Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: Dálkové ovladání (zkušenosti)

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    148

    Mate nekdo zkusenosti z programy, ktere simuluji dalkove ovladani. Ja jsem jich par vyzkousel a zadne mi nefungovalo. Zkousel jsem to na televize Sony, Sharp a JVC. :?: :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Těch prográmků je víc. Já používám TV Remote Controler a bez problémů.
    Záleží hodně na vzdálenosti od přístroje a na správně zvoleném přístroji...
    Někdy je lepší naučit PDA příkazy z ovladače - je to pak přesnější.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Nemáš na ten soft nějakej link?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    www.pdawin.com

    ale funguje to na vzdialenost asi 10cm od televizora, tak to si mozem uz rovno stlacit tlacitko na televizore... neda sa to nejak nastavit? alebo funguje to niekomu na normalnu vzdialenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    Skoro každý iPAQ má program NEVO, který jede cca 10 mtr od přijímače. Když jsem měl novou 3950, tak jsem běhal po celým bytě a snažil se nacpat všechny přijímače, který maji IRDA do iPAQa. Když jsem měl pokrytý celý byt, tak jsem zjistil, že iPAQ jako dálkový ovladač nechci vůbec používat, protože než jsem se zorientoval, tak jsem radši sáhl po standardním ovladači a přepl přijímač. To znamená, že každý ovladač je lepší, než iPAQ. Taky na to možná přijdete.

    Carlos
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    problem je v tom ze ja dialkovy ovladac nemam ... a preto som si myslel ze by sa dal moj pda vyuzit na to.,,
    a druhy problem je ze nemam ipaq ale acer, existuje aj v nom nejaky taky program kde by sa to dalo nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od lucifer66
    www.pdawin.com

    ale funguje to na vzdialenost asi 10cm od televizora, tak to si mozem uz rovno stlacit tlacitko na televizore... neda sa to nejak nastavit? alebo funguje to niekomu na normalnu vzdialenost?
    Mně to funguje úplně normálně na 5 metrů. Jestli nemáš něco s přijímačem na TV...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kvalita infra portu se mezi zarizenimi dost lisi. Nekdy jsem videl ozvacovat vykonner IrDA s dosahem nekolik metru jako Consumer infra ci podobne.

    Ja osobne jsem si chvili zkousel hrat s programem Nevo, ktery byl dodavan k iPAQum, ale krome otestovani a prilezitostneho poskadleni pribuznych ci lidi v hospode nenadalym prepnutim programu jsem to nevyuzil, preci jen natahnout se pro ovladac a stisknout tlacitko je jednodussi, nez spustit iPAQ, program, nastavit pozadovane zarizeni, prepnout na vhodnou obrazovku a pote teprve provest pozadovane nastaveni... Ale mozna jsem vyjimka
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    preci jen natahnout se pro ovladac a stisknout tlacitko je jednodussi, nez spustit iPAQ, program, nastavit pozadovane zarizeni, prepnout na vhodnou obrazovku a pote teprve provest pozadovane nastaveni... Ale mozna jsem vyjimka
    ... naprostej souhlas ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    preci jen natahnout se pro ovladac a stisknout tlacitko je jednodussi, nez spustit iPAQ, program, nastavit pozadovane zarizeni, prepnout na vhodnou obrazovku a pote teprve provest pozadovane nastaveni... Ale mozna jsem vyjimka
    ... naprostej souhlas ...
    ... taktéž souhlasím, je to spíše na pohrání
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Ja osobne jsem si chvili zkousel hrat s programem Nevo, ktery byl dodavan k iPAQum, ale krome otestovani a prilezitostneho poskadleni pribuznych ci lidi v hospode nenadalym prepnutim programu jsem to nevyuzil, preci jen natahnout se pro ovladac a stisknout tlacitko je jednodussi, nez spustit iPAQ, program, nastavit pozadovane zarizeni, prepnout na vhodnou obrazovku a pote teprve provest pozadovane nastaveni... Ale mozna jsem vyjimka
    ... ja Nevo celkem použivám. Když si čtu, pracuju nebo jen
    hraju se svým PDA např. u TV tak obvykle se pro ovladač nenatahuju a používám zmíněné Nevo ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Mmas pravdu, zalezi taky na zvyku. No, nastesti HP vyresilo tento problemmza me, v mem iPAQu Nevo jiz neni
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    poradi mi niekto skadial si mozem zohnat ten program NEVO?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od lucifer66
    poradi mi niekto skadial si mozem zohnat ten program NEVO?
    Pokud se neco nezmenilo, tak je tento soft k dispozici pouze jako predinstalovana aplikace. Neni mozne jej koupit separatne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Program TV Remote controller ( www.pdawin.com ) na zařízení DATPHONE2 s žádnou verzí ROM nefunguje.
    Alespoň co já osobně jsem vyzkoušel - SONY, MITSUBISHI.

    Bohužel
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dalkove ovladani PC Bluetooth
    Od tom028 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 19:01
  2. Dálkové ovládání
    Od karlos1_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 19-12-2006, 12:15
  3. Dálkové ovládání PDA
    Od pivous v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-02-2006, 19:50
  4. Dalkove IR ovladani na delta x
    Od oiler_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2005, 08:41
  5. Dálkové ovládání
    Od Machal_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2005, 15:20