Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: TomTom 6-Čekání na platný signál GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    Mám TT6 na HTC HTC P4550 TyTN II a vždy když zadám, aby navigoval stále píše Čekání na platný signál GPS nevíte co stím je kde to nastavit aby to konečně šlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Nainstalujes-li si TomToma z originalniho cd dodavaneho ke Kaiserovi a vlozis-li legalne zakoupene mapy a spustim TomToma,nemusis nic nastavovat.Spustis tomtoma,ktery nabehne do 3 vterin a v rozmezi asi 15 sec najde i satelity a muzes navigovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    Mám to nainstalovaný z original CD co jsem dostal ale zatim tam mam jen mapu Prahy co si muzes zdarma stahnout na jejich strankach muze to byt tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Vylez ven pred barak,spust TomToma,nejpozdeji do 30sec uvidi TomTom vsechny satelity.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    TomTom má samostatně mapu Prahy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    nejen prahy, ale i dalších českých a evropských měst, jdou stahnout, resp. vždy jen jedna, jako tzv. testovací u TTN, které jsou nově obsaženy v pda s gps (tzv. TomTom Navigator Taster verze)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Presne tak,muses si zdarma stahnout jednou jednu mapu jakehokoliv mesta
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Docente, taky zírám jak puk :O , to slyším poprvé. Jeden se pořád musí učit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Tak to fakt zírám, já před časem používal iPaq 6514, a tam šla stáhnout jen mapa (tuším) Amsterodamu, Prahu ani nic jiného v blízkém okolí to nenabízelo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    no zas až o tolik jste kluci nepřišli, jedná se o staré verze map:
    ID=Praha 650 build=1194
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Nainstalujes-li si TomToma z originalniho cd dodavaneho ke Kaiserovi a vlozis-li legalne zakoupene mapy a spustim TomToma,nemusis nic nastavovat.Spustis tomtoma,ktery nabehne do 3 vterin a v rozmezi asi 15 sec najde i satelity a muzes navigovat.
    Upřímně řečeno, mám TomToma přesně tak, jak píšeš (orig. součást Kaisera) a přitom mi dělá to samé, co píše autor zakládajícího příspěvku.... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Nainstalujes-li si TomToma z originalniho cd dodavaneho ke Kaiserovi a vlozis-li legalne zakoupene mapy a spustim TomToma,nemusis nic nastavovat.S
    No to je zas hláška... Jaký v tomhle je rozdíl mezi legálně zakoupenými mapami a mapami legálně staženými třeba z P2P?
    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Spustis tomtoma,ktery nabehne do 3 vterin a v rozmezi asi 15 sec najde i satelity a muzes navigovat.
    TomTom naběhne do 3 vteřin ? Axim X51v nepatří zrovna mezi nejpomalejší PDAčka a o těch 3 vteřinách si můžu nechat leda tak zdát, ve skutečnosti je to zhruba čtyřnásobek...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    legálně stažený mapy z P2P ? si děláš kozy ? ...hoši se bavěj o Kaiserovi!

    SMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Uz se to resilo v threadu o kaiserech,TomTom na Kaiserovi opravdu nastartuje do 3 vterin,uzivatele kteri ho maji to mohou jen potvrdit.Pokud tomu neveris,zastav se na sobotnim srazu ce4you,kde ti to rad nejen ja predvedu.
    A pridavan nyni natocene video specielne pro Docenta,video je natocene HTC Advantage v koupelne,takze omluvte kvalitu.Pro prehrani doporucuji quic time player ktery umi mp4 nebo si to prevedte do jineho formatu anebo si to prehrajte ve svem pocket pc nejlepe.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    5

    Zdravim,

    TT6, WM5 (HTC Herald) pise
    "Chybi zarizeni GPS! (Rezim letadla)"

    Uz jsem progoogloval cely internet, vyzkousel kde-co a jednou!! se mi to povedlo, jenze nevim proc/jak, takze ted zase nic.

    GPS BT-338 mi drive s tim samym zarizenim fungovala, takze zrejme bude negde neco spatne nastavene. Nejede mi to ani v odgps.

    Dekuji za pomoc...potreboval bych asi presny navod jak to rozjet v WM5, mam volne jenom porty com6/com7, ale to by snad mohlo stacit.

    P.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Signál
    Od lukbe_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 22:39
  2. n520 nechytí signál s TomTom, s iGO ano
    Od killerGBU_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-06-2007, 12:45
  3. Signal u MDA 2
    Od Grothobl v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 17:12
  4. TT6 hlaska - zadny platny signal GPS
    Od koci_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 19:17
  5. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 00:58