To video je pěkné a vtipné :-). Malý detail - uiqjirka si plete název firmy a aplikace. Stejně jako nestartuje Microsoft, ale Word nebo Adobe, ale Reader, tak nestartoval TomTom, ale Navigator :-D
To video je pěkné a vtipné :-). Malý detail - uiqjirka si plete název firmy a aplikace. Stejně jako nestartuje Microsoft, ale Word nebo Adobe, ale Reader, tak nestartoval TomTom, ale Navigator :-D
Startoval jsem aplikaci Tom Tom 6.030(posledni verze).
Resi se tu jak rychle nastartuje aplikace TomTom po kliknuti na ikonu programu.Coz u nekterych zarizeni,trva takoveto spusteni napr ctvrt minuty a vice.To se tu resilo,asi jsi to zrejme nepochopil.
abych v tom udelal este vetsi zmatek, tak sem kdesi cet (ted to bohuzel nemuzu najit), ze pokud vlezete do nastaveni predinstalovaneho TT a prehodite trebas rychlost, nebo port, pak vse zase vratite do puvodniho stavu, tak Vam TT stejne GPS nezapne...pomuze pry jen HRknuti...ale pokud se Vam zobrazi cekani na platny signal, tak proste cekejte, nez se ukazou satelity...
2 kubisz: nooo, to sem chtel slyset. Tim se nejspis vysvetluje to co se mi jednou stalo... Nefungoval TT (nastavenej na COM7(AGPS)), ani GPS viewer od E-Tenu, ktery taky vyuziva toho fixu na satelity stazeneho z netu. Uz sem chtel delat HR, ale este sem zapnul Noni-GPS ktery vyuziva jineho portu nez sem mel nastavenej TT a je i GPS viewer a po vypnuti Noni a znovu zapnuti TT se tento opet chytnul v cuku letu a zaclo vse zase chodit normalne...
Diky za vysvetleni![]()
Tak ať koukám, jak koukám, na TomTom.com žádnou takovou aplikaci neznají. Je tam pouze TomTom Navigator 6, viz odkaz. Stejně tak, dám-li zobrazit dialog o aplikaci, objeví se mi TomTom NAVIGATOR.Původně odesláno od uiqjirka
Stejně jako v případě Adobe Acrobat je Adobe jméno firmy a Acrobat jméno aplikace, i v případě firmy TomTom jde o produkt se jménem Navigator. Vůbec bych to už nerozebíral, ale evidentně jsi nepochopil, co jsem se snažil říct. O tom, že startuje během pár vteřin, nepochybuju, psal jsem na něj recenzi a sám jsem si to ověřil.
no, já ti děkuji, že si nám to tady na 2x tak hezky objasnil ..
SMAZAT
Jsi trosku mimo,ale to nevadiTak ať koukám, jak koukám, na TomTom.com žádnou takovou aplikaci neznají.
Je uplne jedno jestli Tom Tom nebo Tom Tom Navigator puntickari.Kazdy vi o co jde,ty zjevne ne.
A pozor az nekdo napise IGO,nebo IGO My Way at Tortoise vi o co jde a nehleda jen IGO))
SMAZAT
Vidíš, a přesto to někdo nepochopil ani napodruhé :-). Taktéž smazat.Původně odesláno od vario
Varo to myslel,ale ironicky...Opravdu nevím tortoise co jsi nam tady tím chtěl říct.Je uplně fuk jestli někdo napíše tomtom nebo tomtom navigátor.
Nigdo neporadi??Původně odesláno od pezza
pezza: Nesmíš mít vyplou telefonní část PDA, to nemá TOMTOM rád...
Mno já mám ten samý problém jako pezza, a to v normálním režimu, takže přepnutí režimu mi tohle nevyřešilo.
Mám HTC tytn II KAISER a při pokusu o spuštění TOMTOM6(vše nainstalováno z originál CD...) mi stroj píše, že mi chybí zařízení GPS. Prosím moc o radu.
Na smartmanii si dal ten samy dotaz,ale tam pises ze ti pise cekam na platny signal....to je rozdil oproti chybi zarizeni GPS
Nastavení GPS
Systém:
Software port: COM4
Hardware port: prázdný, baud rate: 57600
TomTom:
Jiná NMEA
Rychlost: 57600
Port: COM4
Pak nejlepe s Kaiserem na volne prostranstvi(nejlepe i bez zastavby) a cekat.Pri prvnim spusteni to muze trvat minutu i dele.
plus to co sem tu uz psal:
pokud si do toho nastaveni vrtnete (napriklad pres sdileni GPS), tak se rozhodi cela GPS a pak pry pomuze jen HardReset...