Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: IGO-problemy

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    87

    použivam IGO a mam problemy tom že mi hlasi cesty dost oneskorene s casovým opozdením....a dalej mam problém v tom že mi plánuje cestu dost chaoticky a smeruje ma cez cesty kt. vobec neexistuju alebo su to chodníky a pod. cim to je ?

    PS: pomože ak sa zmeni com a rychlost teraz frčím na com5 a rchlost 4800, je nieco lepsie ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    A nemáš tam nastaveno, aby hledal trasu pro chodce ?

    Já byl předminulej týden ve Veroně a jak sem chodil po městě, tak sem si to přehodil na chodce. A jak sem pak sednul do auta, tak sem na to zapoměl a chvilku to vypadalo, že navigace poletí z okna, než sem si uvědomil vlastní omil
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    Omyl :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    No jo, to holt je ta česká mluvnice... Jak by byly obohacené články třeba na iHeute, kdyby se nechalo napsat "Mne z té hrubky málem omyli, omyly, omili, omily" .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    Mládenci, mládenci, tohle je diskuze o problémech s navygacý iGo.
    Račte si prosím pofšymnout, že i vy jste pochopili, jaký význam to slovo má, přestože v něm bylo použito jiné i/y, takže to pochopil zřejmě i každý další, kdo si ten příspěvek četl (byly-li mezi nimi i dívky nebo ženy, nebo nedej bože je některá z vás, i když u nicku Docent se, přestože předpokládání je projevem arogance, dá předpokládat, že ne, tak si prosím v tomto příspěvku opravte příslušná i za y) a jeho jádro pudla tkvělo v něčem zcela jiném. Není výrazem pochopení jazyka pouze skutečnost, že najdete pravopysnou chibu, ale také to, že odhalíte smisl celého literárního díla, v tomto případě příspěvku do diskuze.
    Pokud budete mít ještě nějaké další dotazy nebo upozornění k mému pravopysu, tak prosím do PM, nebo chcete-li do SZ, ať již výce nezatěžujeme tuto diskuzi oftopikama, nebo-li něčím, co sem nepatřý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    87

    mam to nadstavene na cesty a oneskorenie je cca 15-20 metrov...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    To nastavení pro chodce jsem myslel proto, že ti to ukazovalo cestu přes chodníky.
    Zpoždění může být GPSkou. Zkoušel jsi se stejným přijímačem třeba Tomtom ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    87

    jj skusal zpozdenie taktiež... ? a zmena nadstavenia to neovlivni ? ake mate skusenosti s navigaciou IGo pri asuse 696 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    U iGo je volba Pripichnout na silnici, zkousel jsi to? Tech 15 metru je za tebou, nebo vedle tebe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    87

    no skratka prejdem križovatku a na displey je este len predomnou alebo ukazuje že len do nej vchádzam ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    zkusil bych reset GPS pokud to drive nedelala nebo kdyby to delala i s jinymi navigacnimi SW. Pokud jen s IGO tak asi HR. Ale zpozdeni iGo trochu ma, zarazejici je ovsem ta nepresnost to by mohl byt dusledek bud spatne komunikace mezi PDA a GPS anebo malo nalezenejch satelitu. Podivej se kolik jich nachazi pripadne povystrc GPS trochu vice k oknu, jestli mas ale satelitu dost tak zkus menit ty rychlosti a porty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    87

    hmm satelitov mam dost a robi mi to ja pri tomtome a skusal som aj HW reset a nic. no skratka som v križovatke a hlasi že mam odbočit a pozrem na pda a tam ukazuje ked už stojím v križovatke že mam odbočit až po 65 metrov ako dnes. Mate niekto skusenosti s igo+asus 696 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    zeptej se na to jeste v Asus diskusi, nevim jestli to stiha CPU, ale dnesni masiny uz by s tim nemeli mit problemy, co wm6?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    75

    Mně se taky zdálo, že je navigace občas mírně zpožděná proti reálu.
    Potom jsem jednou změnil mód práce GPS příjmače z NMEA protokolu a rychlosti 4800 bps na SIRF protokol a rychlost 57600 bps a subjektivně se mi jeví, že je to lepší. Určitě se ale zrychlila odezva měření aktuální rchlosti, kdy tam už není tak velká setrvačnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    87

    hmm takže po zmene iga na verziu IGo 2006 plus mi pozostal problem s vypoctom miesta, ako som spomínal mam Asus 696 +4Gb karta Elite Pro a teda ked idem s Igo tak mi akosi oneskorene reaguje / na brzdenie a zrychlenie / oneskorene ukazuje pritom rýchlosť až po takých 1-2 sec. a dalej mam problem s vypoctom vzidialenosti kde mi hlásie že za 100 metrov budem musiet odbocit pritom to nieje 100m ale takých max. 70m. a nasledne ked zastanem v križovatke tak mi ukazuje že mam odbocčit za napr. 31m pritom som už na hranioci križovatky. a takisto aj ukazovatel polohy / morá šípka / je na obrazovke vzdialena asi na svoje 1-2 dlžky od križovartky .......


    PRI VYRIESENI MOJHO PROBLEMU SA ODMENIM: /napr. ACC na rapid.com/
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. problemy?
    Od supermario_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 19:54
  2. Asus MyPal 636 - problémy a jen problémy (wifi, karta....)
    Od Jan Kolbaba v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 27-08-2006, 07:18
  3. Problemy s sms
    Od lukash v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-11-2005, 07:01
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-04-2005, 11:13