Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Nový Garmin XT pro WM

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    Tak teď už to je naprosto jasné děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    1

    mam dotaz mam PDA HPrx3715 a mam naistalovany garmiin mobile xt vsechno de jak mapy tak externi GPS ale nefunguje me klavesnice nemuzu tam nic psat de jen mazat

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    21

    Měl jsem stejný problém jako Jeseter a vyřešil jsem ho tak, že jsem u Sunnysoft Interwrite (česká klávesnice) vypnul podporu HW klávesnic ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jde prosim v tomto programu planovat i slozitejsi trasa nejak "INTELIGENTNE", anebo se hodi jen pro beh na pozadi OziExploreru pro podrobnejsi zobrazeni mapy ? ;-(

    Jde mi o to, ze bych rad treba cyklistickou trasu po silnici s vice body zadavanymi primo z mapy, ale po zadani kazdeho bodu to skoci na puvodni misto, kde se nalezam
    (vypnout GPS nepomuze a pokud vypnu pomoci GpsGate, tak je Garmin tak "hodny", ze si ihned zabere uvolneny port a ani simulace trasy nefunguje ;-( ...)
    a pro zadani kazdeho bodu musim opet "milionkrat posouvat mapu" a zoomovat do dalsiho pozadovaneho bodu ;-(.

    Kdyz jsem si chtel predem pripravit pesi trasu pres 300km od domova, tak uz to bylo to zadavani bodu z mapy uplne k nevydrzeni, ze jsem to nakonec vzdal :-(
    Vim, ze po turistickych trasach (pesky) to asi bohuzel navigovat nebude (jako treba OziExplorer), ale jdou tam zadat alespon nejake znacky pro "pasivni" navigaci,
    anebo mit radeji jeste pusteny i OziExplorer a porad prepinat ty 2 programy, pokud potrebuju videt to, co v OziExploreru bohuzel tak podrobne nemuze byt videt,
    jako treba ze jsem v nem nemohl najit pokracovani cesty v krizovatce tavru "X", ale kdyz jsem se podival do Garminu, tak tam bylo videt, ze ta odbocka, kterou jsem mezi stromy nevidel, je jeste asi o 100m nalevo ?

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jde prosim i klavesnice QWERTY, abych na te ABCDEF nemusel hledat pismenka "cely den" ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Je mozne, ze od urcite verze neni v mape videt napr. jeskyne "Sipka" ve Stramberku a je tedy potreba zustat u starsi verze programu, anebo mam neco spatne nastaveno ?
    (nastaveni "mnozstvi detailu" bohuzel nemam vliv, akorat to ovlivni ze treba uz na zoomu 300m konecne neprekazi vrstevnice, ale zoom 500m uz pak zase bohuzel neni videt vubec a ta jeskyne Sipka neni u novych verzi videt ani pri nejvetsich detailech a nejvetsim zoomu).

    Skoda, oproti OziExploreru jsou tu hezky videt i nektere lesni cesty a mnohem presneji, ale cely program mi prijde jinak takovy "nedodelany a uzivatelsky neprivetivy", ze se asi opravdu hodi jen na to presnejsi zobrazeni mapy na pozadi, ale ne k prime navigaci a presnemu zadavani (slozitejsi) trasy, anebo se mylim a jen s nim neumim pracovat ? ;-(
    Dekuju ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jsem "rozmazleny" zadavanim vicebodove trasy pekne v posteli v iGO8 anebo OziExploreru, ale tady je to pracne i ve velkem PC
    a zvlast pokud se nejaky bod zkazi nebo spis zapomene a zrejme muzu zacit zadavat trasu od zacatku, kdyz nevim podle nazvu bodu ktery bod kam presunout
    a PC s sebou ani na cesty tahat nemuzu, kdyz nemam notebook ;-( ...

    Jsou tu videt v TOPO nektere cesty, ktere nejsou v jinych mapach, takze je to dobre jako "doplnek pro podrobnejsi zobrazeni trasy",
    ale ta navigace a udaje (spis prekazejici a nezmenitelne) na displayi se mi take nelibi :-(.
    (zlaty preskinovatelny iGO8...)

    Kvuli tem Garmin mapam ale neexistuje prosim nejaka lepsi (nejlepe free) aplikace, ktera by s nima umela (poradne) pracovat?
    Co jsem zkousel nejaky tusim MV GpsMapper (nazev ted nevim), tak na displayi nebyla videt zadna mapa.

    Jde alespon nejak vytvorit na display "body" pro pasivni turistickou navigaci, kdyz to co od OziExploreru asi ocekavat nejde, anebo to jen neumim ?
    Dekuju...
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI-kešky pro Garmin navigaci
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 18:21
  2. Garmin-Asus nüvifone M10 – Přizpůsobení integrované Garmin navigace.
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 00:02
  3. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI pro Garmin navigaci
    Od Pavel.ct v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-12-2010, 23:56
  4. GARMIN
    Od Šandy_oldd v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-02-2006, 06:19