Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problem s koupi

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Mam tu takovy mensi problem.
    Kupoval jsem si CZ iPaq 1940.
    Ale nenapadlo se me zeptat co je to puvodne za jazykovou verzi. Predpokladal jsem ze Interwrite se da naistalovat pouze na ENG verzi W2003.
    Bohuzel me prisla pocestena NEMECKA verze :-(
    Ne vsechno v nastaveni je pocestene. Tak tak premyslim ze bych se tam pokusil nahrat ENG romku a pak na to ten Interwrite.

    Ale to jsem narazil na druhej problem. Od obchodnika co jsem to koupil jsem nedostal CZ s timto programem tak nemuzu pocestovat :-(

    Stacilo by me kdybych si stahl demoverzi z jejich stranek a vyplnil REG. jmeno a klic ktery se zobrazuje v informacich tohoto produktu? (interwrite)
    Je to 8 dvojmistnych znaku. 8 x 2

    Poradte prosim
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Citace Původně odesláno od blackdot
    Mam tu takovy mensi problem.
    Kupoval jsem si CZ iPaq 1940.
    Ale nenapadlo se me zeptat co je to puvodne za jazykovou verzi. Predpokladal jsem ze Interwrite se da naistalovat pouze na ENG verzi W2003.
    Bohuzel me prisla pocestena NEMECKA verze :-(
    Ne vsechno v nastaveni je pocestene. Tak tak premyslim ze bych se tam pokusil nahrat ENG romku a pak na to ten Interwrite.

    Ale to jsem narazil na druhej problem. Od obchodnika co jsem to koupil jsem nedostal CZ s timto programem tak nemuzu pocestovat :-(

    Stacilo by me kdybych si stahl demoverzi z jejich stranek a vyplnil REG. jmeno a klic ktery se zobrazuje v informacich tohoto produktu? (interwrite)
    Je to 8 dvojmistnych znaku. 8 x 2

    Poradte prosim
    Vsechny pocket pc HP jsou v CR distribuovany s ENG rom a soucasti kazdeho baleni je i plna verze sunnysoft interwrite pro. Pokud Vam nekdo prodal iPAQ s GER verzi ROM nejedna se o pristroj urceny pro cesky trh.

    Ve Vasem pripade nelze uplatnit narok na bezplatnou registraci sunnysoft interwrite.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od blackdot
    Stacilo by me kdybych si stahl demoverzi z jejich stranek a vyplnil REG. jmeno a klic ktery se zobrazuje v informacich tohoto produktu? (interwrite)
    Je to 8 dvojmistnych znaku. 8 x 2
    Dekuji za odpoved. Moc me nepotesila, ale co se da delat :-(
    Je ta uvaha nahore spravna?
    Jeste se budu muset spojit s obchodníkem a doresit to oficialne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Resil bych to s obchodnikem. Nemecky iPAQ Vam nikdo v CR nemuze oficialne prodat. Pokud se obchodnik bude cukat, obratte se na HP, ktere to bude urcite velmi zajimat (muzete uvest tu firmu)? Na sedy dovoz jsou totiz tyto firmy dost haklive...

    Nicmene pokud byste presto neuspel (coz si nemyslim), HP nedavno uvedlo novou ROMku pro h1940. Prima nahrada jazykjovych verzi neni mozna, ale dost mozna je princip stejny jako u h3900.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Resil bych to s obchodnikem. Nemecky iPAQ Vam nikdo v CR nemuze oficialne prodat. Pokud se obchodnik bude cukat, obratte se na HP, ktere to bude urcite velmi zajimat (muzete uvest tu firmu)? Na sedy dovoz jsou totiz tyto firmy dost haklive...

    Nicmene pokud byste presto neuspel (coz si nemyslim), HP nedavno uvedlo novou ROMku pro h1940. Prima nahrada jazykjovych verzi neni mozna, ale dost mozna je princip stejny jako u h3900.
    Jo s tou ROMkou to resim zde , ale zatim me nikdo moc nepomoh. :-(

    Me ted jde hlavne o to abych mohl zatim provizorne fungovat. Jestli ta uvaha o tom REG cislu je spravna...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Co jsem vedel o tom moznem cross-upgradu jsem napsal vyse S tou velkou cestinou je problem i v tom, ze je proste sita na miru ENG zarizenim a na GER proste chodit nebude...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Muzete prosim uvest jmeno toho prodejce? Klidne jako PM, pokud to nechete verejne
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. uvažuji o koupi
    Od bedys v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-05-2008, 19:13
  2. Na co si mám dát pozor při koupi HTC TyTNa ??
    Od jurig v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-02-2007, 01:42
  3. MDA II - Na co si dat pozor pri koupi ?
    Od jerrry_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-09-2005, 20:03
  4. Kde koupi Dell
    Od mattycz v sekci Dell
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-07-2005, 23:44
  5. když si truhlář koupí MDA
    Od solory v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-02-2004, 18:36