WiFi protokoly
Mám problém. Na univerzitě máme Wifi síť a můj problém tkví v tom, že se k ní nedokážu připojit. Nevím čím to je a sami technici říkají, že síť je zmršená jenže nepočítám, že by ji v dohledné době předělávali. Takže by mě zajímalo, jestli a jak je možné přidat do WM ověřovací protokoly (WPA...). Tím bych to možná rozlousknul. Děkuju
sice nevim kam chodis, ale zkus tohle http://wifi.natur.cuni.cz/index.php?pg=jaknato
Ono je to vsude +- podobne. Sam jsem zvedavy, jestli bude mozne se na tu sit pripojit
Ono je to vsude +- podobne. Sam jsem zvedavy, jestli bude mozne se na tu sit pripojit
Chodím na hnojárnu na suchdole. Můžeš mi prosím poradit jak na WM6 nainstaluju ten certifikát co na něj na té stránce odkazujou?
Předpokládám, že instalace probíhá stejně jako na WM2003. Pokud je certifikát ve formátu *.cer, automaticky se nainstaluje po otevření. V případě *.pl, či co to je, se musí zkonvertovat na stolním počítači. Se Suchdolem ještě není katastrofální, o přijímačkách jsem se přihlásil na wi-fi (volnou pro návštěvníky na PEF) bez problémů.