Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: ipaq 3630 a nokia 7110 s internet

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    Zdravim vsechy,

    poridil sem si novou hracku, drive jsem mel psiona 5, ale nejak chduak uz onemocnel :-( V jednom bazaru sem nasel za rozumnou cenu tuhle hrackua tak sem si ji koupil, zkousel sem se pripohjit, ale vubec se mi to nepodarilo, zapasil sem s tim pomerne dlouho. Poctive sem prolezl tuhle konferenci dozvedel se spousty zajimavych inforamcei, ale na tohle sem nikde nenarazil.

    Problem je ve vytaceni, nejak se mi porad nedari nastavit to spravne cislo, nejde tam napsat cele a nedari se mi sprovoznit aby to volalo s predvolackou, v tom je asi jadro pudla.

    mam pausal u oskara a zkousel sem se pripojit pres volny.cz

    No mam tam zatim p2000, ale chci si ji zvysit na p2002.

    predem moc diky za radu.
    Vurmik
    http://fotovurma.quasar.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    tak se s tim nejakou chvilku pral, uz se mi dari vytace, ale spojeni stejne neprobehne korektne.

    vytocim cislo a pak po nejake chvilce co probiha nejspis prihlasovani objevi hlaska

    no carrir detected. verifi phone number and try again.

    pritom cislo je spravne a prihlasovaci udaje taktez.

    pleas help

    Vurmik
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Nejsem si jistej, ale jestli se připojuješ na Internet 2000 (nebo jak se to teď jmenuje), tak to, myslím, Oskar nepodporuje. Ale mohlo se to změnit. Musel jsem se připojovat na normální linku a ne tu "tarifovou".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    no melo by to snad byt normalni linka, jak jsem psal na psionu 5 mi to funguje (fungovalo nej se rozpadnul)

    Vurmik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    PPC2000 uz dlouhonemam, tak to bude bez obrazku, ale problem je asi v tom, ze musite nekde v nastaveni zmenit Dialing Patterns ve vsech trech polich na G.

    A kdyz to nepomuze, tak v tom pruvodci pripojeni by meloobyt neco jako Wait for a dial tone, tak to odskrtnete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    no tak jsem to nastavil a ja blbec se fakt pripojoval na jine cislo, ted mam spravne cislo, pripojim se a chce to po mne IP adresu a kdyz to odkliknu, tak mne to odpoji, co ted s tim, ach jo, to je fakt pekna prda se pripojit z tohohle zarizeni, zlatej psion, skoda ze uz ale odslouzil. no holt pokrok :-)

    prosim o radu co ted.
    predem diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Mate nastaveno ziskat adresu z DHCP? Pokud ano, tak bych zkusil kontaktovat helpdesk Volnyho.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    jo to jsem mel nastaveny, no ale zjistil jsem ze uz muj ucet nebyl platny a tak jsem si na volny vytvoril novy ucet a uz to slape jupiiii,takze cely to blaznovstvi bylo asi uplne zbytecny, stacilo si nejdriv vyzkouset, jestli je ucet aktivni. no co se da delat. cybyma se clovek ucei,

    vsem dekuji za pomoc a moc se omlouvam, ze zbytecne ztraceli cas, ikdyz cast rad sjem pouzil.

    jeste jednou diky

    Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Problem vyresen, o to preci slo A zadny dotaz neni hloupy, to obcas byvaji jen nektere odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-03-2009, 15:10
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-09-2002, 08:28
  3. Nokia 7110 a iPAQ
    Od r.h_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-09-2002, 12:19
  4. iPAQ 3870 + Nokia 6310 a internet
    Od Pet_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-08-2002, 09:31