Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: TomTom 6-Čekání na platný signál GPS

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    To video je pěkné a vtipné :-). Malý detail - uiqjirka si plete název firmy a aplikace. Stejně jako nestartuje Microsoft, ale Word nebo Adobe, ale Reader, tak nestartoval TomTom, ale Navigator :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Startoval jsem aplikaci Tom Tom 6.030(posledni verze).
    Resi se tu jak rychle nastartuje aplikace TomTom po kliknuti na ikonu programu.Coz u nekterych zarizeni,trva takoveto spusteni napr ctvrt minuty a vice.To se tu resilo,asi jsi to zrejme nepochopil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    abych v tom udelal este vetsi zmatek, tak sem kdesi cet (ted to bohuzel nemuzu najit), ze pokud vlezete do nastaveni predinstalovaneho TT a prehodite trebas rychlost, nebo port, pak vse zase vratite do puvodniho stavu, tak Vam TT stejne GPS nezapne...pomuze pry jen HRknuti...ale pokud se Vam zobrazi cekani na platny signal, tak proste cekejte, nez se ukazou satelity...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    2 kubisz: nooo, to sem chtel slyset. Tim se nejspis vysvetluje to co se mi jednou stalo... Nefungoval TT (nastavenej na COM7(AGPS)), ani GPS viewer od E-Tenu, ktery taky vyuziva toho fixu na satelity stazeneho z netu. Uz sem chtel delat HR, ale este sem zapnul Noni-GPS ktery vyuziva jineho portu nez sem mel nastavenej TT a je i GPS viewer a po vypnuti Noni a znovu zapnuti TT se tento opet chytnul v cuku letu a zaclo vse zase chodit normalne...
    Diky za vysvetleni
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Startoval jsem aplikaci Tom Tom 6.030(posledni verze).
    To se tu resilo,asi jsi to zrejme nepochopil.
    Tak ať koukám, jak koukám, na TomTom.com žádnou takovou aplikaci neznají. Je tam pouze TomTom Navigator 6, viz odkaz. Stejně tak, dám-li zobrazit dialog o aplikaci, objeví se mi TomTom NAVIGATOR.

    Stejně jako v případě Adobe Acrobat je Adobe jméno firmy a Acrobat jméno aplikace, i v případě firmy TomTom jde o produkt se jménem Navigator. Vůbec bych to už nerozebíral, ale evidentně jsi nepochopil, co jsem se snažil říct. O tom, že startuje během pár vteřin, nepochybuju, psal jsem na něj recenzi a sám jsem si to ověřil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    no, já ti děkuji, že si nám to tady na 2x tak hezky objasnil ..
    SMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Tak ať koukám, jak koukám, na TomTom.com žádnou takovou aplikaci neznají.
    Jsi trosku mimo,ale to nevadi
    Je uplne jedno jestli Tom Tom nebo Tom Tom Navigator puntickari.Kazdy vi o co jde,ty zjevne ne.
    A pozor az nekdo napise IGO,nebo IGO My Way at Tortoise vi o co jde a nehleda jen IGO ))

    SMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Citace Původně odesláno od vario
    no, já ti děkuji, že si nám to tady na 2x tak hezky objasnil ..
    Vidíš, a přesto to někdo nepochopil ani napodruhé :-). Taktéž smazat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    42

    Varo to myslel,ale ironicky...Opravdu nevím tortoise co jsi nam tady tím chtěl říct.Je uplně fuk jestli někdo napíše tomtom nebo tomtom navigátor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od pezza
    Zdravim,

    TT6, WM5 (HTC Herald) pise
    "Chybi zarizeni GPS! (Rezim letadla)"

    Uz jsem progoogloval cely internet, vyzkousel kde-co a jednou!! se mi to povedlo, jenze nevim proc/jak, takze ted zase nic.

    GPS BT-338 mi drive s tim samym zarizenim fungovala, takze zrejme bude negde neco spatne nastavene. Nejede mi to ani v odgps.

    Dekuji za pomoc...potreboval bych asi presny navod jak to rozjet v WM5, mam volne jenom porty com6/com7, ale to by snad mohlo stacit.

    P.
    Nigdo neporadi??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    pezza: Nesmíš mít vyplou telefonní část PDA, to nemá TOMTOM rád...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    12

    Mno já mám ten samý problém jako pezza, a to v normálním režimu, takže přepnutí režimu mi tohle nevyřešilo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    25

    Mám HTC tytn II KAISER a při pokusu o spuštění TOMTOM6(vše nainstalováno z originál CD...) mi stroj píše, že mi chybí zařízení GPS. Prosím moc o radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Na smartmanii si dal ten samy dotaz,ale tam pises ze ti pise cekam na platny signal....to je rozdil oproti chybi zarizeni GPS

    Nastavení GPS
    Systém:
    Software port: COM4
    Hardware port: prázdný, baud rate: 57600

    TomTom:
    Jiná NMEA
    Rychlost: 57600
    Port: COM4

    Pak nejlepe s Kaiserem na volne prostranstvi(nejlepe i bez zastavby) a cekat.Pri prvnim spusteni to muze trvat minutu i dele.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    plus to co sem tu uz psal:

    pokud si do toho nastaveni vrtnete (napriklad pres sdileni GPS), tak se rozhodi cela GPS a pak pry pomuze jen HardReset...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Signál
    Od lukbe_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 21:39
  2. n520 nechytí signál s TomTom, s iGO ano
    Od killerGBU_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-06-2007, 11:45
  3. Signal u MDA 2
    Od Grothobl v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 16:12
  4. TT6 hlaska - zadny platny signal GPS
    Od koci_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 18:17
  5. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 23:58