode, jestejsem zvedavej jak dopadnu s tou wifi-dam vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1515
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    vyšla verze Garmin.DK.4.2.Manila pokud ny jse ti chtlo testnou

    nebo někdo jiný?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1203
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 10:02
  2. Reakcí: 245
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 08:20
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:49
  4. HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 21:53