Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Rozbitý displej na A701

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Dobrý den,rád bych vás požádal o radu,kde sehnat displej na A701čku.Trošku mi upadla a displej už to nerozchodil.Koukám a ptám se všudemožně,ale bez výsledku.Je taky otázkou,zda ho má cenu vůbec měnit bo cena nového přistroje je v tuhle chvíli cca 6,5 tis..Díky.Tomáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    Třeba já sem do svého Siemensu před měsícem dal 1500 kč za nový display a ten Siemens má v bazaru hodnotu cca 1500,takže sem hodně prodělal,ale do Mia bych to investoval radši.
    Zkus se zeptat na http://forum.mio4u.cz/ .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Obrat se na MIO servis a za 2000 to delaji vcetne prace. A to si myslim, ze se urcite vyplati.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    je to pořád lepší,než koupit nové PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Rady4 díky.Nemohl bys mi přihrát kontakt?Já našel jeden servis v Táboře a to je pro člověka z Prahy troche z ruky.Mio se mi nechce házet do popelnice,kor když tam mám navigaci apod..Cena dvou tisíc je fakt dobrá a akceptovatelná.Díky Tomáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    servis je jen v Tabore,musis to poslat postou,doba opravy od doruceni byva cca tyden.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Tak tak, servis je opravdu jen v Tabore. Myslim, ze v CR snad nikdo ani jiny MIO neopravuje. Mam s nema dobre zkusenosti, a tak rozhodne ti doporucuji obratit se na ne.Kontakt najdes na jejich strankach a tel. lince ti take sdeli na kolik ta oprava vyjde.
    Jo a nemel bys tak prijit o zaruku.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-06-2011, 13:11
  2. A701 - displej
    Od BGenJackONeill v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 22:12
  3. N520 - Rozbity dotykovy displej
    Od Zax_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-06-2007, 09:14
  4. Displej na MIO A701
    Od popel_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-03-2007, 20:19
  5. Rozbity LCD
    Od drakulaj v sekci Acer
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-04-2005, 09:40